۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای راهاندازی واحدهای کوچک صنعتی خراسان جنوبی سرمایهگذاری شد
از ابتدای امسال تاکنون بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال برای راهاندازی واحدهای کوچک صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان جنوبی سرمایه گذاری شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مزیت شهرکهای صنعتی این است که امکانات و نیازهای واحدهای صنعتی را از قبیل آب، برق، مخابرات، معابر و شبکههای روشنایی و شبکه جمع آوری فاضلاب و آبهای سطحی و همچنین گاز طبیعی را تأمین میکند.
پس از تشکیل شرکت شهرکهای صنعتی ایران به منظور تحقق بخشیدن به امر ساماندهی استقرار صنایع، شرکتهای تابع اصلی در استانهای مختلف ایجاد شد که در این راستا پس از تشکیل استان خراسان جنوبی، شرکت شهرکهای صنعتی خراسان جنوبی در آبان ماه سال 1383 تاسیس شد.
حفظ وضعیت موجود جزو اولویتها است و برنامهریزی شده واحدهای تعطیل به چرخه تولید بازگرداننده یا به سرمایهگذاران جدید واگذار شود چون زیرساختهای آن آماده است و سبب کاهش هزینهها میشود.
رهبر معظم انقلاب امسال را سال رونق تولید نامگذاری کردند تا بار دیگر از ظرفیتهای داخلی هر منطقه برای شکوفایی صنعت و معدن بتوان بیشتر بهره گرفت چون حرفهآموزی کارگران و جویندگان کار در صنایع کوچک ضمن اشتغال پایدار باعث شکوفایی صنعت نیز میشود.
در حال حاضر توسعه اقتصادی کشورها بدون توسعه شهرکهای صنعتی که محلی برای تسهیل در فرآیند تولید و تجمیع فعالیتهای صنعتی و شرکتهای کوچک، متوسط و بعضا بزرگ هستند ممکن نیست.
این توسعه میتواند مؤثرترین وسیله برای نیل به اهداف مطرح شده در چارچوب اقتصاد مقاومتی باشد؛ اهدافی که شامل تأمین نیازهای داخلی، ایجاد اشتغال، افزایش قدرت اقتصادی، بهبود بهرهوری و کارایی و بهرهبرداری بهینه از منابع اقتصادی و رشد مطلوب و همه جانبه اقتصاد ملی استو
توسعه شهرکها و نواحی صنعتی کشور از آن جهت مهم است که بخش عمده آن را بنگاههای کوچک و متوسط تشکیل میدهند، بنگاههایی که سهم قابل توجهی در اشتغال و ارزش افزوده و حضور در زنجیره تامین بنگاههای بزرگ دارند.
در حال حاضر 330 واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان جنوبی فعالیت دارند که حدود 96 درصد آن صنایع کوچک هستند.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند، اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون بالغ بر 400 میلیارد ریال برای راهاندازی واحدهای کوچک صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان جنوبی سرمایه گذاری شده است.
مرتضی عابدینی با اشاره به راهاندازی 4 واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی استان از آغاز امسال گفت: سرمایه گذاریهای انجام شده برای ایجاد واحدهای کوچک صنعتی جدید هزینه میشود.
وی با بیان اینکه با این سرمایه گذاریها برای 200 نفر در استان شغل ایجاد میشود بیان کرد: بستهبندی مواد غذایی، تولید ظروف پلاستیکی، کنستانتره آهن، تولید شیرآلات، محصولات بهداشتی چینی و ریختهگری از جمله این واحدها است.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی خراسان جنوبی ادامه داد: تعدادی از این واحدها تا سال آینده و برخی نیز تا سال 1400 به بهرهبرداری خواهد رسید.
استان خراسان جنوبی در زمینه صنعت ظرفیتهای خوبی دارد که در این راستا باید برای جذب سرمایهگذار در بخشهای مختلف این استان اقدام شود.
انتهای پیام/253/ح