به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، محمدصادق آل کاظم، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق، در مراسم یادبود ششمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در سفارت ایران، با اشاره به باور عمیق شهید حاج قاسم سلیمانی نسبت به عراق و مقدسات این کشور، تأکید کرد نگاه او به امنیت و دفاع، فراتر از مرزهای جغرافیایی بود و بر پایه اعتقاد قلبی شکل میگرفت.
وی ادامه داد حاج قاسم میگفت اگرچه آرزوی شهادت در ایران یا لبنان را داشتم، اما آرزوی حقیقیام این بود که صد بار در خاک عراق و در راه دفاع از آن به شهادت برسم.
آل صادق تصریح کرد او امنیت بغداد را همان امنیت تهران میدانست و عتبات مقدس را همچون خانواده و ناموس خود میشمرد. این باور سرانجام با شهادت او در خاک عراق و در کنار شهید ابو مهدی المهندس، به دست دشمن آمریکایی، تحقق یافت.
سفیر ایران در عراق خاطرنشان کرد امروز وظیفه همه ما در قبال خون این فرماندهان، حفظ حاکمیت عراق، تقویت حشد الشعبی و اصرار بر خروج کامل نیروهای خارجی از منطقه است.
آل صادق در پایان سخنرانی خود تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران در کنار عراق، هم دولت و هم ملت آن، خواهد ایستاد تا منطقهای قوی، مستقل و عاری از تروریسم جهانی بسازد.
در همین مراسم، فالح الفیاض، رئیس سازمان حشد شعبی عراق به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت فتوای جهاد آیت الله سیستانی، تاثیر بسزایی در شکست هیمنه تروریسم و تروریستها داشت.
وی ادامه داد ثبات و استقرار سیاسی و امنیتی در عراق، ثمره خون شهدا بوده است و فرماندهان شهید، بهدلیل نقش و اثرگذاری بزرگی که در آزادسازی سرزمینها و ملتها از چنگ دشمنان و اشغالگران دارند، همواره دشمنان را به خشم و واکنش وامیدارند.
الفیاض در خصوص نقش شهید سلیمانی در پیروزی داعش بر تکفیریها تصریح کرد فرمانده شهید، قاسم سلیمانی بهتنهایی یک پیروزی بزرگ برای عراق بهشمار میآید؛ حال باید تصور کرد که دیگر فرماندهان شهید و همهی شهدا چه جایگاه و سهم عظیمی دارند.
انتهای پیام/