تهران، خراسان رضوی، گیلان، خوزستان و سیستان و بلوچستان بیشترین مدارس تخریبی را دارند

تهران، خراسان رضوی، گیلان، خوزستان و سیستان و بلوچستان بیشترین مدارس تخریبی را دارند

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: تهران، خراسان رضوی، گیلان، خوزستان و سیستان و بلوچستان بیشترین مدارس تخریبی را دارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مهرالله رخشانی مهر امروز در جلسه آیین بهره‌برداری تعدادی فضای آموزشی خوزستان به صورت ویدئو کنفرانسی با گرامیداشت یاد و خاطره "حافظی" بنیان‌گذار جامعه خیران مدرسه‌ساز کشور اظهار داشت: از سال 1307 این جامعه بنیان‌گذاری شد و امروز شاهد ثمره آن در بخش‌های مختلف از جمله ساخت حدود 30 درصد مدارس کشور در قالب بیش از 130 هزار کلاس درس هستیم.

وی در ادامه خبر داد: در سال 96 تعهدات خیران 800 میلیارد، در سال گذشته یک هزار و 200 میلیارد تومان و امسال به یک هزار و 500 میلیارد تومان رسیده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه البته دولت هم تلاش کرده که سهم خود را در پروژه‌های مشارکتی خیران به خوبی ادا کند، تصریح کرد: از سال 96 تا 98 به میزان یک هزار و 500 میلیارد تومان ردیف اعتبار دولتی برای اجرایی شدن پروژه های مشارکتی بود؛ خوشبختانه در سال 95 میزان تخصیص ردیف دولتی این پروژه ها 100 درصد، سال گذشته 110 درصد و در سال جاری نیز 100 درصد بود.

رخشانی مهر با اشاره به اینکه امروز 30 درصد مدارس کشور به تخریب، بازسازی و نوسازی نیاز دارند، بیان کرد: 70 درصد مدارس غیر مقاوم و 30 درصد مدارس هم تخریبی هستند؛ بیشترین مدارس تخریبی در تهران، خراسان رضوی، گیلان، خوزستان و سیستان و بلوچستان و همچنین بیشترین مدارس نیازمند مقام سازی در استان های تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان، فارس و خوزستان قرار دارند.

وی عنوان کرد: در حال حاضر میانگین سرانه دانش آموزی 5.2 متر و استان خوزستان در حوزه میانگین سرانه فضای دانش‌آموزی نیز زیر خط میانگین است ولی برای رسیدن به استاندارد ملی طی سال های اخیر تلاش های بسیاری صورت گرفته است؛ در سال 1395 از محل اعتبارات ملی 8 میلیارد تومان به اختصاص داده شده بود که این رقم در سال 96 به 18 میلیارد، سال گذشته به 107 میلیارد و امسال نیز به 105 میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اختصاص اعتباری مضاف بر بودجه سنواتی به خوزستان بیان کرد: تعهد خیران مدرسه ساز خوزستانی در سال 95 به میزان 87، در سال 96 نیز 98 میلیارد، سال گذشته 130 میلیارد و در سال جاری 150 میلیارد تومان بوده است.

وی با اشاره به آسیب سیل به 113 مدرسه در خوزستان گفت: با اعتبارات ملی، استانی، خیران و وزارت نفت از بحران سیل در مدارس و فضاهای آموزشی خوزستان عبور کردیم.

همچنین غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان صبح امروز در جلسه آیین بهره‌برداری تعدادی فضای آموزشی خوزستان به صورت ویدئوکنفرانسی با اشاره به برگزاری آیین بهره‌برداری از 860 کلاس درس در استان خوزستان اظهار داشت: طی سال های اخیر با قرار دادن آموزش و پرورش به عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه استان تلاش کردیم که به پیشرفت های خوبی در حوزه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در آموزش و پرورش خوزستان دست پیدا کنیم.

وی افزود: سال گذشته 520 کلاس درس، سال ماقبل 315 و همچنین سال 95 نیز حدود 270 مدرسه افتتاح شد ولی این رقم در سال جاری به بیش از 850 کلاس درس رسید.

استاندار خوزستان تصریح کرد: اعتبارات نوسازی مدارس در سال 95 حدود 75 میلیارد تومان بود که آن را در سال 96 به 130 میلیارد تومان و در سال گذشته نیز به 170 میلیارد تومان افزایش دادیم.

شریعتی با اشاره به بورسیه دانش آموزان مناطق محروم ادامه داد: آموزش از راه دور را برای رعایت عدالت آموزشی در دستور کار قرار دادیم تا همه از نعمت آموزش مطلوب بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اینکه دوره پیش‌دبستانی در خوزستان برای تقویت دانش‌آموزان در مناطق دوزبانه گفت: به لطف الهی، همت مردم ایران و استان، دستگاه‌های اجرایی، نیروهای مسلح، کمک‌های شایان خیران توانستیم خود را به صورت یک مجموعه یکپارچه و واحد در کشور معرفی و سیل را به سیل مهربانی تبدیل کنیم.

استاندار خوزستان با تقدیر از تخصیص اعتبار 50 میلیارد تومانی وزارت نفت برای تجهیز و مقاوم سازی مدارس آسیب دیده از سیلاب یادآور شد: تمام تلاش خود را به کار می گیریم تا همه دانش آموزان خوزستانی از نعمت آموزش با کیفیت بهره مند شوند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon