شهرداری اهواز ۱۵ میلیارد تومان برای احداث کمربند سبز دریافت کرده است

شهرداری اهواز 15 میلیارد تومان برای احداث کمربند سبز دریافت کرده است

رئیس ستاد ملی مقابله با گرد و غبار با اشاره به دریافت ۱۵ میلیارد تومان جهت احداث کمربند سبز از سوی شهرداری اهواز گفت: یک هزار و ۱۵۰ هکتار درختکاری باید انجام شود اما در حال حاضر زمان مناسبی برای کشت نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علی‌محمد طهماسبی بیرگانی در جلسه ستاد ملی مقابله با گرد و غبار که در استانداری خوزستان برگزار شد اظهار داشت: نزدیک به 7 تا 8 هزار هکتار از تعهدهای مربوط به منابع طبیعی به علت‌های گوناگون از اقدامات سال گذشته برای مقابله با ریزگردها باقیمانده است.

وی از جمله تعهدهای مربوط به منابع طبیعی مراقبت و نگهداری از عرصه‌های نهال‌کاری است، ادامه داد: تعیین تکلیف کانال آبرسانی نصر نیز به سرعت انجام شود چرا که برای کانال و تانکرهای آبرسانی به کانون‌های ریزگرد در حال هزینه کردن هستیم.

رئیس ستاد ملی مقابله با گرد و غبار با اشاره به دریافت 15 میلیارد تومان جهت احداث کمربند سبز از سوی شهرداری اهواز، گفت: یک هزار و 150 هکتار درختکاری باید انجام شود اما در حال حاضر زمان مناسبی برای کشت نیست که باید از سوی شهرداری اهواز مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت احداث کمربند سبز در جاده ملاشیه و ممانعت از گسترش افقی شهر، ادامه داد: در این باره از عملکرد شهرداری اهواز رضایت نداریم و باید تلاش بیشتری برای این مسئله داشته باشد.

طهماسبی بیرگانی با اشاره به عدم عمل به تعهدات از سوی اداره هواشناسی باوجود دریافت اعتبارات، خاطرنشان کرد: برای سال جاری باید ساز و کار نظارتی متناسب در نظر گرفته شود.

اقدامات مهار کانون‌های ریزگرد خوزستان تخصصی نبوده است

همچنین در بخش دیگر جواد کاظم‌نسب الباجی با اشاره به مشکلات مردم خوزستان براثر بروز پدیده ریزگردها اظهار داشت: چرا 345 هزار هکتار از اراضی حاشیه اهواز به کانون گرد و غبار تبدیل شده  آیا اعتبارات اختصاص داده شده برای ریزگردها درست هزینه شده است.

وی به نهال‌کاری در کانون‌های ریزگرد استان خوزستان اشاره و بیان کرد: اقدامات انجام شده در این مورد در سطح استان تخصصی نبوده و برای مهار کانون‌های ریزگردها مردم نیز باید مشارکت داشته باشند و به کشاورزان جهت کشت آب اختصاص داده شود.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی از جمله اثرات کشت سالانه را مهار کانون‌های ریزگرد و کمک به اقتصاد کشور اشاره و ادامه داد: در همین راستا نیاز نیست که درختی کاشته که بعد از گذشت زمان خشک و از بین برود. در این زمینه نظارت دقیق باید صورت گیرد و از مشارکت کشاورزان منطقه  استفاده شود.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon