همدان| ذاکران مبلغ دین و آرمانهای اهل بیت(ع) هستند
مدیرکل تشکلهای دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ذاکران مبلغ دین و آرمانهای اهل بیت(ع) هستند یعنی گاهی چند بیت از مداحی آنها میتواند تاثیر فراوانی روی مردم بگذارد پس باید به این موضوع توجه شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حجتالاسلام مجید باباخانی امروز در جمع اعضای کانون مداحان همدان اظهار داشت: گاهی دو بیت شعر و نغمه آنچنان در جامعه نفوذ میکند که کانون معنویت سال یک فرد یا سالهای زندگی او با آن شکل میگیرد.
وی با بیان اینکه فردی ممکن است چنان با یک شعر عجین شده باشد که وقتی مشکلی در زندگی دارد به آن رجوع کرده و با توسل به آن به زندگی باز گردد، افزود:گاهی فردی به جلسهای میرود و دو بیت آوا و محتوای خوب میشنود و همین موضوع در مسیر زندگی او تغییر ایجاد میکند.
مدیرکل تشکلهای دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید براینکه فعالیت مداحان آنچنان مهم است که مقام معظم رهبری فرمودند «مداحان خود مبلغ جدی هستند» گفت: رسالت تبلیغی مداحان بسیار مورد توجه است چرا که کار آنها با دو عنصر محتوا و هنر گره خورده است.
وی عنوان کرد: معنویتی که هنر و محتوا را با هم عجین میکند، سبب ایجاد معجون زیبایی میشود که ضریب نفوذ آن در جامعه نسبت به بسیاری از موضوعات بیشتر است.
باباخانی ابراز کرد: خیلیها خواندن در جلسات را ساده میدانند اما مداح در یک مدت طولانی بین شعر و آوا تناسب به وجود میآورد و میتواند منشأ اثر باشد و روی جوانان تاثیر بگذارد.
وی با بیان اینکه اگر معنویت، ارتباط و اتفاق بزرگی چون مداحی نبود مشکلات بسیاری در جامعه بروز میکرد، مطرح کرد: هویت جامعه در حوزه معنویت و ارتباط مردم با اهل بیت(ع)، به دلیل غلامی کردن در دستگاه اهل بیت(ع) است.
مدیرکل تشکلهای دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی تاکید کرد: امروز باید به مداحی در کشور توجه جدی شود آنچنان که مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع توجه کرده و تاکید دارند.
وی اظهار داشت: ذاکران مبلغ دین و آرمانهای اهل بیت(ع) هستند یعنی گاهی چند بیت شعر میتواند تاثیر فراوانی روی مردم بگذارد پس باید به این موضوع توجه شود.
باباخانی با تاکید به اینکه ذاکری که میخواهد شعر بسازد باید مطالعه زیادی داشته باشد زیرا رسالت تبلیغی رسالتی جدی است، افزود: فعالیت در حوزه خانواده یکی دیگر از رسالتهای ذاکرین اهل بیت(ع) است.
وی ابراز کرد: امروز معضلات اجتماعی از موضوع بدحجابی گرفته تا مباحث اخلاقی ریشه در خانواده دارد پس اگر خانواده محکم باشد، عفت، غیرت، تربیت و عاطفه نیز در افراد و در بطن خانواده شکل میگیرد.
مدیرکل تشکلهای دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه خانواده رکنی است که غرب درصدد ضربه زدن به آن است زیرا اگر خانواده نابود شود، دین و دیانت نیز آسیب میبیند، بیان کرد: اگر کانون خانواده جدی شود و سن ازدواج تغییر کند بسیاری از مشکلات جامعه برطرف میشود.
انتهای پیام/ح