"کردستان" ظرفیت‌های لازم توسعه توریسم و گردشگری را دارد

"کردستان" ظرفیت‌های لازم توسعه توریسم و گردشگری را دارد

رئیس دانشگاه کردستان گفت: کردستان پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های لازم توسعه توریسم و گردشگری را دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، رحمت صادقی ظهر امروز در همایش گردشگری و توسعه استان کردستان که با حضور مهمانان کشوری و خارجی در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار داشت: یکی از راهبردهای اصلی توجه به مسئولیت اجتماعی و ارتقای جایگاه بین‌المللی دانشگاه کردستان است.

وی با بیان اینکه همواره در کنار مباحث آموزشی، پژوهش و کارآفرینی؛ در راستای رسالت‌های دانشگاه‌های نسل چهارم نیز تلاش می‌کنیم، افزود: برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی متعدد و کنگره بین‌المللی مشاهیر کُرد، حضور 500 دانشجوی خارجی در دانشگاه کردستان، مبادله استاد و دانشجو با دانشگاه‌های معتبر دنیا و انجام پژوهش‌های کیفی و پژوهش‌های کاربردی از جمله اقدامات خوب انجام شده در این دانشگاه است.

رئیس دانشگاه کردستان با اعلام اینکه کردستان پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های لازم توسعه توریسم و گردشگری را دارد، تصریح کرد: گردشگری صنعت سبز و زودبازده است که با سرمایه‌های اندک، می‌توان اشتغال‌زایی خوبی داشته باشد.

وی گفت: گردشگری طبیعی با پتانسیل سبز خدادادی، گردشگری پزشکی، گردشگری جنگ و یادمان‌ها، آثار تاریخی هنر غنی، گردشگری روستایی و کشاورزی، گردشگری ورزشی و تجاری در این منطقه به وفور یافت می‌شود و اگر به روش علمی و آکادمی کار شود، قطعاً می‌تواند بسترساز پیشرفت منطقه باشد.

صادقی با ذکر اینکه رشته گردشگری تأسیس شده در دانشگاه کردستان در تربیت نیروی انسانی لازم و توسعه گردشگری کمک‌ بسیاری می‌کند، خاطرنشان کرد: امیدوارم در دو روز اخیر برگزاری همایش گردشگری در کنار دستاوردهای علمی، خاطره‌ای خوبی نیز در ذهن‌ها ایجاد شود.

ارائه 103 مقاله در همایش گردشگری و توسعه کردستان

آرمان احمدی‌زاد، دبیر علمی نخستین همایش بین‌المللی گردشگری و توسعه در استان کردستان اظهار داشت: همایش بین‌المللی گردشگری و توسعه برای نخستین بار با هدف گردش و بینش علمی در استان کردستان و کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: کمیته‌های علمی توسط 135 نفر از اعضای هیئت علمی مرتبط با حوزه گردشگری از داخل و خارج از کشور تشکیل شده و تیم علمی دانشجویی نیز در کنار کمیته علمی، همکاری داشته‌اند.

دبیر علمی نخستین همایش بین‌المللی گردشگری و توسعه در استان کردستان تصریح کرد: در حال حاضر در حوزه سیاست‌های کلان؛ «بحث گردشگری در تحریم، کارآفرین گردشگری، بازاریابی گردشگری، گردشگری پایدار، گردشگری هوشمند، گردشگری سلامت و شهری» از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی گفت: طی دو سال، 175 مقاله از داخل و خارج کشور به دبیرخانه همایش ارسال شد که کمیته علمی 59 درصد را واجد شرایط پذیرش در کنفرانس تشخیص داد و در این همایش 103 مقاله به صورت شفاهی و پوستری ارائه می‌شود.

احمدی‌زاد خاطرنشان کرد: سخنرانی بزرگان و اساتید گردشگری خارجی و داخلی، طراحی پنل‌ها و برگزاری نشست‌های تخصصی و کارگاه آموزشی با حضور افراد متخصص، ارائه مقالات علمی و برپایی نمایشگاه تخصصی گردشگری از جمله برنامه‌های این همایش است.

گردشگری یکی از ظرفیت‌های کردستان است

خبات نسایی، دبیر اجرایی نخستین همایش بین‌المللی گردشگری و توسعه در استان کردستان نیز با یادآوری اینکه گردشگری یکی از ظرفیت‌ها و مزیت‌های عمده کردستان است، اظهار داشت: وجود نگاه غیر علمی و سطحی، تزریق سرمایه‌ با دید برداشت کوتاه مدت و عدم توجه مسئولان، چالش‌های زیادی برای این حوزه ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه امیدوارم این همایش بتواند نگاه علمی همه جانبه و صریح به این حوزه داشته باشد، افزود: شرایط خاص کشور و خشک شدن چشمه‌های درآمدی اگرچه فرصتی بی‌بدیل برای توسعه بخش‌های مغفول از جمله گردشگری را فراهم کرده امااین فرصت با استفاده غیرعلمی و بیش از ظرفیت تحمل می‌تواند هزینه‌ها را در بلند مدت تحمل کند‌.

دبیر اجرایی نخستین همایش بین‌المللی گردشگری و توسعه در استان کردستان گفت: امروز با بستر علمی فراهم شده در این همایش و حضور سخنرانان کلیدی با رزومه بسیار قوی امیدی در دل حاضرین شکل گرفته تا بلکه بخشی از این نگرانی و نگاه غیرپایدار به توسعه تبیین شود.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon