کردستان|تیم اقتصادی دولت در راستای رفع موانع تولید تصمیم بگیرد

کردستان|تیم اقتصادی دولت در راستای رفع موانع تولید تصمیم بگیرد

معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون رئیس‌جمهور گفت: تیم اقتصادی و بانک‌ها نترسند و با حمایت نیروی قوه قضائیه و همکاری کارگروه رفع موانع تولید شجاعانه تصمیم بگیرند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سعید شیرکوند ظهر امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان که در سالن پیامبر اعظم استانداری کردستان برگزار شد، با اشاره به اینکه طبق تصمیم اتخاذ شده در ستاد مقاومتی، بازدید از وضعیت و عملکرد ستاد در استان‌های کشور در دستور کار قرار گرفته، اظهار داشت: خوشبختانه هماهنگی خوبی بین مسئولان اجرایی استان کردستان حاکم است و این مهم یک نعمت خدادادی است.

وی با اذعان به اینکه اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد ریاضتی نیست، افزود: اقتصاد مقاومتی، اقتصاد قدرتمند مقاومی است که اقتصاد کشور را به یک اقتصاد مقاومی تبدیل می‌کند که هیچ‌گونه عامل بیرونی نتواند در این اقتصاد تزلزل ایجاد کند و اقتصادی باشد که بدون وابستگی بتواند سرپا ایستاده بماند.

معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه تحریم‌های حاکم شده بر کشور بر اساس نبوغ شیطانی شکل گرفته است، گفت: این تحریم‌ها نعمت بزرگی است که می‌تواند منجر به شکل‌گیری اقتصاد مقاومتی و رشد توسعه محور در کشور شود.

وی با ذکر اینکه ما در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم، تصریح کرد: در جنگ بایستی بسیاری از موارد را کنار گذاشت و با کمک کارگروه رفع موانع تولید مشکلات را رفع کرد.

شیرکوند با اعلام اینکه کردستان شرایط جنگ را تجربه کرده و به همین خاطر می‌توان از تجربیات موفق آن در شرایط جنگ اقتصادی کنونی نیز استفاده کرد، خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود که مصوبات کارگروه رفع موانع تولید اجرایی شود تا با ایجاد و تعریف ظرفیت‌های جدید از پس مشکلات موجود بر بیایم.

وی با اشاره به اینکه در استان کردستان ظرفیت‌های زیادی وجود دارد که می‌طلبد با نگاهی جدید به آنها پرداخته شود، ادامه داد: مرز از جمله مزیت‌های کردستان است که باید با بررسی و مرور نظام حاکم بر آن، کاستی‌ها را رفع کرد.

معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون رئیس‌جمهور با درخواست اینکه ترس برخی از مسئولان برای حمایت از سرمایه‌گذاران از میان برداشته شود، این اقدام را عاملی برای به خدمت‌گرفتن تمام ظرفیت‌های خاص کشور دانست و تاکید کرد: در راستای اجرایی کردن این هدف در کارگروه رفع موانع تولید، نمایندگان دادستان و دادگستری حضور داشته باشند تا بتوان ضمانت اجرایی مصوبات کارگروه را با کمک نیروهای تصمیم گیرنده، اخذ کرد.

وی با یادآوری اینکه اقتصاد مقاومتی به‌معنای قرارگیری در شرایط خاصی است که انتظار می‌رود در قالب آن کردستان ظرفیت‌های خاصی را برای کشور فراهم سازد، گفت: کوچک کردن دولت در دستور کار است، به‌همین دلیل به‌دنبال خصوصی‌سازی و واگذاری هستیم، آن هم خصوصی‌سازی که نبایست با رهاگذاری یکی انگاشته شود بلکه باید توانمندی‌ها سنجیده شوند و واگذاری‌های بر اساس آن صورت پذیرد.

معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه در شرایط کنونی همه امیدها و تمام طلبکاری‌ها به سمت و سوی بانک‌ها معطوف است، عنوان کرد: در گذشته یک مسیر اشتباه در رویه بانک‌ها رخ داد که بانک‌های ما را با هزاران مشکل روبرو ساخت و این بدان خاطر بود که سرمایه‌گذار آگاه به سراغ بانک‌ها نرفته بودند اما امروزه تلاش می‌شود تا تصمیماتی گرفته و اختیاراتی به بانک‌ها داده شود که بر اساس آن افراد مستحق از ظرفیت‌های ایجاد شده استفاده کنند.

وی با ذکر اینکه سرمایه‌گذاران نیازمند سرمایه در گردش هستند، گفت: بسیاری از تولیدکنندگان ما در مصیبت نوسانات ارزی گرفتار شده‌اند که باید به این افراد کمک کنیم.

شیرکوند خطاب به مسئولان استان کردستان تأکید کرد: بانک‌ها نترسند و با حمایت نیروی قوه قضائیه و همکاری کارگروه رفع موانع تولید شجاعانه تصمیم بگیرند.

معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون رئیس‌جمهور در پایان با تأکید بر اینکه در شرایط کنونی سفارت‌خانه‌ها باید مشکلات تجار و سرمایه‌گذاران را حل کنند، خاطرنشان کرد: کارگروه رفع موانع تولید، جهادکشاورزی، صنعت و معدن و تیم اقتصادی در حمایت از سرمایه‌گذار از هیچ تلاشی فروگذار نباشند و یاریگر همه طالبان کار باشند تا اراده کار کردن و حمایت از تمام تولیدکنندگان در چارچوب قوانین و مقرارت در پیش گرفته شود و با این اقدام مانع ایجاد شبهه و یا اتهامی گردند.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon