برخی مسؤلان برای کسب رأی از ترفند آزادی حجاب استفاده میکنند
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) گفت: طی این سالها برخی مسئولان تنها برای کسب رأی، شعار آزادی حجاب سر دادند تا مردم را فریب دهند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ششمین قسمت از سری جدید برنامههای بدون توقف، 18 تیرماه از شبکه سه سیما به روی آنتن رفت که سیدمحمد صالح هاشمی گلپایگانی در پاسخ به این سؤال که «چرا برخی از مسئولان که در دهه 60 به صورت افراطی در حوزه حجاب با مردم برخورد میکردند، امروز خود برای جلب نظر مردم در انتخابات مدافع آزادی حجاب شدهاند» اظهار کرد: تا سال 62 هیچ قانونی برای حجاب وجود نداشت چه شد که قانونگذار مجبور شد قانون بگذارد به خاطر اینکه آن زمان جبهه و جنگ یک سری از جوانهای این مملکت بلند شدند برای دفاع از ارزشهای اسلامی و ملی خودشان رفتند جان خودشان را فدا کردند بعد در پشت جبهه میدیدند افرادی آن ارزشها را که عدهای خون خود را برای آنها میدهند زیر پا گذاشتهاند.
وی ادامه داد: برای همین است که در وصیتنامه بسیاری از شهدا بر حجاب تا این حد تأکید شده، لذا از سال 60 و 61 بود که این دوگانگی شروع شد؛ قانونگذار گفت باید قانون بگذارم اما در این بین یکسری از همین مردم متدین بد عمل کردند، تند عمل کردند، افراط و خرابکاری کردند، ما هیچ مدافع عملکرد گذشته بد افراد که نیستیم، قانونگذار قانون را گذاشت و یک مقدار التهاب نشست اما هیچ موقع عملی نشد هر سال بهار و تابستان دوباره مسئله حجاب مطرح شد، یک گشت ارشادی راه افتاد و هر بار چند نفر را گرفتند. مسئولان ما اینجا هم کار به کار خودشان داشتند. هیچ دولتی هم فرقی نداشت، برای انتخابات میآمدند مزاجسنجی میکردند ببینند مزاج جامعه چیست همان شعار را میدادند.
این استاد دانشگاه همچنین اظهار کرد: این آقایان اگر جامعه حجاب میخواهد میگویند حجاب باشد، اگر بدحجابی و رفع قانون میخواهد میگویند مردم که نباید به زور وارد بهشت شوند و مردم باید آزادی داشته باشند و ما مسائل مهم اقتصادی داریم؛ اینها مزاجسنجی است. اگر بحث انتخابات است مردم باید هوشیار باشند، ما باید به آن شخصی که تا دیروز با عملکرد بد از حجاب دفاع میکرد و امروز درباره بیحجابی حرف میزند بگوئیم ما دیگر گول نمیخوریم، پس این برنامهها حداقل فایدهای که دارد این است که باید مردم ما را آگاه کند که بازیچه بازیهای سیاسی نشوند، اصلا ربطی به مسؤل اجرایی قانون ربط ندارد که صحبت از بهشت و غیر بهشت کند.
رئیس گروه معارف اسلامی دانشگاه امام صادق(ع) در ادامه با ذکر این نکته که چرا در باقی مسائل اجتماعی از جمله مالیات و قوانین دیگر میگوئیم باید قانون وجود داشه باشد اما تا بحث حجاب میشود میگوئیم مردم فهمیدهاند خودشان درک میکنند که به زور به بهشت نروند این دوگانگی است، عنوان کرد: پس مشخص است که این هجمهای است که از خارج وارده شده و قصدش این است که خانوادهها را خراب کند، این دوگانگی نسلها از کجا میآید اینها هجمههای فرهنگی است که نظام بیرونی که قدرت رسانه را در دست دارد ما را به چالش میکشد و با اعتقادات مردم ما بازی میکند.
هاشمی در ادامه تصریح کرد: این مشکلات به دلیل عملکرد مسؤلان و نهادهای فرهنگی ما، نهاد خانواده و آموزش و پرورش ما هم هست، همین الگوهای صدا و سیما لطمههای جدی به حجاب زده، باید در این بحثها عامل وضع نابسامان کنونی را بیابیم و بررسی کنیم، مثلا در هواپیمائی مردم را به بازی میگیرند آن خانم محترمی که میگوید بانوان حجابشان را رعایت کنند خودش مگر وقتی بیرون میآید حجاب دارد، این یعنی مردم ما داریم با شما بازی میکنیم، یا در ادارات در همین وزارت ارشاد که مسؤلیت ارشاد مردم را باید داشته باشد آن خانم چرا بدحجاب است.
وی همچنین در خصوص برخوردهای سلیقهای برخی از نهادها با بحث حجاب گفت: قانون باید درست رعایت شود فرقی نمیکند در کجا و محضر چه کسی، اگر آستین کوتاه در قانون منع ندارد بیخود میکند آن مسؤل نیروی انتظامی بگوید سلیقه من این است، یکی از آفتهای رعایت نکردن حجاب همین سلیقهای عمل کردن مسؤلان است.
رئیس مرکز مطالعات تربیت اسلامی دانشگاه علمی، کاربردی در پایان در پاسخ به این سؤال که «برخی عقیده دارند دلیل مطرح کردن موضوع حجاب در جامعه این است که ما از اولویتها و خواستههای اصلی خودمان دور شویم» یادآور شد: بله برخی این نظر را دارند و میگویند چون نزدیک انتخابات است، گرانی است، برای اینکه مردم سرگرم مسائل دیگری شوند الان صدا و سیما آمده به مسئله حجاب پرداخته، اگر همین جور است من که مطلع نیستم آیا صداوسیما و نهادها واقعا میخواهند مردم را سرگرم کنند یک مدت این صحبتها مطرح شده و بعد فراموش شود، اگر چنین باشد نتیجه این میز و این جلسه باید مطالبه از مسؤلان باشد که آقایان مسؤل شما میخواهید مسئلهای در جامعه تبیین شده و قانونش اجرا شود و یا میخواهید ما را بازی دهید؟
انتهای پیام/