چشم چاپی هم تولید شد


چشم چاپی هم تولید شد

خبرگزاری تسنیم: محققان آمریکایی برای کمک به بیماران مبتلا به سرطان چشم یا افراد دچار نقص مادرزادی، از فناوری چاپ سه‌بعدی برای تولید پروتزهای جدید چشم استفاده کردند.

 

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم،در برخی از بیماران مبتلا به سرطان چشم، پزشکان مجبور به تخلیه چشم می‌شوند که علاوه بر نابینایی فرد، منجر به ایجاد حفره‌ای در جای خالی چشم و تأثیر منفی بر زیبایی فرد می‌شود؛ همچنین برخی افراد با نقص مادرزادی کاسه چشم توخالی متولد می‌شوند.

 

محققان برای کمک به این دسته افراد، اقدام به تولید پروتزهای مصنوعی می‌کنند.

 

پروتزهایی که از مواد با کیفیت‌تر تولید می‌شوند، ظاهری طبیعی‌تر داشته و از دوام بیشتری نیز برخوردار هستند، اما قیمتی در حدود 10 تا 15 هزار دلار دارند.

 

اغلب پروتزهای چشم تحت پوشش بیمه قرار ندارند؛ به همین علت محققان دانشگاه میامی روش نسبتا کم‌هزینه‌ و سریع‌تری برای تولید چشم مصنوعی با استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی ابداع کرده‌اند.

 

محققان یک چاپگر سه‌بعدی ویژه طراحی کرد‌ه‌اند که یک مخلوط نانوذرات اختصاصی تهیه می‌کند؛ این مخلوط از تخریب مواد و تغییر رنگ پروتز چشم جلوگیری می‌کند.

 

در ابتدا اسکن توپوگرافی از بخش سالم صورت بیمار انجام می‌شود؛ چاپگر سه‌بعدی از روی این الگو اقدام به تهیه پروتز چشم می‌کند.

 

جزئیات این دستاورد در نشست سالانه آکادمی چشم‌پزشکی آمریکا (AAO2014) ارائه شده است.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/
خبرگزاری تسنیم: انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود.

بازگشت به صفحه سایر رسانه ها

 

پربیننده‌ترین اخبار رسانه ها
اخبار روز رسانه ها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon