۱۱۰۷ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در قم پرداخت می‌شود


1107 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در قم پرداخت می‌شود

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: با هدف‌گذاری صورت گرفته امسال هزار و ۱۰۷ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در سه بخش گردشگری، صنعت و کشاورزی در قم پرداخت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمود سیجانی عصر امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در سالن جلسات یکی از واحدهای تولیدی استان برگزار شد، اظهار داشت: حفظ و تثبیت اشتغال موجود از رویکردهای اصلی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان است.

وی افزود: برای تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش واحدهای صنعتی و تولیدی استان، دو شیوه به‌صورت همزمان در استان دنبال می‌شود، با پرداخت ثابت تسهیلات و تسهیلات در قالب رونق تولید سرمایه در گردش واحدهای تولیدی استان تأمین می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم بیان کرد: برای تأمین نقدینگی و نیاز واحدهای صنعتی استان به منابع مالی، پرداخت تسهیلات در قالب سرمایه در گردش به‌صورت جدی در سطح استان دنبال می‌شود.

سیجانی با اشاره به فرصت‌های تولیدی استان در وضعیت تحریم، گفت: تحریم‌های حاکم بر کشور فرصت قابل‌توجهی برای پویایی تولید برای بسیاری از واحدهای صنعتی استان به وجود آورده که باید از آن‌ها به‌صورت بهتری استفاده شود.

وی ادامه داد: در استان قم واحدهای مربوط به خودروسازی و لوازم‌خانگی از ظرفیت‌های اساسی بوده که در وضعیت تحریم، می‌تواند با حمایت‌های مالی بخش مهمی از نیازهای کشور را برطرف کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم خاطرنشان کرد: با حمایت‌های صورت گرفته و بازدیدهای میدانی مسئولان استانی از رکود و تعطیلی بسیاری از واحدهای صنعتی استان جلوگیری شده و چرخ تولید در استان با روند قابل قبولی در حال فعالیت است.

وی بیان کرد: بسیاری از واحدهای قدیمی استان ازنظر تولید و اشتغال وضعیت مطلوبی دارند، با تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش بخش قابل‌توجهی از نیازهای اساسی این واحدها از بین می‌رود.

سیجانی خاطرنشان کرد: با هدف‌گذاری صورت گرفته امسال هزار و 107 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در سه بخش گردشگری، صنعت و کشاورزی در قم پرداخت می‌شود.

وی بیان کرد: تثبیت 11 هزار شغل و تعیین تکلیف 24 واحد تملیکی نیز امسال در دستور کار قرار گرفته است، سال گذشته 40 واحد تملیکی استان به چرخه تولید بازگشتند.

کمبود نیروی انسانی ماهر معضل بزرگ واحدهای صنعتی قم است

جلال رضایی نور  در این جلسه اظهار داشت: دانشگاه صنعتی قم این ظرفیت را دارد که با تیم‌های متخصص و علمی خود، مشکلات فناوری و ایده پردازی واحدهای صنعتی استان را بهبود ببخشد.

وی افزود: سال گذشته نخستین مرکز شتاب‌دهنده تقاضامحور در دانشگاه صنعتی قم راه‌اندازی شد، با توسعه و تقویت این مراکز ارتباط بین صنعت و دانشگاه در وضعیت مطلوب‌تری دنبال خواهد شد.

رئیس دانشگاه صنعتی قم تصریح کرد: حمایت و به مرحله تولید رساندن ایده‌های جدید و تقاضامحور با تعامل و همکاری با شرکت‌های تخصصی دانش‌بنیان از رویکردهای مهم دانشگاه صنعتی قم در ارتباط با پیوند بین دانشگاه و صنعت است.

رضایی نور با انتقاد از وضعیت رکود حاکم بر برخی از واحدهای صنعتی استان گفت: حقیقت این است که درصورتی‌که واحدهای تولیدی به مرحله نوآوری نرسند باروی کار آمدن رقبای جدید به وضعیت آزاردهنده رکود و کاهش ظرفیت تولید مبتلا خواهند شد.

وی با اشاره به روح حاکم بر مدیریت کلان استان بیان کرد: پیوند بین دانشگاه و صنعت از امسال به‌صورت جدی در سطح مقامات استان دنبال و تلاش می‌شود تا ضعف‌های تولیدی و فناوری واحدهای صنعتی با تعامل دوسویه کاهش پیدا کند.

رئیس دانشگاه صنعتی قم خاطرنشان کرد: واحدهای صنعتی و تولیدی استان با عارضه‌یابی دقیق از مشکلات و ارائه آن‌ها به تیم‌های متخصص دانشگاهی می‌توانند مشکلات و معضلات خود را از مسیر دقیق علمی و کارشناسی شده برطرف کنند.

وی بیان کرد: کمبود نیروی انسانی متخصص از مشکلات مهم واحدهای صنعتی قم است، اهتمامی که به مسئله تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش واحدهای صنعتی می‌شود به مسئله نیروی انسانی ماهر نمی‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی قم تاکید کرد: فرسودگی ماشین‌آلات خط تولید، عدم توجه به مساله مهم تحقیق و توسعه، عقب‌ماندگی از فنّاوری‌های روز دنیا و مشکلات مربوط به صادرات از مهم‌ترین معضلات واحدهای صنعتی و تولیدی قم است.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon