بیش از ۵۵۰۰ مورد اخراج پناهندگان از آلمان در اولین سه ماهه سال ۲۰۱۹


بیش از 5500 مورد اخراج پناهندگان از آلمان در اولین سه ماهه سال 2019

وزارت کشور آلمان در پاسخ به درخواست فراکسیون حزب چپ پارلمان این کشور از حدود ۵۶۱۳ مورد اخراج پناهجو از آلمان در سه ماهه ابتدایی سال ۲۰۱۹ خبر داده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی ولت" آلمان، در اولین سه ماهه سال جاری میلادی حدود 5613 پناهجو از آلمان اخراج شده‌اند که البته تعداد آن ها حدود 600 مورد کمتر از همین محدوده زمانی در سال 2018 بوده است.

روزنامه "دی ولت" این گزارش را با استناد به پاسخ وزارت کشور آلمان به یک درخواست فراکسیون حزب چپ پارلمان این کشور منتشر کرده است.

بر اساس این گزارش، این اخراج ها از ژانویه تا ماه مارس بخصوص به کشورهای ایتالیا (600 مورد)، آلبانی ( 389 مورد) و گرجستان (352مورد) بوده است، بخصوص حدود 400 پناهجوی اخراجی به کشورهای مغرب وجود داشته است. حدود 5 هزار نفر با هواپیما اخراج شده اند.

چپ های آلمان انتقاد شدیدی به این روند اخراج های بالای پناهندگان وارد می کنند. "اولا یلپکه"، سخنگوی سیاست داخلی حزب چپ پارلمان آلمان این انتقاد راوارد کرده است که بخصوص شمار بالای اخراج ها به کشورهای اروپایی بر اساس پیمان دوبلین و بخصوص به ایتالیا خبر خوبی نیست. وی افزود: سیستم پناهندگی ایتالیا با کمبودهای وحشتناکی مواجه است و بسیاری از پناهجویان در این کشور در خیابان ها زندگی می کنند بدون اینکه دسترسی به مواد غذایی و خدمات پزشکی داشته باشند.

بر اساس قوانین پناهندگی دوبلین اتحادیه اروپا، یک پناهجو باید از کشوری درخواست پناهندگی کرده و در آنجا پذیرفته شود که اولین بار به آن وارد شده است و آن کشور اروپایی مسئول پذیرش پناهندگی او است.

شورای اروپایی اخیرا  این انتقاد را به آلمان وارد کرده است که در اخراج مهاجران از خشونت و رفتاری نامناسب و نامطلوب استفاده می کند.

کمیته ضد شکنجه شورای اروپایی در گزارشی درخواست کرد که روش هایی را که در آن در افراد احساس درد شدید و خفگی ایجاد می شود باید متوقف شود.

در این گزارش شرایطی شرح داده شده بود که در آن افغان ها در حالی که با یک پرواز چارتر از آلمان به کشورشان در حال اخراج بودند دو نفر دست و پاهایشان با کابل بسته شده بود و در معرض خشونت نیروهای پلیس قرار داشتند. یک افسر پلیس هم با دست گردن مردی را فشار می داد به گونه ای که نفس آن به تنگ آمده بود.

 

کارشناسان شورای اروپایی در این گزارش این گونه رفتارهای خشونت بار پلیس علیه پناهندگان اخراجی را محکوم کردند. کارشناسان شورای اروپایی تاکید کردند که چنین رفتارهایی نامطلوب و نامناسب است. آلمان باید سریعا اقداماتی را در دستور کار قرار دهد تا چنین رفتارهایی را متوقف کند.

کمیته ضد شکنجه اروپا مسئول نظارت بر پایبندی اعضاء به کنوانسیون ضد شکنجه اروپا است. کمیته ضد شکنجه شورای اروپا همچنین این انتقاد را به آلمان وارد می کند که مسئله اخراج پناهندگان خیلی دیر و در آستانه اخراج آن ها به آن ها اطلاع داده می شود. این مسئله ضرورت دارد که انسان ها به موقع از مسئله اخراج خود مطلع شوند. تنها این گونه است که آن ها می توانند از نظر روانی با شرایط کنار بیایند.

در این گزارش آمده است که سازمان های آلمانی تا آخرین دقایق مانده به اخراج، پناهندگان را از این مسئله مطلع نمی کنند. برخی از این پناهندگان اخراجی اظهار داشته اند که آن ها مدت کوتاهی قبل از اخراج توسط پلیس برده می شوند و به اندازه کافی حتی زمان ندارند که وسایل خود را جمع کنند.

شورای اروپایی همچنین به تاسیس زندان هایی برای پناهندگان اخراجی انتقاد وارد کرده و اعلام کرد که نگهبانان این زندان ها به صورت ویژه آموزش ندیده اند و در ضمن در این زندان ها مردان بیشتر مانند زندانیان مجرم رفتار می شوند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon