از گوشه و کنار یزد| دانشگاه یزد پیشگام در حذف کاغذ از چرخه آموزش


از گوشه و کنار یزد| دانشگاه یزد پیشگام در حذف کاغذ از چرخه آموزش

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد از ممنوعیت استفاده از کاغذ در اکثر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، در بسته خبری پیش رو، بخشی از اخبار گوشه و کنار استان یزد گرداوری و در اختیار خوانندگان و مخاطبان خبرگزاری تسنیم قرار گرفته است.

هم افزائی کمیته امداد و تبلیغات اسلامی استان یزد در ترویج فرهنگ زکات

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان یزد گفت: کمیته امداد و سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد در ترویج فرهنگ زکات با یکدیگر همکاری می کنند.

غلامرضا مشعل چی، معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان یزد در نشست هم اندیشی فرهنگ سازی و ترویج زکات که با حضور معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، گفت: کمیته امداد و سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد در ترویج فرهنگ زکات با یکدیگر همکاری می کنند.

مشعل چی با بیان اینکه 547 مبلّغ و عامل افتخاری در زمینه تبلیغ و جمع‌آوری زکات با کمیته امداد استان یزد همکاری دارند، یادآور شد: مردم نیکوکار استان یزد طی سال گذشته 11 میلیارد و 892 میلیون تومان زکات و کفاره پرداخت کردند که 91 درصد زکات پرداختی مستحب و 9 درصد واجب بوده است.

دانشگاه یزد پیشگام در حذف کاغذ از فرایندهای آموزشی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد از ممنوعیت استفاده از کاغذ در اکثر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه خبر داد.

محمد تقی صادقی در این خصوص گفت: در راستای تحقق اهداف مدیریت سبز در دانشگاه ها، حذف نسخه چاپی پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترا در دستور کار قرار گرفت. این موضوع در جلسه هیات رئیسه دانشگاه نیز مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد از شهریور ماه امسال و همزمان با شروع زمان دفاع از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی، پایان نامه ها صرفا به صورت الکترونیک در اختیار استاد راهنما و مشاور قرار بگیرد.

دکتر صادقی افزود: دغدغه ای که وجود داشت در روند داوری پایان نامه هاست که تاکید شد حتی در فرایند داوری نیز از نسخه الکترونیک پایان نامه استفاده شود. به طور کلی جهت فراغت از تحصیل دانشجویان، صرفا نسخه الکترونیک گزارش پروژه و پایان نامه به استاد راهنما و مشاور و کتابخانه مرکزی دانشگاه تحویل داده می شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تصریح کرد: در کنار بحث پایان نامه ها، مسئله گزارش های علمی و حل تمرین دروس نیز مد نظر است که تاکید شده از نسخه الکترونیک استفاده شود. در همین زمینه سامانه سامیاد در بحث آموزش الکترونیک به خصوص در پردیس های فنی مهندسی و علوم پایه مورد استفاده قرار می گیرد. از برنامه های معاونت آموزشی توسعه استفاده از این سامانه در سایر دانشکده ها و گروه هاست.

نشست جداگانه نمایندگان دانشگاه یزد و سرپرست سفارت مجارستان

در حاشیه نشست رؤسای دانشگاه‌های متولی کارگروه‌ همکاری‌های علمی بین‌المللی و سفرای کشورهای هدف، سرپرست دانشگاه و رئیس گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه یزد، روز دوشنبه 14 مردادماه با زولتان وارگا؛ سرپرست سفارت مجارستان دیدار و گفتگو کردند.

ساماندهی ظرفیت های بورس دول میان کشورهای ایران و مجارستان و همکاری در پروژه های مشترک از مهم ترین محورهای این دیدار بود .

در این نشست همچنین در خصوص موانع همکاری بین دوکشور در خصوص تعریف پروژه های مشترک و نحوه کسب حمایت های مالی بحث و تبادل نظر شد.

در پایان این دیدار زولتان وارگا از تلاش های دانشگاه یزد در جذب دانشجویان مجارستان تقدیر کرد و برای برگزاری نشست های حضوری بین متولیان دانشگاه مجارستان با دانشگاه یزد قول مساعد داد.

نقش آفرینی مخابرات منطقه یزد در مانور مشترک زلزله یزد و کرمان

با برگزاری مانور زلزله فرضی مشترک استان های یزد و کرمان در منطقه بیاض شهرستان انار،مخابرات منطقه یزد با حضور موثر و در کمترین زمان ممکن منطقه مورد نظر را تحت پوشش خدمات مخابراتی قرار داد. http://172.16.3.252/uploaded_files/DCMS/wysiwyg/images/rtl_arrow.gif

همزمان با شروع مانور مربوطه،تیم اعزامی مخابرات منطقه یزد با استقرار باندهای 900 و 1800 موبایل(2G) و کانکس سیار سامانه تلفن همراه،ارتباط تلفن همراه منطقه را راه اندازی کردند. همچنین پس از آن ارتباط دیتای منطقه از طریق طریق رادیو وایرلس برقرار و توسط وای فای،پهنای باند رایگان در اختیار افراد حاضر در محل زلزله فرضی قرار گرفت.        
راه اندازی شبکه ویدئو کنفرانس از طریق ارتباط 4G تلفن همراه از دیگر اقدامات مخابرات منطقه یزد در این مانور بود که مسئولان حاضر در ستاد مدیریت بحران استانداری یزد به صورت زنده شاهد اقدامات انجام شده در منطقه مانور بودند.

شایان ذکر اینکه ، در این مانور پشتیبانی از مسیر فیبر نوری بیاض به انار، توسط تیم نگهداری شبکه انتقال مخابرات منطقه یزد انجام شد.

تأکید بر لزوم حل مشکلات موجود در مسیر توسعه ارتباطات علمی بین‌المللی

نشست مشترک وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رؤسای دانشگاه‌های متولی کارگروه‌ همکاری‌های علمی بین‌المللی و سفرای کشورهای هدف، صبح روزدوشنبه، 14 مردادماه با حضور وزیر علوم، روسای حدود 30 دانشگاه بزرگ کشور و  10 تن از سفرا و نمایندگان علمی کشورهای هدف در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز به کار کرد.

در این نشست که به منظور حفظ و توسعه بسترهای ارتباطات علمی - فناوری، ایجاد دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی، تبادل استاد و دانشجو برای استفاده از فرصت‌های مطالعاتی و انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی برگزار شد، سرپرست دانشگاه یزد با ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت های کارگروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه یزد میان ایران و مجارستان، دستاوردهای نخستین کنفرانس رؤسای دانشگاه‌های ایران و مجارستان در یزد را تشریح کرد.

استحصال بیش از 550 تن گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی ابرکوه

کشتارگاه ها یکی از عوامل کلیدی جهت تولید غذای سالم می باشند و نقش بسزایی جهت تأمین امنیت غذایی و سلامت شهروندان دارند. در این میان کشتارگاه سنتی ابرکوه  با قدمت بیش از چهل سال در حال فعالیت می باشد .

کشتارگاه سنتی شهرستان ابرکوه در زمینی به مساحت حدود 2 هزار مترمربع و زیر بنای آن حدود دویست و پنجاه متر مربع بوده که دارای 2 سالن کشتار دام سبک و سنگین ، 2 اتاق مربوط به ناظرین بهداشتی و شرعی و همچنین اتاق پیش سرد گذاری شده و مجهز به سیستم سپتیک می باشد.

این کشتارگاه در حال حاضر با مالکیت شهرداری ، همکاری و نظارت شبکه دامپزشکی و مدیریت بخش خصوصی در حال فعالیت می باشد و روزانه حدود سی  تا سی و پنج  رأس دام سبک و حدود 6 راس دام سنگین با نظارت بازرسین بهداشتی و شرعی کشتار می گردد.

آگاه سازی قصابان و کارکنان کشتارگاه دام اشکذر  با روش های پیشگیری از بیماری های مشترک

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان اشکذر از برگزاری یک دوره کلاس آموزشی آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو برای قصابان و ذابحین کشتارگاه دام شهرستان اشکذر خبر داد و گفت: با هدف ارتقا سطح آگاهی متصدیان قصابی های شهرستان اشکذر در خصوص بیماری های مشترک همچون تب کریمه کنگو، یک دوره کلاس آموزشی با همکاری مرکز بهداشت این شهرستان برگزار گردید.

جلال الدین شریعتمدار تصریح کرد: شرکت کنندگان در این دوره آموزشی با روند کامل کشتار در کشتارگاه آشنا شدند و اطلاعات مفیدی به منظور استفاده از لباس کار، کلاه و دستکش و چکمه مناسب هنگام کار و آموزش هایی در خصوص سم پاشی به عنوان یکی از مهمترین عوامل مقابله با این بیماری به منظور جلوگیری از ابتلا به این بیماری ها کسب کردند.

تلاش برای کنترل بیماری هاری ادامه دارد

بیماری هاری یک بیماری ویروسی بسیار خطرناک مشترک بین انسان و دام می باشد که با توجه به غیرقابل درمان بودن، پیشگیری از شیوع و ابتلاء شهروندان به آن بسیار مهم و حساس می باشد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خاتم از واکسینه شدن یک صد و هشتاد و هشت قلاده سگ در برابر بیماری هاری از ابتدای سال جاری تا کنون خبر داد و افزود: تعداد هاری این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته و از تعداد 5 قلاده سگ مبتلا به هاری به یک مورد رسیده است.

محمد امین قدیمی گفت: در سال گذشته بیش از یک هزار و هفتصد قلاده سگ در مقابل بیماری هاری واکسینه شده‌اند و تلاش ها برای کنترل بیماری در این شهرستان ادامه دارد.

ارتباط و همراهی اداره دامپزشکی و تعزیرات حکومتی، نقش کلیدی در پیشگیری از بیماری های مشترک دارد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه، در گفت و گو با رئیس اداره تعزیرات حکومتی، از خدمات مورد ارائه دامپزشکی صحبت و خواستار مساعدت این نهاد با اداره دامپزشکی شد.

فاتحی نیا ضمن تشکر از زحمات رئیس اداره تعزیرات حکومتی در مبارزه با تخلفات بهداشتی اظهار داشت: با توجه به آنکه یکی از وظایف کلیدی دامپزشکان تأمین سلامت فراورده های خام دامی مورد عرضه به شهروندان می باشد؛ دامپزشکی از طریق بازدید و نظارت بر اماکن تولید و عرضه این محصولات در راستای پیشگیری از بیماری های مشترک ایفای نقش می نماید.

وی در ادامه افزود: با توجه به جایگاه مهم اداره تعزیرات حکومتی در حوزه مبارزه با تخلفات بهداشتی و دارا بودن حوزه های مشترک با اداره دامپزشکی، ارتباط و همراهی این دو ارگان می تواند نقش کلیدی در اجرای موفقیت آمیز طرح های دامپزشکی داشته باشد و بی شک، گام مثبتی جهت ارائه هرچه بهتر خدمات به شهروندان باشد.

جهاد دانشگاهی یزد میزبان دوره‌‏های آموزشی مددجویان کمیته امداد

مدیر برنامه‌ریزی، نظارت و توسعه آموزش جهاددانشگاهی استان یزد از برگزاری دوره ‎ های آموزشی بازاریابی حرفه‌ای برای مددجویان کمیته امداد استان خبر داد.

سید جواد جبرئیل خادم با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی بازاریابی حرفه‌ای در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه علم و هنر وابسته به جهاددانشگاهی استان یزد، اظهار کرد: این کارگاه ویژه مددجویان فعال اقتصادی، تولیدکنندگان صنایع کوچک و خانگی و همچنین ارائه‌دهندگان خدمات تحت پوشش کمیته امداد استان برگزار می‌شود.

وی افزود: معرفی محصول، خدمات و همچنین پیدا کردن بازارهای جدید از اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی مشترک بین کمیته امداد و سازمان جهاددانشگاهی یزد است و مدرس و سخنران حرفه‌ای این کارگاه به طور ویژه به ارتقای آگاهی افراد در این زمینه کمک می‌کند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران