۳۵۰ بیمارستان کشور به سامانه نسخه الکترونیکی مجهز شده‌اند


350 بیمارستان کشور به سامانه نسخه الکترونیکی مجهز شده‌اند

مدیرکل دفتر بازرسی سازمان بیمه سلامت با اشاره به فعالیت سامانه نسخه الکترونیکی گفت: در حال حاضر ۳۵۰ بیمارستان از این سرویس استفاده می‌کنند

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، امیر پیروزیان ظهر امروز در همایش بزرگداشت هفته بیمه سلامت که در سالن همایش‌ شهید مفتح دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد اظهار داشت: در جهان مطالبات وسیعی از مردم در حوزه بهداشت و درمان مطرح است و بر این اساس بهره‌مندی از خدمات بهداشتی و درمانی و حفظ کمیت و کیفیت خدمات توسط دولت‌ها، از دغدغه‌های مهمی است.

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بارز سی و رسیدگی به شکایات سازمان بیمه سلامت افزود: محافظت از مردم در برابر بیماری‌ها و ارائه یارانه در جهت حفظ سلامت و بهداشت جامعه یکی از وظایف مهم حاکمیتی و دولت‌هاست که دراین‌باره از ابزار بیمه در پاسخگویی به نیازها استفاده می‌کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر معادل 40 میلیون نفر تحت پوشش یکی از بیمه‌های سلامت قرار دارند که در پنج صندوق ساماندهی شده‌اند تصریح کرد: این افراد شامل بیش از پنج هزار نفر کارمند دولت، 21 هزار نفر روستائیان و عشایر و 580 هزار نفر بیمه ایرانیان و 10 میلیون و 200 هزار نفر بیمه همگانی و بقیه صندوق سایر اقشار هستند.

پیروزیان عنوان کرد: به‌زودی بیمه سلامت برای کل جمعیت کشور اجباری می‌شود که هدف از آن ایجاد زمینه و فضای لازم برای 10 درصد از جمعیت است که فاقد بیمه به دلیل بضاعت مالی هستند.

وی با تأکید بر اینکه 148 میلیون بار مراجعه به بیمه سلامت در سال 97 داشتیم و 14 هزار میلیارد تومان برای آن هزینه شده است گفت: در این راستا دو صندوق رایگان است که شامل صندوق روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر و دیگری صندوق بیمه سلامت همگانی است و به‌طورکلی 85 درصد از جمعیت تحت پوشش در حال حاضر به طور رایگان بیمه می‌شوند که این مسئله چالش مدیریت منابع را در سازمان جدی‌تر می‌کند.

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بارز سی و رسیدگی به شکایات سازمان بیمه سلامت افزود: طرح‌های عمده‌ای در سازمان پیگیری می‌شود که به دنبال ارائه خدمات مطلوب و غیر حضوری به مردم هستیم، ایجاد و استقرار سازمان الکترونیک در سازمان و ایجاد زیرساخت‌های لازم یکی از اقدامات است.

وی با تأکید بر اینکه پروژه استحقاق سنجی الکترونیکی یکی از این فعالیت‌هاست، یادآور شد: این خدمت در 605 بیمارستان و 1000 داروخانه و سه هزار مطب پزشک در حال انجام است و بدون دفترچه و با کارت ملی از خدمات بهره‌مند می‌شود و یک قدم مثبت در رفع همپوشانی است.

پیروزیان خاطرنشان کرد: یکی دیگر از فعالیت‌ها، سامانه نسخه الکترونیکی است که طراحی‌شده و به طور کامل آزمایش و به 8 استان تعمیم داده شد و در حال گسترش است که پیش‌بینی می‌شود کلیه مراکز در کشور تحت پوشش شوند، در حال حاضر 350 بیمارستان از این سرویس استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه سامانه نسخه الکترونیکی شامل دو بخش نسخه‌نویسی و دیگری نسخه‌پیچی است، تصریح کرد: خوشبختانه به طور کامل این خدمات در استان کرمان عملیاتی شده در حال حاضر در سطح کشور در 7 شهرستان مشغول اجرای آزمایشی این طرح هستند.

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بارز سی و رسیدگی به شکایات سازمان بیمه سلامت تصریح کرد: بحث نظام ارجاع نظام پزشک خانواده یکی از سیستم‌های مهم است که از سال 83 در سطح کشور در حال عملیاتی شدن است و در سال جاری طرح تا حد زیادی اجرایی شد.

وی اضافه کرد: 6 هزار و 750 پزشک  و 1800 دندان‌پزشک و 5 هزار و 450 ماما در این طرح مشارکت دارند و 12 خدمت نیز به بیماران در حوزه پزشکی و دارویی و دندانپزشکی و غیره ارائه می‌شود.

پیروزیان عنوان کرد: 2 هزار و 800 میلیارد تومان سالانه برای این طرح نظام ارجاع پزشک خانواده انجام می‌شود و در روستاها از سرانه 310 هزارتومانی بهره‌مند می‌شوند.

وی گفت: روز دوشنبه 13 آبان طرح بیمه سلامت در ارزیابی وسع در کشور کلید می‌خورد تا زمینه‌ای ایجاد شود ده درصد جمعیت با اهرم‌های تشویقی از بیمه بهره‌مند شوند، البته اقشار ضعیف و دهک‌های 1 و2 و 3 است که به طور رایگان بیمه می‌شوند.

انتهای پیام/ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon