تحلیل شیخالاسلام از اقدامات و جنگ روانی آمریکاییها
کارشناس مسائل بینالملل گفت: اگر صحبت از آوردن ناو میشود فقط بحث روانی است وگرنه به طور واقعی و از نظر تاکتیکی، اگر قصد جنگ داشته باشند باید از خلیج فارس خارج شوند زیرا در تیررس موشکهای ما هستند.
حسین شیخالاسلام کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، درباره تهدید آمریکاییها درخصوص جنگ نظامی و حضور ناو آنها در خلیجفارس و همچنین مطرح نمودن بحث مذاکره توسط مقامات آمریکایی، گفت: اگر آمریکاییها بخواهند بجنگند باید ناوهای خودشان را از خلیج فارس بیرون ببرند، به این علت که این یک سیبل برای ماست و میتوانیم به طور موثر آنها را زیر رگبار موشکهای خود قرار دهیم. پس اگر صحبت از آوردن ناو میشود فقط بحث روانی است وگرنه به طور واقعی و از نظر تاکتیکی، اگر قصد جنگ داشته باشند باید از خلیج فارس خارج شوند زیرا در تیررس موشکهای ما هستند.
وی افزود: این گواه این است که آمریکاییها نمیخواهند جنگ را شروع کنند، حداقل نمیخواهند الان این کار را انجام دهند و هر وقت حضور نظامیشان را از خلیجفارس و از تیررس موشکهای ما دور کردند، آن وقت میشود تصور جنگ داشت و این قضیه جنگ روانی است تا داخل ایران و در اقتصاد ما ایجاد تشنج کنند.
کارشناس بینالملل تصریح کرد: آمریکاییها توان جنگیدن با ما ندارند چون نیروهای زیادی در منطقه مستقر دارند و ترامپ و هر رئیسجمهور دیگری در دنیا که دوره اولش است میخواهد کاری کند که دور دوم انتخاب شود و از شعارهای انتخاباتی ترامپ این بود که سربازهای آمریکایی را به خانههایشان برمیگرداند.
شیخالاسلام اظهار کرد: طبق رسم و رسومات آمریکا، باید رئیسجمهورشان برای هر آمریکایی که در جنگ کشته شود نامهای برای خانوادهاش بنویسد و ترامپ اعلام کرده که بدترین امضا برای من این است که برای خانواده کشتهشدگان امضا کنم. او با این تبلیغات سرکار آمد و تلاش دارد نیروهایش را از افغانستان خارج ویا کم کند. علت اصلی این است که ترامپ میداند اگر قرار شود جنازههای سربازهایش را در واشنگتن تشییع کند حتما انتخاب نخواهد شد و او میداند که ما حتما به هر تجاوزی پاسخ خواهیم داد و حتما او کشته خواهد داد و این کشتهها را باید برگرداند.
وی ادامه داد: تجربه ساقط شدن کارتر و یکی از علتهای عدم انتخاب او در دور دوم این بود که آن موقع حماقت طبس را انجام داد و هشت جنازه سوخته سربازهای آمریکایی را با هزار خواهش و تمنا و واسطه قراردادن تحویل گرفت و در حالی که ناچار بود آنها را در واشنگتن تشییع کرد و این اثر خیلی بدی در مردم آمریکا گذاشت و کارتر مجددا انتخاب نشد. این تجربه جلوی چشم ترامپ است و اقدامات آمریکاییها اقدامات سیاسی و روانی است و آنها میخواهند ایران را مجبور کنند تا مذاکره کند.
انتهای پیام/