سامانه جامع اطلاعات پژوهشی در اردبیل راهاندازی شد
با هدف فراهمسازی ایجاد بانک اطلاعاتی در زمینه تحقیقاتی سامانه جامع اطلاعات پژوهشی در اردبیل راهاندازی شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، در جلسهای با هدف فراهمسازی ایجاد بانک اطلاعاتی در زمینه تحقیقاتی سامانه جامع اطلاعات پژوهشی در اردبیل راهاندازی شده است.
در این جلسه نسبت به اهمیت اولویتهای تحقیقاتی و پژوهشی نظرات لازم توسط مدیران اجرایی مربوطه ارائه میشد و نقطهنظرات در این زمینه ارائه شد.
یعثوبنژادمحمد معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل در این جلسه اظهار داشت: اولویتهای تحقیقاتی استان توسط دستگاههای اجرایی مشخص شده و در این زمینه 133 موضوع تحقیقاتی در نظر گرفته شده که آماده پذیرش پروپوزال از سوی محققان و پژوهشگران استان است.
وی بیان کرد: مشخصات طرحها در سایت آر پی دی آنلاین بارگذاری شده و علاقهمندان میتوانند تا پایان این هفته اقدام به ارسال پروپزال تحقیقاتی خود کنند که در این زمینه برنامهریزیهای لازم به عمل آمده است و درصدد هستیم با ارتقای چنین برنامههایی برنامههای پژوهشی استان را ارتقا بخشیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل بیان کرد: انتظار میرود مسئولان و دستگاههای اجرایی مربوطه در امر اجرای برنامههای پژوهشی و تحقیقاتی همکاریهای لازم را با ما داشته باشند تا بتوانیم به تمامی اهداف خود در این زمینه جامه عمل بپوشانیم.
طرحهای تحقیقاتی اردبیل با زمانبندی مناسب اجرا شد
داود شایقی رئیس سازمان برنامه و بودجه استان اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: تامین اعتبار برای اجرای پروژههای تحقیقاتی در دستور کار است و درصدد هستیم با تزریق اعتبارات در امر توسعه طرحهای تحقیقاتی استان اردبیل به طور شایسته ورود پیدا کنیم.
وی با اشاره به این که خوشبختانه طرحهای تحقیقاتی اردبیل با زمانبندی مناسب اجرا شده است تصریح کرد: درصدد هستیم در امر اولویتبندی طرحهای تحقیقاتی به شکل مناسب و قابل قبول ورود پیدا کرده و به تمامی اهداف خود در این زمینه جامه عمل بپوشانیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان اردبیل تصریح کرد: یکی از موارد حائز اهمیت دیگر نیز این است که امکان جذب کامل بودجههای مربوط به این حوزه وجود دارد که باید در این زمینه همه دستگاههای مربوطه همکاریهای لازم را به نوبه خود داشته باشند.
پژوهشگران برتر اردبیلی انتخاب میشوند
مهران اوچیاردبیلی رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل نیز در ادامه اظهار کرد: بارگذاری پژوهشها و تحقیقات انجام شده در این سامانه با همکاری دستگاههای اجرایی استان در دستور کار است و در این زمینه انتظار میرود زیرساختهای لازم برای بهرهمندی آنان از نتایج پژوهشها فراهم شود.
وی با اشاره به این که انتخاب و تجلیل پژوهشگران برتر استان از مواردی است که در 6 کارگروه بررسی شده است بیان کرد: پژوهشهای افرادی که در دو سال گذشته منتخب بودهاند اجازه حضور در رقابت را ندارند و درصدد هستیم در راستای معرفی و شناساندن نخبگان استان ورود پیدا کنیم.
حبیب ابراهیمپور رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل نیز اظهار کرد: با جدیت و تلاش ویژه حمایت از نخبگان و ایدهپردازان را در دستور کاری خود قرار دادهایم و مهمترین هدف ما ایجاد اشتغال پایدار و درآمد مناسب برای توسعه اقتصاد و اشتغال استان است و پارک علم و فناوری استان در این زمینه برنامههای مدونی را پایهریزی کرده است.
وی بیان کرد: طرحهای فناورمحور را تا مرحله تجاریسازی باید مورد حمایت قرار دهیم که در این زمینه طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید در این زمینه نیز برنامهریزیهای لازم انجام یابد تا بتوانیم به تمامی اهداف خود جامه عمل بپوشانیم.
انتهای پیام/ح