خبرهای کوتاه رادیو و تلویزیون| «بانوی سردار» از ۲۹ مردادماه روی آنتن/ تدوین نظام‌نامه پژوهشی برنامه‌ای شبکه‌های استانی

خبرهای کوتاه رادیو و تلویزیون| «بانوی سردار» از 29 مردادماه روی آنتن/ تدوین نظام‌نامه پژوهشی برنامه‌ای شبکه‌های استانی

تصویربرداری سریال «سرباز» به کارگردانی هادی مقدم‌دوست همچنان ادامه دارد، فیلم‌سینمایی «شاخه گلی برای عروس» فردا شب روی آنتن آی‌فیلم می‌رود و سریال «بانوی سردار» بالاخره بیست و نهم مردادماه آمدنی شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، امروز رویدادهای مختلفی روی آنتن رادیو و تلویزیون می‌آید که در این بسته خبری مروری بر آن‌ها داریم:

"مل‌مل" به نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر می‌رود

"مل‌‎مل" مهمان ویژه چهارمین نمایشگاه "توانمندی‌های روستاییان و عشایر" در تهران می‌شود.

 برنامه محبوب "مل‌مل" از شبکه کودک سیما در روزهای شنبه بیست و ششم مردادماه و یکشنبه بیست و هفتم مردادماه بصورت زنده و با هدف پوشش رسانه‌ای این رویداد ویژه کودکان از سالن 14 نمایشگاه بین‌المللی تهران اجرا و پخش خواهد شد.

استقبال و مشارکت‌های مردمی از اجراهای صحنه‌ای و میدانی برنامه تلویزیونی مل‌مل باعث خواهد شد رویدادهای فرهنگی و اجتماعی همچون نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر با رونق بیشتر و حضور فعال‌تر کودکان و خانواده ها برگزار شوند.

محمود سلامیان تهیه‌کننده و کارگردان این برنامه در این باره عنوان کرده است آیتم جدید خیمه‌شب بازی که میزبان عروسک‌های نمایشی و ابداعی ململک و گل گلک است هم در طول این ویژه برنامه تلویزیونی با هدف آشنایی با فرهنگ روستایی و عشایری اجرا خواهد شد.

این نمایشگاه هرساله با هدف نمایش توانمندی‌های تولیدی و فرهنگی خانواده‌های روستایی و عشایر کشور برگزار می‌شود که در این دوره سالنی ویژه کودکان طراحی و اختصاص یافته است تا کودکان با روش‌های جذاب دیداری با زندگی روستایی و عشایری آشنا شوند.

ویژه برنامه مل‌مل در 2 قسمت 54 دقیقه‌ای و با اجرای خانم گلی و فرشاد و همچنین با حضور عروسک‌های دوست‌داشتنی بچه‌ها، مل‌مل، بزباش و بزرگ‌آقا در روزهای بیست و ششم و بیست و هفتم مرداد از محل نمایشگاه بین‌المللی تهران، سالن 14 و از ساعت16 بصورت زنده به روی آنتن شبکه کودک سیما خواهد رفت.

تدوین نظام‌نامه پژوهشی برنامه‌ای شبکه‌های استانی

رئیس کمیسیون پژوهش بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز از تدوین نظام‌نامه پژوهشی برنامه‌ای شبکه‌های استانی خبر داد.

هفتمین قسمت برنامه «هدهد 22» سه‌شنبه‌شب بیست و دوم مردادماه با حضور مجید علیزاده رئیس کمیسیون پژوهش بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز روی آنتن رفت.

وی با اشاره به ویژگی‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و نقش اصل صداقت در رسانه ملی اظهار کرد: علم و پژوهش، زمینه‌ساز تحقق این هدف است و اگر محتوایی بر پایه پژوهش استوار نباشد، تاثیرگذاری آن بسیار کم است.

علیزاده با بیان اینکه زمانی مجبور بودیم از نظر کمی به توسعه شبکه‌ها بپردازیم گفت: با توجه به رقبای گسترده بین‌المللی، باید این اقدام انجام می‌شد و شبکه‌های متعددی را در سبد رسانه‌ای مخاطبان قرار می‌داد.

رئیس کمیسیون پژوهش بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز خاطرنشان کرد: افزایش تعداد شبکه‌ها، تنوع ساختاری و تعداد برنامه‌ها را هم ارتقا داد که پشتوانه‌سازی برای همه این برنامه‌ها از نظر پژوهشی، دشوار و زمان‌بر است.

وی ادامه داد: امروز بسیاری از برنامه‌های صدا و سیما چه شبکه‌های سراسری و چه استانی، از نظر کیفی تغییرات زیادی نسبت به گذشته داشته‌اند و پژوهش، به رکنی اساسی در آنها تبدیل شده است.

علیزاده با اشاره به تاکید رئیس رسانه ملی و معاون امور استان‌ها مبنی بر اینکه حتی یک فریم بدون پشتوانه پژوهشی نباید روی آنتن برود گفت: از جشنواره گذشته تا امسال تلاش کرده‌ایم برای پژوهش‌محور شدن برنامه‌ها، گامی اساسی برداریم و بر این اساس همفکری خوبی میان پژوهشگران و کارشناسان مرکز و استانی شکل گرفت و نظام‌نامه پژوهشی برنامه‌ای شبکه‌های استانی تدوین شد.

رئیس کمیسیون پژوهش بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز بیان کرد: مقرر شده است برنامه‌ها از مرحله ارائه طرح تا برآورد و تولید، بخش پژوهش مورد توجه قرار بگیرد و این امر در همه زمینه‌ها جاری باشد.

وی گفت: بخشی از پژوهش به دنبال ارائه اطلاعات موثق به مخاطبان استوار شده و بخشی دیگر هم مربوط به شناسایی و احصاء خواسته‌ها و نیازهای آنهاست.

علیزاده با بیان اینکه برای عملیاتی شدن این نظام‌نامه، الزاماتی مورد نیاز است خاطرنشان کرد: یکی از این الزامات آن است که گروهی پژوهشی همراه گروه تولیدکننده باشند، نخستین اقدام در این زمینه آن است که همه مراکز باید یک برنامه در رادیو و یک برنامه در تلویزیون بر مبنای این نظام‌نامه تولید کنند و در جشنواره بیست و دوم ارائه دهند، به این ترتیب 57 اثر بر همین اساس تولید شده که البته 30 تا 40 درصد آنها قواعد نظام‌نامه را رعایت کرده‌اند ولی عقیده داریم همین مقدار آغاز برای یک گام بلند در پژوهش‌محور شدن برنامه‌ها است.

وی تصریح کرد: بناست تا سال آینده همه برنامه‌های پر مخاطب شبکه‌های استانی، بر مبنای نظام‌نامه پژوهشی برنامه‌ای تولید شوند.

رئیس کمیسیون پژوهش بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز افزود: ساختار تشویق در این نظام‌نامه دیده شده است، اینکه برنامه‌ها تا چه حد به پژوهش اعلام شده در ابتدای طرح وفادار بوده‌اند البته ساختار تنبیهی هم در نظر گرفته شده است هر چند وجهه تشویقی آن بیشتر است.

وی با بیان اینکه شیوه‌های ارتباطی سازمان با مخاطبان گسترده‌تر از قبل هستند و در این حوزه از سامانه‌های تلفنی، پیامکی و فضای مجازی استفاده می‌شود گفت: شبکه‌های استانی بیش از شبکه‌های سراسری با مخاطبان خود در تعامل هستند، شبکه‌های استانی در واقع زندگی مردم را بیشتر نشان می‌دهند و نظرسنجی‌های صدا و سیما هم بر این امر صحه می‌گذارند.

علیزاده عنوان کرد: وظیفه ماست که شیوه منظم و منسجمی را تعریف کنیم تا ارتباط مخاطبان با شبکه‌های استانی روش‌مندتر شود و در نهایت منجر به برنامه‌سازی شود.

بیابانکی: شورای شعر و موسیقی مراکز تشکیل شود

سعید بیابانکی شاعر معاصر و عضو کمیسیون شعر و موسیقی جشنواره بیست و دوم، دیگر مهمان برنامه بود؛ وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این کمیسیون خاطرنشان کرد: تولید اثر موسیقایی یک کار جمعی است در حالیکه مخاطبان بیشتر صدای خواننده را می‌شنوند و به خاطر می‌سپرند.

بیابانکی افزود: موسیقی تولید شده در مراکز استانی صدا و سیما به مراتب از آثار تولیدی شبکه‌های سراسری بهتر است و بیشتر به زبان فارسی و فرهنگ‌های بومی توجه دارد.

عضو کمیسیون شعر و موسیقی بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز با بیان اینکه شعر و موسیقی متکی بر خرده فرهنگ‌ها، می‌تواند موجب پاسداشت زبان فارسی و فرهنگ ایرانی شود گفت: خرده‌فرهنگ‌ها قابل هدف‌گیری نیستند و دشمنان در تهاجم خود، فرهنگ معیار را هدف قرار می‌دهند.

وی ادامه داد: در مراکز استانی هر جا به موسیقی مقامی و محلی پرداخته شده، موفقیت بیشتری را نسبت به موسیقی به اصطلاح با لهجه تهرانی به دست آورده‌اند.

بیابانکی با اشاره به ترکیب هیئت انتخاب و داوری کمیسیون شعر و موسیقی گفت: اعضای این کمیسیون هر کدام از یک نقطه کشورمان هستند و آشنایی کاملی با موسیقی مقامی و محلی دارند که این امر موجب داوری بهتری شد.

وی تصریح کرد: لازم است شورای شعر و موسیقی در مراکز تشکیل شود و اگر تاکنون هم در برخی مراکز وجود داشته، ارتباط خوبی با شاعران بومی ندارند.

عضو کمیسیون شعر و موسیقی بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز با بیان اینکه آثاری در همه سبک‌ها و حوزه‌ها در این کمیسیون مورد بررسی قرار گرفتند گفت: آثاری در نهایت برگزیده شده‌اند که از همه جهات بهترین‌ها را ارائه داده‌اند چون ممکن است اثری دارای شعر خوبی باشد ولی موسیقی خوبی نداشته است یا بالعکس.

برنامه تلویزیونی «هد هد 22» در ده قسمت ویژه بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استانی صدا و سیما، هر شب حوالی ساعت 21:00 با اجرای محمود گبرلو و تهیه کنندگی مهدی خدایی به صورت زنده از شبکه «شما» پخش می‌شود.

پخش سریال «بانوی سردار» از 2 شبکه تلویزیون

سریال «بانوی سردار» از بیست و سوم مردادماه هر شب ساعت 22 به مدت 40 دقیقه از سیمای جهانبین پخش می‌شود و از بیست و نهم مرداد نیز از شبکه سه روی آنتن می‌رود. کنداکتورها و زمان‌بندی‌های مختلفی برای این سریال تلویزیونی گمانه‌زنی و اطلاع‌رسانی شد. شروع پخش بیست و نهم مردادماه را روابط عمومی معاونت امور استان‌های سازمان صداوسیما در گفتگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیمتأیید کرد.

مدیرکل صدا و سیمای استان چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به موفقیت این اثر فاخر تاریخی در بیست و دومین جشنواره تولیدات صدا و سیمای مراکز استان‌ها که از بیست و پنجم تا بیست و هفتم مردادماه در بجنورد برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: براساس اعلام اولیه نتایج، سریال «بانوی سردار» پنج رتبه برتر این جشنواره را به خود اختصاص داده است.

پیش از این محمدرضا شریفی مدیرکل طرح و هماهنگی تولید مرکز سیمای استان‌ها به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفته بود: سریال «بانوی سردار» احتمال زیاد در ایام محرم پخش خواهد شد.

مجموعه 13 قسمتی که به زندگی بی‌بی‌مریم سردار بختیاری و علیمردان‌خان بختیاری می‌پردازد. بانویی که نخستین بانوی سردار ایرانی بود که به مبارزه با استکبار انگلیس و حکومت رضاشاه برخواست. تربیت فرزندان دلیر وطن‌پرست شیرعلیمردان‌خان، ایجاد وحدت بین اقوام ترک‌تباران و لر تباران، تأثیرگذاری بی‌بی‌مریم بر قوم بختیاری و استقلال و اتکا به خود از مضامینی است که در این سریال به آن پرداخته شده است.

تصویربرداری «سرباز» همچنان ادامه دارد

تصویربرداری سریال «سرباز» به کارگردانی هادی مقدم‌دوست و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی همچنان ادامه دارد.

خشایار موحدیان و سعید سیاح چندی است تدوین «سرباز » را آغاز کردند و به موازات آن مسعود سخاوت دوست که سابقه آهنگسازی فیلم‌هایی چون «شبی که ماه کامل شد»، «شیار 143»، «ماهی سیاه کوچولو»، «هیهات» و سریال‌هایی مثل «دلد ادگان»، «نوار زرد» و... را داشته ساخت موسیقی این سریال را برعهده گرفته است.

همچنین صداگذاری سریال توسط امین شریفی در حال انجام است.

آرش مجیدی، الیکا عبدالرزاقی، پدرام شریفی، رویا تیموریان، کوروش تهامی، نیما شعبان نژاد، سیاوش خیرابی، علی عامل هاشمی، جمال اجلالی، اسماعیل محرابی، گلوریا هاردی، افسانه کمالی، جواد خواجوی، فرحناز منافی ظاهر، کاوه آهنگر، مهتاب ثروتی، محبوبه صادقی، مهدی مستبصری و … از بازیگران این مجموعه هستند.

«سرباز» عاشقانه ای حماسی است که در 50 قسمت 45 دقیقه‌ای تولید می‌شود.

این سریال حکایت سرباز وظیفه ای به نام یحیی و همسرش یلدا و رفقای هم خدمتی اش است.در خلاصه داستان «سرباز» آمده است: در وفای عشق تو مشهور خوبانم چو شمع، شب نشینکوی سربازان و رندانم چو شمع...

مجموعه تلویزیونی «سرباز» محصول مشترک گروه فیلم و سریال شبکه سه سیما و ستاد کل نیروی مسلح (قرارگاه مهارت‌آموزی) است.

فلور نظری به شبکه سحر می‌آید

در برنامه امروز «شما و سحر» از کانال آذری شبکه سحر، فلور نظری بازیگر و مدرس سینما، تئاتر و تلویزیون حضور می‌یابد.

مجموعه «تکیه برباد» به عنوان تازه‌ترین اثر نظری است که از کانال آذری پخش شده است و او پیش از این در فیلم‌ها و سریال‌های زیادی نقش‌آفرینی کرده است که از آن جمله می‌توان به: محافظ، شورعشق، تب، رویای‌خیس، بچه‌های ابدی، کلاهی برای باران، بیداری، پزشکان، خانه نیکو، دختران، چراغ جادو، خاکستر و باد، دوران سرکشی، تب سرد و.... اشاره کرد.

«سیز و سحر» علاوه بر آیتم حضور مهمان مشتمل بر بخش‌های دیگری مثل: معرفی تازه‌های شبکه و تازه‌های دوبله، پشت صحنه برنامه‎ها، وله و کلیپ در مدت زمان 45 دقیقه است.

چهارشنبه بیست و سوم مردادماه ساعت 17 به وقت تهران، «شما و سحر» با اجرای رامتین امن گستر و تهیه‌کنندگی معصومه ظهیر بر روی آنتن کانال آذری شبکه سحر است.

اجرای طرح زیارت نیابتی حرم امام علی (ع) در «شمیم ولایت»

برنامه «شمیم ولایت» ویژه‌ی ایام عید غدیر از امشب به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

ویژه برنامه بزرگداشت عید سعید غدیر خم با عنوان «شمیم ولایت» از امشب چهارشنبه بیست و سوم مردادماه و به صورت زنده و مستقیم از حرم مطهر حضرت امیرالمومنین علی (ع) به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

«شمیم ولادت» از امشب و به مدت 3 شب با حضور حجت‌الاسلام ثمری با موضوع روزشمار غدیر تقدیم مخاطبان قرآنی و معارفی تلویزیون می‌شود.

این ویژه برنامه از روز شنبه بیست و ششم مردادماه تا روز عید غدیر نیز با کارشناسی حجت‌الاسلام عظیمی و موضوع خطبه غدیر پخش خواهد شد.

«شمیم ولایت» به تهیه‌کنندگی مهدی حسین‌زاده و اجرای سید کمال هاشم‌زاده کاری از گروه اطلاع‌رسانی شبکه قرآن و معارف سیماست که از امشب تا عید غدیر در ساعت 21 به روی آنتن این شبکه خواهد رفت.

جنب و جوش میزبانی از جشنواره‌ای به وسعت ایران

خراسان شمالی برای میزبانی از بیست‎ودومین دوره جشنواره تولیدات مراکز صداوسیما آماده شده است.

به فاصله 2 روز مانده تا برگزاری بزرگترین رویداد رسانه‌ای کشور خراسان شمالی آماده میزبانی است.

فضاسازی محیطی، آماده‎سازی محل مراسم افتتاحیه و اختتامیه و تجهیز اماکن اقامتی مهمانان از جمله فعالیت‌هایی است که در این ایام انجام شده است.

در شیروان و در سومین شب متوالی برنامه زنده تلویزیونی «شب فیروزه‌ای» با حضور هنرمندان مطرح کشور به صورت زنده از شبکه‌های 5 سیما و اترک روی آنتن رفت.

از امروز هم گروه کودک صداوسیما برنامه‌های زنده خود را با حضور در شهرستان مرزی راز و جرگلان آغاز کرده و قرار است این ویژه برنامه در شهرستان‌های شیروان، گرمه، جاجرم و فاروج هم اجرا شود.

«به قید قرعه» روی آنتن شبکه سه می‌رود

فیلم تلویزیونی «به قید قرعه» به کارگردانی «علی جعفرآبادی» از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.

فیلم به قید قرعه با بازی نفیسه روشن، کاوه خداشناس، محمد فیلی، ایمان صفا، مونا کرمی، شهین تسلیمی و... به نویسندگی و کارگردانی علی جعفرآبادی و تهیه‌کنندگی امیر امیری با اتمام مراحل فنی از جمله صداگذاری، اصلاح رنگ و آهنگسازی آماده پخش از شبکه سه سیما می‌شود.

 

با توجه به مضمون طنز فیلم تلویزیونی به قید قرعه، احتمالا این فیلم در شب‌های نزدیک به عید سعید غدیر خم روی آنتن می‌رود.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: محسن سال‌هاست که با سودای یک شبه پولدار شدن در قرعه کشی‌های مختلف شرکت می‌کند. زمانی که به محسن خبر می‌دهند که در یکی از این قرعه کشی‌ها برنده جایزه 200 میلیون تومانی شده است، او برای تحویل گرفتن جایزه با مانع بزرگی روبرو می‌شود ...

فیلم تلویزیونی به قید قرعه تازه ترین محصول خانه تولیدات جوان است که برای پخش از رسانه ملی تولید و آماده شده است.

گفتگوی متفاوت سفیران با سفیر صربستان در ایران

برنامه "سفیران" جمعه بیست و پنجم مردادماه گفتگو متفاوتی با دراگان تو دور وویچ سفیر صربستان در ایران خواهد داشت.

دراگان تو دور وویچ سفیر صربستان در ایران، پیرامون تحریم ها،  روابط دوجانبه اقتصادی و سیاسی بین دو کشور گفتگو می‌کند. 

برنامه " سفیران"  با محوریت بازنمایی تجارت خارجی، روابط اقتصادی و دپیلماسی سیاسی – فرهنگی جمهوری اسلامی ایران تهیه و تولید شده است.

این برنامه در دفتر یا اقامتگاه خود سفیران و مکان های کمتر دیده شده دیپلماتیک تصویر برداری شده است و درباره موضوعاتی چون، تمایلات کشورهای جهان از محصولات ایرانی، نحوه صادرات به سایر کشورها و تسهیلاتی که سفارتخانه‌ها ارائه می‌کنند، نگاه سفرا به کالاهای ایرانی و نظرشان درباره حذف دلار از معاملات فی مابین و موراد بسیاری از این دست در فضای صمیمانه به گفتگو می‌نشینند.

برنامه "سفیران" به تهیه‌کنندگی و اجرای عبدالله عبدی  کاری از گروه اقتصاد شبکه پنج سیماست که در فصل جدید خود علاوه بر گفتگو با سفرای خارجی در ایران به سراغ دیگر سفرای ایرانی در کشور های خارجی می‌رود.

فصل جدید برنامه "سفیران" در 7 قسمت تهیه و تولید شده است که بصورت هفتگی هر جمعه ساعت 21 از شبکه پنج سیما پخش می‌شود.

مستند" آقای عرب" در شبکه پنج

مستند تحلیلی " آقای عرب" به تهیه کنندگی مهدی علی‌پور  امشب (چهارشنبه بیست و سوم مردادماه) ساعت 22:20 از شبکه پنج سیما پخش می‌شود.

علی‌پور تهیه‌کننده مستند" آقای عرب" در توضیح بیشتر گفت: این مستند درباره  قدرت موشکی حزب الله لبنان است، در این برنامه قدرت موشکی جبهه مقاومت با کشورهای آمریکایی و اروپایی که با استفاده از ضعف آلمان نازی به توان موشکی دست یافتند، مقایسه و تحلیل می‌شوند.

 وی اضافه کرد: استفاده از بیانات سید حسن نصرالله به عنوان پرچمدار مقاومت لبنان و بیان اندیشه و فکر حزب‌الله در پیشرفت و انعکاس قدرت موشکی مورد توجه قرار گرفته است.

مستند تحلیلی " آقای عرب" کاری از گروه سیاسی شبکه پنج سیماست که امشب به مدت 30دقیقه روی آنتن می‌رود.

بزرگداشت منوچهر اسماعیلی در شبکه چهار

شب‌سینمایی شب‌های هنر، با اجرای امیرحسن ندایی این هفته به آسیب‌شناسی و بررسی فراز و فرودهای سینمای کودک خواهد پرداخت.

در میزگفتگوی این برنامه ندایی مجری کارشناس میزبان نادره ترکمانی تهیه‌کننده و کارگردان و وحید گلستان کارگردان و دبیر جشنواره رشد می‌شود و با آنها در خصوص موضوع برنامه گفتگو می‌کند .

کارنامه سینمای کودک با عناوین درخشانی همچون «گلنار»، «گربه آوازه‌خوان»، «دزد عروسک‌ها» و ... پربار شد اما این اوج خیلی زود به فرود انجامید و دیر زمانیست که خبری از سروصدای فیلم‌های کودک نشده و کسی را به وجد نیاورده است، از همین رو در این برنامه به این فراز و فرودها پرداخته خواهد شد.

در این میان بررسی الگوبرداری و الگوسازی فرزندان و کودکان‌مان از شخصیت‌ها موضوع مهم دیگری است که باید بدان پرداخته شود.

مهمان تلفنی برنامه این هفته علیرضا تابش دبیر جشنواره کودک خواهد بود و در بخش «یک گذر یک خاطره» شب سینما که به بزرگداشت پیشکسوتان اختصاص دارد،این هفته (24 مرداد) به سراغ گوینده برجسته و مدیر دوبلاژ ایرانی رفته است.

منوچهر اسماعیلی کار دوبله را از سال 1336 با رل گویی در نقش‌های کوتاه یا دوم و سوم آغاز کرد و از سال 1342 مدیریت دوبله بسیاری از فیلم‌های بزرگ جهان را بر عهده داشت.

گویندگی در فیلم رسالت به جای آنتونی کوئین (حمزه) و فیلم پاپیون به جای استیو مک کوئین در زمره کارهای مشهور و بیادماندنی وی هستند. اسماعیلی به دلیل تبحرش در صحبت کردن به جای چند شخصیت در یک فیلم با صداهای متنوع و تیپ گویی (صحبت با صداهای مختلف) شهرت دارد.

در انتهای برنامه نیز به قید قرعه به 3نفر از مخاطبان برنامه، بسته فرهنگی اهدا خواهد شد.

«شب سینما» به تهیه کنندگی حمیدرضا توسلی محصول گروه ادب و هنر شبکه چهار سیماست که پنجشنبه شب‌ها ساعت 23 به صورت زنده از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

بررسی گره در هم تنیده ورزش و سیاست در یک برنامه تلویزیونی

حضور سیاستمداران در حوزه ورزش و حضور ورزشکاران در حوزه سیاست در برنامه «نسل امروز» بررسی می‌شود.

برنامه تلویزیونی «نسل امروز»، این هفته جمعه بیست و پنجم مردادماه، با عنوان «ورزش؛ سیاسی یا فرهنگی» به ورود افراد سیاسی به حوزه ورزش و ورود ورزشی‌ها به عرصه سیاست می‌پردازد.

بهروز نعمتی نماینده مجلس شورای اسلامی، امین اسدی فعال رسانه‌ای و سیدمصطفی هاشمی طبا رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی مهمانان این هفته «نسل امروز» خواهند بود.

برنامه تلویزیونی «نسل امروز»، جمعه‌ها ساعت 10:20 از شبکه پنج سیما پخش خواهد شد، همچنین بازپخش این برنامه نیز 40 دقیقه بامداد دوشنبه روی آنتن می‌رود.

تهیه‌کنندگی این برنامه بر عهده مریم فیروزی و اجرا و سردبیری آن نیز بر عهده امیرابراهیم رسولی است.

«حرف حساب» با طعم توت فرنگی

برنامه «حرف حساب» میزبان جوان شهرستانی است که توت فرنگی گلخانه‌ای تولید می‌کند.

مرتضی خرسند کارآفرینی است که در شهرستان خمین با احداث گلخانه توت فرنگی تولید می‌کند.

امیر غلامرضازاده کارآفرین در زمینه بازیافت نایلون و محمد یاسر ترسلی کار آفرین درزمینه تولید جک برقی درب پارکینگ از دیگر مهمان‌های برنامه امروز چهارشنبه حرف حساب هستند که ساعت 16 پخش می‌شود.

این 3 کارآفرین با شرکت در جشنواره کار آفرینی حرف حساب خواستار دریافت وام صندوق کارآفرینی امید هستند.

در جشنواره کارآفرینی حرف حساب هربار 2 یا 3  کارآفرین  و صاحب ایده با حضور در برنامه زنده، ایده اقتصادی خود را مطرح می‌کنند و هرماه از طرف صندوق کارآفرینی امید به یک تا 8 نفر از صاحبان بهترین ایده وام 2 تا 6 میلیاردی پرداخت می‌شود.

گفتنی است این جشنواره که از شنبه تا چهارشنبه ساعت 16 بصورت زنده و درقالب برنامه حرف حساب برگزارمی شود تا پایان تابستان 98 ادامه دارد.

برنامه «حرف حساب» کاری از گروه اقتصاد شبکه یک سیماست که با تهیه کنندگی علی ملکی و اجرای کیاداود اسفندیاری از شنبه تا چهارشنبه پخش می‌شود.

«جا به جا» و «ایرانیش» در شبکه مستند

دو مجموعه جدید «جا به جا» به کارگردانی رضا فرهمند و «ایرانیش» ساخته روح‌الله رحیمی در جدول پخش شبکه مستند قرار گرفت.

«جا به جا» مستندی مسابقه‌ای اجتماعی است که با رویکرد شناساندن سختی و لذت‌های مشاغل تولیدشده و از امروز ساعت 15  از این شبکه پخش می‌شود.

رضا فرهمند در این مستند 10 قسمتی که  ازاین‌پس روزهای زوج از ساعت 15 پخش می‌شود، مشاغل مختلف را در قالب یک مستند تلویزیونی جذاب و دیدنی معرفی می‌کند.

«ایرانیش» مستندی 14 قسمتی به تهیه‌کنندگی و کارگردانی روح الله رحیمی است که پنجشنبه‌ها ساعت 19 از این شبکه روی آنتن می‌رود.

«ایرانیش» مجموعه مستند «ایرانیش» روایتی متفاوت از وضعیت تولیدکنندگان کالای ایرانی است که در هر قسمت به سراغ یکی از صاحبان برند و تولیدکنندگان کالای داخلی می‌رود و طی گفتگو با آن‌ها، علاوه بر نمایش تصویری روشن از توانمندی ایرانی در صنایع مختلف، به مشکلات و موانع پیش روی آن‌ها نیز می‌پردازد.

این مجموعه از 24 مرداد در جدول پخش شبکه قرارگرفته و پنجشنبه‌ها ساعت 19 پخش خواهد شد. 

مدیرعامل موسسه پویانمایی حور: فقط تلویزیون از ما حمایت می‌کند

مدیرعامل موسسه پویانمایی حور با اشاره به غفلت بخش‌های دولتی و خصوصی از صنعت پویانمایی کشور، تلویزیون را تنها حامی رونق تولید این بخش در وضع موجود دانست.

رضا تقدسی گفت: خبرخوش و امیدبخشی است وقتی می‌بینی جوانان مستعد و خلاق بسیاری در رشته گرافیک، پویانمایی و هنرهای دیجیتال تحصیل می‌کنند. ادبیات و فرهنگ غنی ایران، فرصتی خاص و پایان‌ناپذیر برای این جوانان ایجاد می‌کند تا خلاقیت خود را در تولیدات پویانمایی به نمایش بگذارند.

وی به مهاجرت هنرمندان انیماتور اشاره کرد و افزود: اگرچه تعداد دانش آموختگان گرافیک و پویانمایی هرساله بیشتر می‌شود اما باید به چالش مهاجرت نخبگان و فرار مغزها در حوزه پویانمایی هم توجه کرد.

تقدسی ادامه داد: در سال‌های اخیر تعداد قابل توجهی از هنرمندان انیماتور برای کسب درآمد بیشتر به کشورهای کانادا، استرالیا، نیوزیلند، اروپای غربی و حتی ترکیه مهاجرت کرده‌اند. امتیاز پذیرش برای مهاجرت یک انیماتور حتی از پزشک و مهندس هم بالاتر است. عمده دلیل این امر، تفاوت درآمد این حرفه در خارج نسبت به داخل کشور و کم توجهی بخش‌های دولتی و خصوصی به تولید پویانمایی است و اگر برون‌سپاری، سفارش کار و اهتمام رسانه ملی نبود مطمئنا شاهد تضعیف بیش از پیش صنعت پویانمایی کشور می‌شدیم.

خوش‌حسابی رسانه ملی

مدیرعامل موسسه پویانمایی حور گفت: خبر خوش دیگر این‌که طی یک سال گذشته و با دستور رئیس سازمان صدا و سیما و حمایت معاون سیما تمام تعهدات مالی مرکز صبا که از سال‌های قبل عمل نشده بود، تسویه‌ شد. علاوه بر آن در دو سال گذشته شاهد پیگیری جدی موضوع پویانمایی از طرف رسانه ملی بخصوص در مرکز صبا و معاونت استان‌ها بوده‌ایم که افزایش آمار کمّی و کیفی تولیدات صبا و برگزاری جشنواره‌های پویانمایی استانی از این موارد است.

تقدسی به بودجه 1800 میلیارد تومانی سازمان صدا و سیما اشاره و تصریح کرد: شرکت‌‌های بزرگ فیلمسازی برای ساخت یک فیلم بیش از 200 میلیون دلار هزینه می‌کنند؛ یعنی بیش از دو برابر بودجه یک سال رسانه ملی. با کمی انصاف می‌توان گفت اداره کردن سازمان رادیو و تلویزیون با هزینه‌های دلاری و درآمدهای ریالی، اگر نگوییم معجزه، باید گفت شاهکار است.

پویانمایی، مهره مفقوده دولت

وی افزود: بالطبع، بودجه مرکز پویانمایی صبا هم آنقدر ناچیز است که نمی‌توان انتظار حضور پررنگ آثار پویانمایی ایرانی را در بازار بین‌المللی داشت، مگر این‌که دولت گام بلندی برای پشتیبانی و تقویت صنعت پویانمایی بردارد. بخش‌های صنعت، بازرگانی، سلامت، کشاورزی و ... همه از تسهیلات و پشتیبانی دولت و بانک‌ها برخوردارند، اما برای محصول پویانمایی اقدام حمایتی دیده نمی‌شود. وقتی گردش مالی ماهانه 81 میلیارد تومانی صنف حلیم‌پزان بیش از چهار برابر بودجه مرکز پویانمایی صباست، مقایسه مرکز صبا با والت دیزنی غیرمنطقی و شوخی است. شرکت دیزنی بیش از 4000 سالن سینمای اختصاصی در سراسر جهان دارد و تولیدات آن در اکران نخست 16 هزار سالن سینما را رزرو می‌کند، اما تولیدات صبا به‌زحمت و با پیگیری و در ساعات غیر اوج در برخی شبکه‌ها به صورت محدود پخش می‌شود.

کار سیاه

این کارگردان و تهیه‌کننده هنرهای دیجیتال ادامه داد: امروزه با پدیده‌ای به نام « کار سیاه»، «پویانمایی سیاه» روبه‌رو هستیم که ترکیه کشوری برای تکثیر این کار است. به عبارت بهتر، ترکیه روادید نمی‌خواهد، انیماتور ایرانی برای دریافت حقوق هزار دلاری به آنجا می‌رود و کار می‌کند. حتی«پویانمایی زیرزمینی» و «دلالی پویانمایی» درحال رشد است که برخی از انیماتورها در داخل و بدون نام و پلاک، پویانمایی تولید و برای کارفرمای خود در ترکیه، هند یا کشوری دیگر ارسال و مبلغ ناچیزی - تقریبا 250 دلار - دریافت می‌کنند. اگر صنعت پویانمایی برای دولت به یک ضرورت تبدیل شود دیگر شاهد این نوع کارهای سیاه و فرار مغزهای انیماتور نخواهیم بود.

تقدسی از نبود قانون حق تالیف در کشور شکایت کرد و گفت: در تمام دنیا درآمد بازار جانبی پویانمایی مانند عروسک‌های کارتونی و بازی و پوشاک و لوازم‌ تحریر و اسباب‌بازی‌ها، بسیار بیشتر از فروش خود فیلم است. در آمریکا هزینه و جرم کپی غیرمجاز محصولات فرهنگی حتی از قتل هم بالاتر است. حق پخش کلیپ را در برخی کشورها می‌توانی با 500 دلار خریداری کنی اما اگر همان محصول را تکثیر غیرقانونی کنی 500 هزار دلار جریمه خواهی شد. متاسفانه این قانون در ایران نیست و تهیه‌کننده یک اثر پویانمایی، یک هفته پس از اکران اثر، شاهد تولید عروسک شخصیت‌های پویانمایی خود توسط افراد سودجو خواهد شد. به عروسک باید بازی رایانه‌ای، پوشاک، لوازم التحریر، اسباب‌بازی، جاسوئیچی و بسیاری دیگر را افزود که اینها همه باعث ضرر و زیان تولیدکننده پویانمایی می‌شود و هیچ قانونی هم برای دفاع از او وجود ندارد.

ضرورت برندسازی

مدیرعامل موسسه پویانمایی حور به ضعف در بِرندسازی چهره‌های پویانمایی اشاره کرد و گفت: برخی چهره‌ها مانند سیاساکتی توانایی بِرند شدن را داشتند و مردم ارتباط خوبی با این شخصیت برقرار کرده بودند. این پویانمایی هنوز هم ساخته می‌شود اما به دلیل نداشتن حامی مالی، پخش نمی‌شود و مخاطبان از دیدن این شخصیت و پیام‌های فرهنگی و آموزشی این برنامه محروم شده‌اند. این در حالی است که مرکز صبا در اقدامی درست، تصمیم به تولید پویانمایی‌‌های بالای صد قسمت گرفته است تا کم‌کم به سوی بِرندسازی در این حوزه پیش برویم.

تقدسی ادامه داد: کارمند رسانه ملی نبوده و نیستم اما نزدیک به 30 سال است برای صدا و سیما برنامه تولید می‌کنم. سه دهه پیش، ایران و کره جنوبی همزمان کار حرفه‌ای پویانمایی را آغاز کردند، اما امروزه پویانمایی کره به سودی سرسام آور رسیده است و ما درجا می‌زنیم چرا؟ چون طبق قانون، دولت کره موظف به بیمه و حمایت قانونی از تولیدات پویانمایی و حتی جبران خسارات این بخش است. در سال 1991 میلادی شرکت‌های چینی و حتی شرکت پیکسار که امروزه به غول پویانمایی جهان تبدیل شده، از ما راهنمایی می‌گرفتند و نمونه‌های خود را برای مشاوره و بررسی پیش ما می‌فرستادند.

دغدغه‌ای به‌نام پویانمایی

این فعال پویانمایی افزود: امروزه فقط رسانه ملی دغدغه پویانمایی دارد و در این بخش فعال است. اتفاقا اگر در فضای مجازی و مطبوعات رسانه ملی زیاد مورد هجمه و انتقاد قرار می‌گیرد به این دلیل است که تنها بخشی است که برای پویانمایی کشور برنامه دارد و کار می‌کند. هیچ منتقدی وقت خود را برای بخش‌های دیگر فرهنگی که فعالیت پویانمایی ندارند، صرف نمی‌کند.

تقدسی به تحریم‌های اقتصادی اشاره کرد و گفت: تحریم‌های اقتصادی ضربه بزرگی به بازاریابی خارجی و داد و ستد مالی شرکت‌های تولیدکننده پویانمایی زده است به طوری که حتی کشورهای همسایه هم به سختی قادر به خریداری محصولات ما می‌شوند.

تلویزیون آبروداری می‌کند

در ادامه این مصاحبه، شهاب کسرایی، مهندس نرم‌افزار و تهیه‌کننده باسابقه پویانمایی کشور، افق چشم‌انداز صنعت پویانمایی ایران را مطلوب ندانست و گفت: بیش از 12 میلیون دانش‌آموز و همچنین تعداد زیادی کودک و خردسال داریم که می‌توانند مخاطبان پویانمایی ایرانی باشند اما بدون تعارف باید گفت که بخش کودک در تولیدات پویانمایی بسیار مهجور واقع شده است.

کسرایی افزود: تا الان هم که این تعداد انگشت‌شمار شرکت‌های پویانمایی روی پا ایستاده و کار می‌کنند به تلاش و سفارش کار رسانه ملی بوده وگرنه ساخت سریال و فیلم‌های پویانمایی به هیچ عنوان به صرفه اقتصادی نیست و شرکت‌ها برای حفظ آبرو، چراغ خود را روشن نگاه داشته‌اند.

پویانمایی با طعم جنگ نرم

برنده انواع جوایز ملی و بین‌المللی در بخش پویانمایی ادامه داد: اگر دولت و ما که در بخش فرهنگ این کشور فعال هستیم به فکر تغذیه فکری کودکان امروز خود نباشیم، شرکت های خارجی که بعضا آمریکایی هستند برای بچه‌های این سرزمین برنامه‌سازی می‌کنند و فرهنگ خود را به بهترین شکل و زیباترین تصاویر به کودکان ما ارائه می‌کنند. این یعنی همان تهاجم فرهنگی که بسیار درباره آن صحبت شده است.

کسرایی گفت: وقتی آمارها از تورم ماهانه بسیار بالا حکایت می‌کند، چه انتظاری می‌توان داشت تا یک انیماتور خلاق که فقط 5 درصد حقوق او نسبت به دو سال قبل رشد داشته در ایران بماند و کار کند.

اولویتی به‌نام صبا

وی افزود: مشارکت و سرمایه‌گذاری در صنعت، بازرگانی، دارو، نظامی، کشاورزی و ... مقدور است اما کسی به صنعت پویانمایی اهمیت نمی‌دهد، در حالی که پویانمایی تنها صنعتی است که اگر راه افتاد دیگر نیازی به حمایت ندارد بلکه تولیدات خودش، هزینه و سود خود را درمی‌آورد.

کسرایی در پایان گفت: بودجه مرکز صبا تنها 10 درصد از نیاز تولیدات پویانمایی کشور را پوشش می‌دهد و اگر دولت و حاکمیت به دنبال تولید پاک در حوزه پویانمایی کودک و نوجوان است باید به تقویت این مرکز اقدام کنند والا صبا هم با این بودجه مجبور می‌شود به سمت سفارش برنامه‌های ارزان‌قیمت برود. هر اندازه مرکز صبا تقویت شود، بالطبع شرکت‌های طرف قرارداد صبا هم مورد حمایت مالی بیشتری قرار می‌گیرند و انگیزه‌ای برای تولید برنامه‌های باکیفیت خواهد شد.

بازخوانی چهار دهه خدمت‌رسانی به مناطق محروم در «جهان آرا»

محمدرضا نقدی، معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران و رئیس سابق سازمان بسیج مستضعفین و داود مرادیان، مسئول گروه جهادی یونس، مهمان امشب برنامه «جهان آرا» با موضوع بازخوانی چهار دهه خدمت‌رسانی به مناطق محروم هستند.

همزمان با انتشار پیام رهبر معظم انقلاب به جوانان جهادگر و بسیج سازندگی، مهمانان برنامه امشب «جهان آرا» قرار است به بازخوانی چهار دهه خدمت رسانی به مناطق محروم بپردازند.

برنامه تلویزیونی «جهان آرا» که شامل گفتگوهایی صریح و شفاف درباره  موضوعات و چالش‌های سیاسی و فرهنگی روز ایران از خاستگاه گفتمان انقلاب اسلامی است، با اجرای وحید یامین‌پور و امیرحسین ثابتی از شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 22 به صورت زنده به روی آنتن شبکه افق می رود و تکرار آن روز بعد ساعت 17 و 30 دقیقه از شبکه افق پخش می‌شود.

محسن کوهکن این هفته مهمان برنامه «دستخط» می‌شود

محسن کوهکن، نماینده مجلس شورای اسلامی، جمعه این هفته مهمان برنامه دستخط از شبکه پنجم سیما خواهد بود.

محسن کوهکن، نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری جمعه، بیست و پنجم مرداد ماه به برنامه دستخط می رود.

«دستخط» به تهیه‌کنندگی مریم حداد و اجرا، سردبیری و نویسندگی محمد حسین رنجبران هر هفته جمعه‌ها ساعت 17 از شبکه پنج سیما پخش می‌شود و تکرار آن هم شنبه‌ها 14 و 45 از همین شبکه خواهد بود.

پخش دیدار سخنگوی جنبش انصارالله یمن با رهبر انقلاب در شبکه سحر

برنامه «انداز جهان» کانال اردوی شبکه جهانی سحر امروز چهارشنبه 23 مرداد، به دیدار سخنگوی جنبش انصارالله یمن و هیئت همراه با رهبر معظم انقلاب اسلامی اختصاص دارد.

برنامه «انداز جهان» کانال اردوی شبکه جهانی سحر امروز، به دیدار سخنگوی جنبش انصارالله یمن و هیئت همراه با رهبر انقلاب اسلامی از ابعاد مختلف می‌پردازد. احمد تیموری کارشناس حضوری و سیدرضا صفدر از اسلام‎آباد پاکستان در این برنامه این دیدار را با توجه به خروج نظامی و امنیتی عدن از دست عبدربه منصور هادی و چرخش موضع امارات در رابطه با یمن و ایران و همچنین موضع جدید عربستان مبنی بر ضرورت توقف جنگ یمن ارزیابی می‌کنند.

عصر سه‌شنبه بیست‎ودوم مرداد، در دیدار هیئتی از جنبش انصارالله یمن با حضرت آیت‎الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، نامه سیدعبدالملک بدرالدین رهبر جنبش انصارالله تقدیم ایشان شد. «انداز جهان» امشب ساعت 20:30 به وقت تهران از کانال اردو ی شبکه جهانی سحر پخش می‌شود. تهیه کننده برنامه «انداز جهان» محسن روخ دوست و مجری آن علی عباس رضوی است.

آغاز پخش فصل جدید برنامه اشعه ایکس

پخش برنامه «اشعه ایکس» با موضوعات فرهنگی، ادبی، هنری و تاریخی از سرگرفته شد.

میهمان برنامه این هفته «اشعه ایکس» دکتر اسماعیل امینی شاعر و استاد دانشگاه است که درباره زبان فارسی و اسطوره‌های زبان فارسی صحبت می‌کند. این برنامه که افشین حسین‎خانی تهیه‎کنندگی و سیاوش عقدایی اجرای آن را برعهده دارد، پنجشنبه‌ 24 مرداد، ساعت 35 : 19، پخش می‌شود.

زهره حمیدی به آی‌فیلم می‌آید

شبکه آی‌فیلم، این هفته با زهره حمیدی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان همراه شده و او را خارج از کادرهای همیشگی با آی‌فیلمی‌ها مواجه می‌کند.

به‌گزارش روابط‌عمومی شبکه آی‌فیلم،  «خارج از کادر» به‌تهیه‌کنندگی عاطفه خالدی با حضور زهره حمیدی جمعه 25 مرداد روی آنتن می‌رود.

حمیدی متولد سال 1336 است. آغاز بازی او در سینما از سال 1371 با فیلم «دلاوران کوچه دلگشا» به کارگردانی حسن هدایت بوده‌است.

زهره حمیدی در سریال‌هایی همچون «پشت‌بام تهران»، «زمانی برای عاشقی»، «همه بچه‌های ما»، «عملیات 125»، «شوق پرواز»، «موج و صخره»، «آخرین دعوت»، «طلسم‌شدگان» و... نقش‌آفرینی کرده است.

«خارج از کادر» جمعه شب ساعت 23:30 روی آنتن می‌رود. بازپخش آن نیز در ساعت 07:30 روز بعد خواهد بود.

آغاز پخش «فاکتور هشت» از آی‌فیلم2

پخش مجموعه تلویزیونی «فاکتور هشت» از جمعه بیست و پنجم مردادماه از کانال آی‌فیلم2 آغاز می‌شود.

مجموعه تلویزیونی «فاکتور هشت» ساخته رضا کریمی محصول شبکه یک سیما است که برای مخاطبان افغانستانی و تاجیکستانی این شبکه به نمایش گذاشته می‌شود.

داستان این مجموعه درباره داروی فاکتور هشت است که دکتر ایرانمنش (با بازی ستاره اسکندری)، فوق تخصص خون که پزشک بیماران هموفیلی است و به سبب اینکه پسر شش‌ساله‌اش بیمار و ناقل همین بیماری است، با انگیزه بسیار، تحقیقات گسترده‌ای در زمینه تولید بومی آن انجام می‌دهد. او در یک کنگره بین‌المللی با ارائه مقاله‌ای شرکت کرده و مقاله‌ او به عنوان مقاله‌ برگزیده انتخاب می‌شود؛ اما... .

قطب‌الدین صادقی، ستاره اسکندری، امیرکاوه آهنین جان، لادن طباطبایی، ایرج راد، بهزاد خداویسی، حسن جوهرچی، پژمان بازغی، کوروش سلیمانی و فریبا نادری بازیگرانی هستند که به ایفای نقش در این سریال پرداخته‌اند.

«فاکتور هشت» از جمعه هر روز ساعت 17 به‌وقت ایران و کابل و 17:30 به‌وقت دوشنبه تاجیکستان نمایش داده می‌شود. بازپخش آن در سه نوبت به‌فاصله شش ساعت روی آنتن می‌رود.

پخش «شاخه گلی برای عروس» در آی‌فیلم

فیلم سینمایی «شاخه گلی برای عروس» به کارگردانی قدرت‌الله صلح میرزایی، فردا شب روی آنتن آی‌فیلم فارسی قرار می‌گیرد.

به‌گزارش روابط‌عمومی شبکه آی‌فیلم، کانال فارسی این شبکه پنجشنبه‌شب‌ها رأس ساعت 22 یک فیلم سینمایی ایرانی برای طرفدارانش به نمایش می‌گذارد.

بر اساس این گزارش، فیلم سینمایی «شاخه گلی برای عروس»  پنجشنبه بیست و چهارم مرداد روی آنتن می‌رود.

این فیلم قصه سلطان علی، فردی روستایی با بازی سیدجواد رضویان را روایت می‌کند که دل در گرو عشق آزیتا، دختر شهری و ثروتمند بسته است. سلطان‌علی در توافق با ناصر، دایی آزیتا، قول داده اگر این ازدواج سر بگیرد، در عوض زمین‌هایش را در روستا به ناصر می‌فروشد. از طرفی آزیتا مردی به نام سعید را دوست دارد و...

در این فیلم طنز سینمایی جواد رضویان، حدیث فولادوند، مجید صالحی، مهران رجبی، زهره حمیدی و مهدی امینی‌خواه نقش آفرینی کرده‌اند.

«شاخه گلی برای عروس» فردا شب ساعت 22 پخش می‌شود و تکرار آن نیز در ساعت‌های 06:00 و 14 روز بعد خواهد بود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon
گوشتیران