۱۰۶ درصد تعهدات سوادآموزی استان کرمانشاه محقق شد
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از تحقق ۱۰۶ درصدی مجموع تعهدات سوادآموزی استان در سال گذشته خبرداد.
هرمز نوروزیفرد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه در سال 97 تعهد سوادآموزی استان کرمانشاه 15هزار نفر در سه دوره سوادآموزی، تحکیم و انتقال بود، اظهار داشت: بیش از 100درصد حجم ابلاغی سازمان در دورههای مختلف سوادآموزی، تحکیم و انتقال تحقق پیدا کرده است.
معاون سوادآموزی استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت سوادآموزی در نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: این فرمایش امام خمینی(ره) که باید ایران را مدرسه کنیم نشان از اهمیت فرهنگ سوادآموزی در کشور دارد.
وی با اشاره به اینکه سوادآموزی وظیفه تمامی آحاد جامعه است، افزود: اگر سواد مورد توجه قرار نگیرد پیشرفت و آبادانی صورت نمیگیرد و براین اساس افراد با سواد جامعه برای تحقق توسعه باید کوشا باشند.
نوروزیفرد عنوان کرد: در برنامههای سوادآموزی با مشارکت دستگاههای مرتبط در زمینه آموزش مهارتها و راهاندازی کسب و کار کوچک و زود بازده در راستای اقتصاد مقاومتی و رونق تولید برنامهریزی شده است.
وی گفت: انتظار میرود جهت ریشهکنی بیسوادی و ارتقای سطح سواد در استان همه دستگاههای مشارکتپذیر، اصحاب تعلیم و تربیت، اشخاص حقیقی و حقوقی و همه اقشار مردم جهت باسواد کردن بیسوادان و کمسوادان مشارکت فعال داشته باشند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به اینکه ستفاده بهینه از ظرفیت شورای پشتیبانی سوادآموزی، احیای برنامههای سوادآموزی از اهداف و اولویتهای برنامههای این سازمان است، عنوان کرد: کسب رتبه اول کشوری در 6 مرحله پیاپی بر اساس شاخص تحت پوشش قرار دادن بیسوادان و کمسوادان، اجرای عدالت آموزشی و تمرکز آموزش بیسوادان و کم سوادان در مناطق روستایی، عشایر، حاشیه شهرها و جامعه هدف بهزیستی، کمیته امداد حضرت امام(ره) و ندامتگاهها از دستاوردهای سوادآموزی کرمانشاه است.
وی از اجرای موفق طرح کلید بهشت (آموزش عملی نماز) سال 97 با رشد 2135 درصدی نسبت به سال 96 خبر داد و افزود: اجرای آموزش عملی رایانه در استان در سال 97 و رشد 100 درصدی نسبت به سال گذشته آن، اجرای طرح ارتقای سطح سواد و آموزش زنان و دختران روستایی و عشایر برای نخستین بار در استان، اجرای موفق طرحهای خواندن با خانواده، حلقههای کتاب و کتابخوانی، مسابقات پرسش مهر ریاست جمهوری و حمایت از کالای ساخت ایران با پوشش حداکثری سوادآموزان، گسترش آموزش مهارت آموزی در مراکز یادگیری محلی با استفاده از ظرفیت دستگاههای مشارکتپذیر از دیگر فعالیتها و دستاوردهای این سازمان است.
نوروزیفرد با اشاره به سرانه هزینه تمام شده فعالیتهای سوادآموزی در سال 98 اظهار کرد: این سرانه به منظور مدیریت بهینه منابع و مصارف، افزایش بهرهوری و استقرار نظام کنترل نتیجه و محصول (ستانده) و کنترل مراحل انجام کار ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه سرانه هزینه تمام شده برونسپاری در دوره سوادآموزی 836 هزار تومان، دوره انتقال 930 هزار تومان، دوره تحکیم 161 هزار تومان است، بیان کرد: مدت اعتبار سرانههای مصوب از تاریخ یک فروردین 98 تا 29 اسفندماه سال 98 (پایان سال مالی) است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه عنوان کرد: در واقع سرانههای ابلاغی، هزینه مستقیم سوادآموزی است که تحت عنوان فعالیتهای واگذاری تعریف و پس از احراز شرایط قبولی سوادآموزان به مؤسسات غیر دولتی واجد شرایط طرف قرارداد و معلمان آموزش و پرورش به عنوان اشخاص حقیقی قابل پرداخت است.
وی گفت: ملاک پرداخت سرانه با توجه به زمان ثبت نام سوادآموز به یکی از شیوههای فرد به فرد، خودآموز یا گروهی که در سامانه سوادآموزی است.
نوروزیفرد با بیان اینکه ضروری است پس از شناسایی، اخذ مدارک لازم و انتخاب روش آموزش نسبت به ثبتنام آنان از طریق سامانه اقدام کنند، بیان کرد: پرونده آموزشی افراد در اداره سوادآموزی شهرستان، نواحی و مناطق نگهداری میشود که در این فرایند پرداخت سرانه مذکور بر مبنای عملکرد و گزارش اخذ شده از سامانه سوادآموزی انجام خواهد شد.
وی بیان کرد: کلیه پرداختها طبق مقررات و وفق موافقت نامه مبادله شده و اخذ مجوز کتبی از سازمان نهضت سوادآموزی و متناسب با عملکرد استان در فصول مربوطه هزینه میشود.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه اظهار کرد: تداوم برنامههای این معاونت جهت باسواد نمودن افراد بیسواد در اقشار خاص از جمله مددجویان ندامتگاهها و زندانهای سطح استان، زنان و دختران روستائی و عشایر، افراد بیسواد در حاشیه شهرها، زنان بی سرپرست و بد سرپرست تحت پوشش کمیته امداد، مددجویان و توانخواهان تحت پوشش بهزیستی، کشاورزان و اولیا بیسواد در حوزههای مختلف سوادآموزی است.
انتهای پیام/ ع