دانشجویان در پیشخطبههای نمازجمعه شهرستانهای تهران چه گفتند؟
نمایندگان بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران و امام صادق(ع) در پیش از خطبههای نماز جمعه شهرستانهای پاکدشت و قرچک به سخنرانی پرداختند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، رضا میثمی نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و امیرحسین عباسی زاده نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)دیروز پیش از خطبههای نماز جمعه شهرستانهای پاکدشت و قرچک به سخنرانی پرداختند.
نمایندگان بسیج دانشجویی ضمن انتقاد به اشتباه محاسباتی و اولویت بندی نادرست دستگاه های مسئول در زمینه حمایت از مستضعفین در جمهوری اسلامی به تبیین ریشههای فشار به جریانهای اسلامگرا و مسلمانان در نیجریه و کشمیر پرداختند.
دانشجویان بسیجی همچنین مهمترین عامل در جریان سازی مسئله حمایت صریح و همه جانبه از مسلمانان و آزادیخواهان میان دستگاههای حاکمیتی و گروههای مسئول را توجه توده مردم خصوصا جریان حزب اللهی کشور به آرمان حمایت از مستضعفین و پایبندی به وظیفه صدور فرهنگ انسان ساز انقلاب اسلامی عنوان کردند.
در ادامه مهمترین مطالب بیان شده توسط نمایندگان بسیج دانشجویی پیش از خطبههای نماز جمعه شهرستانهای پاکدشت، قرچک و بومهن آمده است:
قطع به یقین انقلاب اسلامی منشا امید و تحول در بسیاری از حرکت های آزادی خواهانه در سراسر جهان بوده است و جمهوری اسلامی ایران در طول چهل سال به برکت نگاه بلند امامین انقلاب و به پشتوانه حمایت مردمی انقلابی و مسلمان همواره حامی مستضعفین در سراسر جهان بوده است و از ابتدا بر لزوم صدور فرهنگ انسان ساز انقلاب اسلامی و حمایت از جریان های آزادیخواه و فعال علیه نظام سلطه در نظر و عمل تاکید داشته است.
حرف امروز ما غمنامه ای است از آنچه بر مردم مظلوم و مستضعف نیجریه و کشمیر و جریان های اسلامگرا و جریان مقاومت اسلامی و رهبران آن ها در این مناطق گذشته و می گذرد و مرثیه ای است بر محجوریت گفتمان مقاومت خمینی و آرمان صدور انقلاب اسلامی و حمایت از مستضعفین جهان در جمهوری اسلامی. آرمانی که از ابتدای انقلاب اسلامی مرزهای جغرافیایی را شکافت و انقلاب ملت ایران را در دل هر فرد و جریان مخالف با استکبار جای داد.
امروزه جریان صهیونیسم جهانی که بیش از پیش ظلم و ستم و شرارت خویش را آشکار ساخته است، دست به جنایات جدیدی علیه بشیریت زده که این مسئله حساسیت بیشتر دستگاههای مسئول و مردم فهیم و انقلابی را می طلبد.
مردم مظلوم کشمیر که عمدتا مسلمان بوده و شیعیان و محبان اهل بیت درصد قابل توجهی از بافت جمعیت این منطقه را تشکیل می دهند، از دیرباز اسیر توطئه انگلستان قرار داشته اند. دشمن خبیث که در طول سابقه طولانی خود در استعمار و استثمار سایر ملتها، بسیار از سیاست تفرقه بیانداز و حکومت کن بهره جسته است، در این خصوص نیز از طریق دامن زدن به مناقشات میان هند و پاکستان موجب به خاک و خون کشیده شدن جمع زیادی از مسلمانان این منطقه شده است.
در سال 1947 و در هنگامی که بریتانیا قصد خروج از منطقه را داشت، بنابر این شد که مناطقی که اغلب جمعیت آنان را هندوها تشکیل میدادند متعلق به هندوستان و بخشهایی که جمعیت بیشتر متشکل از مسلمانان بود متعلق به پاکستان محسوب گردد. اما در خصوص این منطقه، علی رغم این که کشمیرهندوستان با حدود 90 درصد مسلمان باید قسمتی از پاکستان به شمار می رفت؛ با نقشه انگلستان و مخالفت کنگره هند این منطقه به محلی برای منازعات طولانی مدت بین دو دولت تبدیل شد که در این میان جمعیت مسلمان منطقه که به دلیل الفتی که با کشورمان دارند آن را ایران صغیر نیز می نامند، متحمل بیشترین خسارت گردیدند.
در ادامه وضع اسف بار این منطقه و با بد عهدی دیگری از سوی ظالمان، در روزهای اخیر دولت هند خودمختاری این منطقه را لغو کرد و در پی این رویداد هزازان نظامی هندی عازم منطقه شدند. این نظامیان اقدام به دستگیری، شکنجه و هم چنین قطع اینترنت و ارتباط منطقه با جهان بیرون کردند.
بسیاری از منابع نسبت به در خطر بودن جان مسلمانان هشدار دادند. در این چنین شرایطی ما شاهد سکوت همشیگی سازمان های حقوق بشری واز همه عجیب تر انفعال دستگاه های ذیربط جمهوری اسلامی نسبت به موضوع هستیم ازجمله این دستگاه ها قوه قضاییه است که علی رغم ظرفیت های حقوقی فراوان شاهد هیچگونه عمل موثری درجهت پیگیری موضوع نبودیم دستگاه دیپلماسی کشور هم به فراخواندن طرفین به خوبشتنداری بسنده کرده است.
هم چنین در خصوص شیعیان نیجریه و شیخ زکزاکی که بر اثر نفوذ صهیونیسم و عربستان سعود در تصمیم سازی در این کشور مورد کشتار و آزار و اذیت قرار گرفتهاند، انتظار اتخاذ مواضع محکمتری میرفت......
این چنین مواضع از سوی وزارت امورخارجه حتی در هنگامی که بحران متوجه هموطنانمان هم بوده است، مسبوق به سابقه است. حوادثی چون فاجعه منا، تعرض به نوجوانان ایرانی در فرودگاه جده، بدعهدیهای پی در پی طرفهای غربی در خصوص مسئله هستهای و تحریمهای ظالمانه همگی با موضعگیری همراه با مسامحه دستگاه دیپلماسی مواجه شدند که عمدتا به عنوان راهی برای تأمین منافع ملت ایران توجیه شده است.
پس از مدتها مسامحه و خویشتنداری با طرفهای غربی، هم اکنون، نتیجه ای جز تحریم بیشتر در کنار از دست رفتن منافعی که می توانست در راستای عزت و رفاه مردم ولایت مدار ایران و تأمین منافع استراتژیک جمهوری اسلامی در اقصی نقاط دنیا تحصیل گردد به دست نیامده است.
به طور کلی نیز این ابهام وجود دارد که دیپلماسی مدارا تا چه اندازه در سطح بین الملل، خصوصا در مقابل قدرتهای سلطه گر کارایی دارد؟ قدرتهایی که دارای سابقه طولانی از توطئه و بد عهدی هستند و هیچ چیز جز منافع استکباری در دلهایشان راه ندارد. همانطور که خداوند فرمود: «فبما نقضِهِم میثاقَهُم لعنّاهم و جعلنا قلوبَهم قاسیه»
اما سخن امروز ما نه بادستگاههای مسئول که در جلسات متعدد نظرات دانشجویان به ایشان منتقل گردیده بلکه با مردم انقلابی ایران اسلامی است که حساسیت خود را نسبت به موضوع از دست ندهند و آمادگی همیشگی خود را در حمایت از مستضعفینی که بعداز خداوند متعال غیر از شما کسی را ندارند از دست ندهند.
انتهای پیام/