واقعیت ماجرای عجیب چهارقلوی اهوازی چه بود؟
گروه استانها ـ بیمارستان آیتالله کرمی اهواز به خبر"گروگانگیری ۴ نوزاد تازه متولد شده توسط بیمارستان آیتالله کرمی اهواز" واکنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، در فضای مجازی مطلبی تحت عنوان گروگانگیری 4 نوزاد تازه متولد شده توسط بیمارستان آیتالله کرمی اهواز در قبال دریافت هزینه بیمارستان منتشر شد. در این متن آمده است که دو ماه پیش خانم بارداری با مراجعه به بیمارستان آیت الله کرمی اهواز چهار نوزاد خود را به دنیا آورد. پس از مراجعه برای ترخیص وتسویه حساب، بیمارستان مبلغ 83 میلیون تومان به عنوان هزینه درمانی درخواست کرده و به همین جهت مانع از خروج نوزادان و مادر از بیمارستان شده و متاسفانه در این گروکشی بیمارستان، یکی از نوزادان به دلیل عدم توجه کادر درمانی و عدم ارائه خدمات، فوت کرده است. طبق تشخیص پزشک نوزادان باید تحت مراقبت ویژه در بخش nicu اطفال قرار گیرند.
جوابیه بیمارستان آیت الله کرمی اهواز
بیمارستان آیت الله کرمی اهواز در جوابیهای نسبت به مطلب منتشر شده واکنش نشان داد و در جوابیهای به افشای اصل موضوع پرداخت و در متن این جوابیه آمده است: درباره انتشار خبر موهن گروگانگیری نوزادان 4 قلو اعلام کرد: در پی انتشار خبری با عنوان "گروگانگیری نوزادان" درفضای مجازی برای روشن شدن افکار عمومی به اطلاع می رساند که درتاریخ 10مرداد 98 خانم بارداری به دنبال بارداری 4قلو با سن بارداری 31 هفتگی (7تا9 هفته پیش از موعد)به صورت سزارین وضع حمل کرد. درهنگام وضع حمل تیم کامل پزشکان متخصص زنان و بیهوشی وجراحی عمومی و اورولوژی و فوق تخصص نوزادان به همراه کادر مجرب اتاق عمل حضور فعال داشتهاند. نتیجه وضع حمل 4نوزاد نارس IUGR به وزن های یک هزار و 200 گرم ،یک هزار و 140 گرم، یک هزار و 180 گرم وقل چهارم زیر 950 گرم بوده که بلافاصله به بخش NICU (مراقبتهای ویژه نوزادان) منتقل شدند.
در طی مدت 58 روز بستری؛ این نوزادان تحت مراقبت قرار گرفتند به گونهای که تا امروز وزن هرکدام به ترتیب یک هزار و 900 گرم، 2000گرم و یک هزار و 755 شده است. قل چهارم متأسفانه به دلیل وزن بسیار کم زمان تولد در تاریخ 22 شهریور98 فوت کرده که ازتاریخ 23 شهریور 98 خانواده چهارقلوها برای بردن جسد قل چهارم اقدام نکردهاند درحالی که بیمارستان 30میلیون ریال و کمیته امداد 30میلیون ریال از مانده فرانشیز این نوزاد متوفی را تقبل کردهاند و کمیته امداد 50میلیون ریال هم وام به ایشان اختصاص داده است و در نهایت با رایگان شدن فرانشیز همچنان قل متوفی در بیمارستان نگهداری میشود.
درباره سه قل دیگر و مادر نوزادان، کل فرانشیز مانده 587 میلیون و 310 هزار ریال است که پدر نوزادان فرانشیز 12 میلیون و 400 هزار ریال برای مادر و فرانشیز 20 میلیون ریال برای نوزادان پرداخت کرده است و کل مبلغ مانده فرانشیز بیمارستان حدودا 550 میلیون ریال است. یک قل نوزادان درتاریخ 31شهریور98 مرخص ، قل دیگر درتاریخ 2مهر98 مرخص و قل سوم درتاریخ 4 مهر98 (2روز قبل روز پنجشنبه) مرخص اعلام شدند. درتاریخ 4مهر98 ریاست محترم کمیته امداد استان خوزستان که از موضوع چهارقلوها اطلاع یافته بود و جهت بازدید به بیمارستان آمده بودند تشکیل جلسه هیات مدیره بیمارستان انجام شد و مقرر شد باتوجه به منویات مقام عظمای ولایت مبنی بر ترویج فرزند آوری مبلغ 400 میلیون ریال از مانده فرانشیز قل های زنده تخفیف داده شود.
از تاریخ پنج شنبه 4مهر98 تا به امروز طبق گزارش واحد ترخیص بیمارستان هیچکس جهت ترخیص نوزادان مراجعه ننموده است که مبلغ مانده لازم جهت ترخیص به آن ها اعلام گردد. بنابراین به جهت دفاع از زحمات پرسنل خدوم بیمارستان و حمایت نهادها و ارگانها درخاتمه بطور مختصر به استحضار مردم سرافراز و آزاده می رساند که همه خدمات لازم این چهارقلوها به موقع و درجا و در بهترین شرایط ارائه شده است و فوت قل چهارم به دلیل وزن بسیار پایین بوده و عنوان کردن عدم رسیدگی شایسته حُرمت این واحد نیست .همچنین براساس فرمایشات مقام معظم رهبری در کمک و تشویق به فرزند آوری جامعه،کمیته امداد امام خمینی حدود 500میلیون ریال از هزینه این هموطنان گرامی را تقبل کرده است.
انتهای پیام/ش