قرارداد تولید لوله‎های جداری و مغزی طرح‎های توسعه رامشیر و منصوری امضا شد

قرارداد تولید لوله‎های جداری و مغزی طرح‎های توسعه رامشیر و منصوری امضا شد

قرارداد تولید لوله‎های جداری و مغزی طرح‎های توسعه میدان های رامشیر و منصوری بین شرکت اویک و لوله گستر اسفراین امضا شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، قرارداد تولید لوله‎های جداری و مغزی طرح‎های توسعه میدان های رامشیر و منصوری به ارزش 143 میلیارد تومان و با هدف تولید 100 هزار متر لوله های جداری و مغزی  به امضای غلامرضا منوچهری، مدیرعامل شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت و کوروش کیهانی زاده، مدیرعامل شرکت لوله گستر اسفراین رسید.

در این مراسم معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اهمیت این قرارداد برای تکمیل توسعه طرح های میدان رامشیر و منصوری، گفت: امضای این قرارداد در شرایط خاص تحریمی نشان می دهد چرخ توسعه صنعت نفت از حرکت نمی‌ایستد و این قرارداد اتفاقی امیدبخش در سال رونق تولید است.

رضا دهقان با بیان اینکه 6.2 میلیارد دلار برای 33 بسته قراردادی طرح نگهداشت و افزایش توان تولید در نظر گرفته شده است، افزود: افزایش اشتغال داخلی برای سازندگان و پیمانکاران ایرانی و افزایش برداشت تا 280 هزار بشکه نفت خام در روز از اهداف اصلی این 33 بسته قراردادی در مناطق خشکی و دریایی کشور است.

به گفته وی 15 گروه کالایی پرمصرف در این 33 بسته قراردادی شناسایی شده است و پیمانکاران ملزم هستند برای تامین کالاهای این طرح ها شرکت های ایرانی را در اولویت قرار دهند.

دهقان با اشاره به اینکه 40 درصد از رقم 6.2 میلیارد دلار صرف خرید کالا خواهد شد، افزود:‌ با توجه به اینکه امکان تامین 80 درصد کالاهای مورد نیاز در داخل کشور وجود دارد پیش بینی می‌شود 2 میلیارد دلار در 2 تا 3 سال آینده کالای داخل خریداری شود.

معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران اظهار کرد: تا به حال 10 قرارداد از 33 بسته امضا شده است و پیش‌بینی می شود به زودی نیز 10 قرارداد دیگر امضا شود.

دهقان افزود: 70 هزار بشکه از طرح افزایش توان تولید 280 هزار بشکه‌ای به دو میدان رامشیر و منصوری اختصاص دارد و این مساله اهمیت قرارداد شرکت اویک و لوله گستر اسفراین را نشان می دهد.

وی با اشاره به اینکه تیم رصد کالا برای طرح‎ها انتخاب شده است، گفت: این تیم وظیفه دارد تا فعالیت پیمانکاران طرح ها را رصد کند تا از کالای داخلی در مسیر توسعه طرح ها بیشترین استفاده شود و از تولیدکنندگان داخلی نیز انتظار می رود با عمل به تعهدات توسعه پروژه ها را تسریع بخشند.

به گزارشتسنیم، طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت با هدف حفظ و افزایش میزان تولید از میدان های نفتی در دست بهره‌برداری کشور و ایجاد اشتغال با پیش بینی مبلغ سرمایه‌گذاری افزون بر 6.2 میلیارد دلار در طول سه سال تعریف شده است.

این طرح ملی مشتمل بر 33 پروژه است که 29 پروژه در بخش خشکی و 4 پروژه در بخش فراساحل را شامل می شود. فعالیت‌های پیش بینی شده در طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت، شامل نصب و ارتقای تأسیسات سطح‌الارضی، اجرای خطوط لوله نفت و گاز، عملیات حفاری، تعمیر و تکمیل چاه، نصب و ارتقای تجهیزات سرچاهی و اجرای جاده‌های دسترسی و موقعیت‌ چاه‌ها است.

از اهداف اصلی این طرح می توان به اشتغال زایی برای پیمانکاران نفتی، سازندگان تجهیزات و نیروی انسانی متخصص و محلی اشاره کرد.

بر اساس تاکید وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران بر استفاده حداکثری پیمانکاران اصلی پروژه‌ها از توان و ظرفیت داخلی، الزامات این موضوع در قرارداد‌های یاد شده پیش بینی شده به این منظور که فهرستی از کالاهای پر مصرف که امکان ساخت داخل آنها وجود دارد تهیه شده است و پیمانکاران ملزم به سفارش گذاری اقلام این فهرست به سازمان ها و شرکت های ایرانی شده‌اند.

از سوی دیگر فهرست 84 گانه ممنوعیت خرید کالاها و تجهیزات خارجی دارای تولید مشابه داخل ابلاغی مقام عالی وزارت نفت و تصویب نامه هیئت وزیران درباره ممنوعیت خرید کالاهای خارجی دارای تولید مشابه خارجی به عنوان مدارک الزام آور در این پیمان‌ها گنجانده شده است.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon