واحدهای تولیدی غیرفعال در استان فارس به چرخه تولید بازگردانده شوند
استاندار فارس با تاکید بر بازگرداندن واحدهای غیرفعال به چرخه تولید گفت: این واحدها باید با تعیین تکلیف در قالب اقاله یا مزایده به متقاضیانی که توانایی لازم را دارند واگذار شوند و به چرخه تولید بازگردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری فارس، عنایت الله رحیمی در جلسه شورای هماهنگی بانکهای استان با اشاره به انتخاب شعار رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری و ابلاغ بیانیه گام دوم انقلاب توسط معظم له بر لزوم تدوین برنامه عملیاتی در راستای تحقق این اهداف تاکید کرد.
نماینده عالی دولت در استان فارس تاکید کرد: بیتردید فعالیتها و اقدامات نهادهای تامین مالی و اعتباری در اجرایی شدن این برنامهها موثر خواهد بود.
رئیس شورای عالی بانکهای استان فارس با بیان اینکه تحقق رونق تولید در سال جاری نیازمند تامین سرمایه است، عنوان کرد: این سرمایه از طریق پرداخت تسهیلات بانکی و یا جذب و جلب سرمایه بخش خصوصی داخلی و سرمایههای خارجی تامین میشود که بانکها در ارائه تسهیلات به سرمایهگذاران نیز اثرگذار هستند.
وی ادامه داد: با توجه به تاثیر مستقیم رونق تولید بر بهبود معیشت مردم، بانکها باید با برنامه ریزی و تلاش جهادی در این مسیر گام بردارند.
رحیمی با بیان اینکه یکی از اهداف رونق تولید حفظ و توسعه واحدهای فعال، رفع مشکلات واحدهای نیمه فعال و بازگرداندن واحدهای غیرفعال به چرخه تولید است، از بانکها خواست تعیین تکلیف واحدهای تملک شده را با سرعت انجام دهند.
استاندار فارس در ادامه با بیان اینکه واحدهای تولیدی تملک شده واحدهای تعطیل هستند، تاکید کرد: این واحدها باید با تعیین تکلیف در قالب اقاله یا مزایده به متقاضیانی که توانایی لازم را دارند واگذار شوند و به چرخه تولید بازگردند.
رحیمی با اشاره به اینکه با دستور وی مقرر شد مجوزهای سرمایهگذاری بدون نام در حوزههای مختلف از جمله کشاورزی، صنعت و معدن و گردشگری صادر شود از دستگاه های اجرایی خواست روند صدور این مجوزها را سرعت ببخشند.
وی با تاکید بر اینکه مجوز بدون نام صرفا برای بایگانی نیست، خاطرنشان کرد: کارگروه، کمیته یا کارشناسانی نیز باید در کنار صدور مجوزهای بدون نام، معرفی طرحهای سرمایهگذاری و تسهیل روند آن برای متقاضیان را دنبال کنند.
نماینده عالی دولت در استان فارس همچنین با بیان اینکه وصول مطالبات بانکها با توان پرداخت تسهیلات از سوی آنها ارتباط مستقیم دارد، عنوان کرد: توانایی نهادهای مالی و اعتباری زمینه توسعه استان را فراهم میکنند.
وی افزود: در بعضی موارد واحدهای تولیدی به رغم اینکه توانایی بازپرداخت تسهیلات را دارند اما اقدامی در این جهت انجام نمیدهند بنابراین باید تفاوت بین این موارد و واحدهایی که با مشکلات مواجه هستند، مشخص باشد.
توجه به پرداخت و جذب اعتبارات اشتغال فراگیر و روستایی، ارائه طرحهای جامع اشتغال روستایی، تاکید بر افزایش مشارکت بانکهای دولتی و خصوصی در تامین مالی طرحهای اقتصادی، پیگیری افزایش اختیارات بانکها در سطح استان، افزایش سهم استان از اعتبارات صندوق توسعه ملی به ویژه در زمینه پتانسیلهای گردشگری و معدنی استان، راهاندازی زنجیره تولید و ایجاد ارزش افزوده در فعالیتهای معدنی از دیگر موضوعاتی بود که استاندار فارس در این جلسه بر آنها تاکید کرد.
رحیمی در پایان ابراز امیدواری کرد با بهره گیری از منابع بانکی و سرمایههای داخلی و خارجی در کنار همدلی و هم افزایی تنگناهای موجود را مدیریت کرده و به سمت توسعه و پیشرفت استان گام برداریم.
انتهای پیام/ ت