نسخه‌نویسی الکترونیک در مراکز درمانی استان کرمانشاه اجرایی می‌شود

نسخه‌نویسی الکترونیک در مراکز درمانی استان کرمانشاه اجرایی می‌شود

مدیر کل بیمه سلامت استان کرمانشاه با اعلام اجرایی شدن نسخه‌نویسی الکترونیکی تا پایان سال گفت: هدف این است دفترچه‌های بیمه سلامت تا پایان سال حذف می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه؛ کیومرث مظهری در نشست خبری امروز هدف بیمه سلامت را خدمات رسانی به محرومین جامعه دانست و اظهار داشت: از یک  میلیون و 250 هزار نفر زیر مجموعه بیمه سلامت حدود یک میلیون و 100 هزار نفر دارای بیمه رایگان هستند و هیچ حق بیمه ای به دلیل خدمات ارائه شده دریافت نشده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه با بیان اینکه اقشار آسیب‌پذیر جامعه از جمله مددجویان تحت‌پوشش کمیته امداد و مددجویان بهزیستی و زندانیان تحت‌پوشش بیمه سلامت هستند خاطرنشان کرد: یک هزار و 956 نفر بیمار خاص زیر مجموعه بیمه سلامت هستند که هر بیمار خاص ماهیانه میانگین یک میلیون و 200 هزار تومان هزینه دارد که بیش از 85 درصد این هزینه‌ها برعهده بیمه سلامت است.

وی با اشاره به اینکه بیمه سلامت در کنار خدمت‌رسانی به محرومان در راستای ارتقای کیفیت خدمت نیز گام برداشته است عنوان کرد: استقرار نظام الکترونیک سلامت نقش بسزایی در کاهش تقاضاهای القایی و خطاهای پزشکی و هزینه‌های غیرضروری خواهد داشت و رضایتمندی قابل توجهی را در میان قشر تحت‌پوشش بیمه سلامت ایجاد می‌کند.

مظفری با اشاره به اینکه در پنج شهرستان هرسین، صحنه، کنگاور، جوانرود و پاوه نسخه نویسی الکترونیکی راه‌اندازی شده است اظهار کرد: سامانه استقرار سنجی در بیمارستان‌های دانشگاه‌ها راه‌اندازی شده که هدف از این سامانه حذف دفترچه‌های بیمه سلامت است.

مدیر کل بیمه سلامت استان کرمانشاه از فعالیت سامانه تایید دارو در داروخانه‌های سطح استان خبرداد و گفت: بیماران با مراجعه به داروخانه‌ها و اطلاعات وارد شده در سامانه داروی خود را دریافت خواهند کرد و هدف از اینکار خدمات رسانی سریع به بیماران است.

وی به تأمین بودجه و اعتبارات از ابتدای سال 98 خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون 100 میلیارد تومان اعتبار به استان تخصیص داده شده که 40 درصد آن به دلیل مطالبات سال گذشته پرداخت شده و این اعتبار روند جاری خواهد شد.

مظفری با بیان اینکه مردم کرمانشاه در کنار خدمات مسئولان بیمه سلامت باید با رعایت عوامل پیشگیرانه سبب کاهش هزینههای درمان شوند بیان کرد: تغذیه، تحرک، ورزش در پیشگیری از بیماران غیرواگیر اثر بخش است و بیش از 70 درصد بیماری‌های سرطانی توسط رعایت این عوامل کاهش پیدا کرده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه 2400 قلم دارو در تعهد بیمه سلامت است بیان کرد: کمبود دارو در کشور وجود ندارد و بیش از 98 درصد داروهای مورد نیاز تولید داخلی است و مردم با استفاده از تولیدات داخلی و عدم استفاده از داروهای برند خارجی در تقویت داروهای تولیدی مشارکت کنند.

وی با بیان اینکه کشور اسلامی ایران در درمان و دارو جز کشورهای موفق جهان است و سازمان بهداشت جهانی از روند خدمات بهداشت و درمانی مردم به عنوان الگو یاد کرده است بیان کرد: در سه ماهه اول امسال بالغ بر 100 میلیارد تومان هزینه درمان داشتیم که از این هزینه‌ها 15 درصد آن سهم دارو، ماهیانه 2 میلیارد و 500 میلیون تومان هزینه بیماران خاص، هزینه بستری یک فرد در بخش خصوصی یک میلیون و 600 هزار تومان و در بخش دانشگاهی یک میلیون و 900 هزار تومان است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه 33 دفتر پیشخوان دولت در استان کرمانشاه فعالیت دارند عنوان کرد: تاکنون 38 هزار دفترچه بیمه سلامت برای مددجویان تحت‌پوشش کمیته امداد استان کرمانشاه صادر شده است.

انتهای پیام/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon