حجت الاسلام محمدرضا حیدری نقدعلی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم با بیان این که ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، یک نهاد فرهنگی تربیتی است اظهار کرد: بر این اساس باید گفت که دستاوردهای این نهاد باید به صورت کیفی و فرهنگی مورد ارزیابی قرار گیرد.
وی افزود: مهم ترین دستاورد ستاد مرکزی و ستادهای استانی کانون های فرهنگی هنری مساجد در یک سال اخیر، توجه به مقوله محله محوری بوده که این امر مورد توجه ریاست محترم جمهور و استاندار محترم قم هم قرار دارد.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم همچنین خاطر نشان کرد: توجه به هویت نوجوانان و ساماندهی حدود دو هزار نوجوان قمی با ارائه مسئولیت به آنان در مساجد و همچنین برگزاری برنامه های اردویی، ورزشی، مهارتی و همچنین بصیرتی در راستای تربیت آنان، بخش دیگری از برنامه های اخیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم بوده است.
حیدری گفت: دستاورد دیگر یک سال گذشته این ستاد، توسعه بخش کانون های خواهران در راستای هویت استقلالی آنان و با تأکید بر کارویژه های بانوان بوده که در این زمینه، 120 کانون بانوان در محله های استان، مجوز فعالیت در عرصه هایی مانند عفاف و حجاب، زیست عفیفانه، مقاومت و همچنین سبک زندگی اسلامی ایرانی را دریافت کردهاند.
وی با ابراز خرسندی از گسترش کانون های مساجد استان قم ادامه داد: خوشبختانه تعداد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در یک سال اخیر از 429 مورد به 518 مورد رسیده است.
انتهای پیام/