پرداخت مزایا و تسهیلات به صاحبان ایده و مجریان طرح‌های تحقیقاتی و الکترونیکی در کردستان


پرداخت مزایا و تسهیلات به صاحبان ایده و مجریان طرح‌های تحقیقاتی و الکترونیکی در کردستان

رئیس صنعت، معدن و تجارت استان کردستان گفت: صاحبان ایده، مجریان استارت‌آپ‌ها، واحدها و طرح‌های تحقیقاتی و الکترونیکی جهت بهره‌مندی از مزایا و تسهیلات به این سازمان مراجعه کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، محمد دره‌وزمی پیش‌از ظهر امروز در همایش مدیریت تحقیق و توسعه که در سالن اجتماعات سازمان صمت کردستان برگزار شد، هدف از حضور نمایندگان صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته را کمک به واحدها و طرح‌های تحقیقاتی و الکترونیکی و استارت‌آپ‌های استان کردستان دانست و اظهار داشت: فعالان این عرصه می‌تواند از خدمات کارشناسی،حمایت مالی و اعتباری از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته که توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی در بخش خصوصی و تعاونی به‌صورت اعطای تسهیلات با نرخ ترجیحی لحاظ می‌شود، بهره‌مند شوند.

وی افزود: همچنین فعالان این حوزه می‌توانند با استفاده از سرمایه‌گذاری خطرپذیر غیرمستقیم، خدمات بیمه‌های تخصصی که از طریق شرکت‌ها و مؤسسات بیمه ای مربوط صادر می‌گردد و یا شرایط ویژه دیگر از جمله کمک‌های بلاعوض، پرداخت یارانه سود تسهیلات و صدور ضمانتنامه در زمینه‌های تخصصی این صندوق بهره‌مند گردند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان با بیان اینکه صندوق در زمینه‌های خرید، انتقال‌، جذب و توسعه فناوری‌های پیشرفته‌، مطالعه و تحقیقات کاربردی و توسعه‌ای‌، خدمات مهندسی و طراحی‌ و سرمایه‌گذاری خطرپذیر ارائه خدمت می‌کنند، تصریح کرد: دیگر مزیت‌های حضور صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته ایجاد بستر و ظرفیت‌های نمونه‌سازی، تولید نیمه صنعتی، صنعتی و انبوه‌، ارائه خدمات تخصصی، نصب و راه‌اندازی، کاروری (اپراتوری)، پشتیبانی و نگهداری، شرکت در نمایشگاه‌ها، بازاریابی، همکاری‌های فنی و اقتصادی بین‌المللی و ارتقای صادرات و خدمات مرتبط، برگزاری و شرکت در همایش‌ها، رویدادها، مسابقات و جشنواره‌ها، آموزش، اطلاع‌رسانی، تدوین، انباشت و اشاعه دانش فنی و همچنین جذب سرمایه‌گذاری خارجی و اخذ عاملیت مالی و مشارکت کارگزاری در راستای اهداف صندوق است.

وی با بیان اینکه استعدادهای بکری در استان کردستان وجود دارد که نسبت به مراکز حمایتی اطلاعات دقیقی ندارند، گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تلاش خواهد کرد ایده‌های نوین را جذب و به صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته، معرفی کند.

دره‌وزمی با اعلام اینکه هم‌اکنون 23 شرکت دانش بنیان در استان فعال است، ادامه داد: از این تعداد 10 واحد در صنایع پیشرفته فعال و 12 واحد دیگر نیز در دست بررسی است.

وی با اذعان به اینکه 33 واحد در استان کردستان گواهی تحقیق و توسعه دریافت کرده‌اند، اظهار کرد: این واحدها پس از ممیزی سازمان صمت، برای طرح‌های عملیاتی شده آنها پروانه فعالیت برایشان صادر می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان با تأکید بر اینکه کارخانه‌ای که واحد تحقیق و توسعه فعال داشته باشد، یک واحد پویا و زنده است، خاطرنشان کرد: واحد تحقیق و توسعه همواره در حال رصد و پایش موارد خلق ارزش افزوده است که این تلاش بهره‌وری بیشتر، سود بیشتر و آورده بیشتر را به ارمغان خواهد آورد.

وی با تأکید بر اینکه در استان کردستان به ارزش تحقیق و توسعه ارج نهاده می‌شود، یادآور شد: خوشبختانه طی دو سال اخیر شاهد هستیم که واحدهای فعال استان خود به سازمان صمت مراجعه کرده و خواهان فعال‌سازی واحد تحقیق و توسعه بوده‌اند که این امر به‌دلیل اینکه یکی از اهداف سازمان صمت بوده به‌صورت جدّ پیگیری و عملیاتی شده است.

دره‌وزمی در پایان از صاحبان ایده و واحدها و طرح‌های تحقیقاتی و الکترونیکی و همچنین مجریان استارت آپ‌های استان کردستان درخواست کرد: جهت بهره‌مندی از مزایا و تسهیلات صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته از کانال سازمان صنعت، معدن و تجارت استان پیگیر باشند.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران