چرا اوکراین به سمت "فقیرتر شدن" پیش می‌رود؟

چرا اوکراین به سمت "فقیرتر شدن" پیش می‌رود؟

سیاستمداران مخالف دولت اوکراین نسبت به افزایش فقر در این کشور در نتیجه تصمیم‌گیری‌های اشتباه، نظامی‌گری و عدم توجه مقامات به مشکلات اقتصادی و اجتماعی در اوکراین ابراز نگرانی کرده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم روزنامه «ایزوستیا»، چاپ مسکو نوشته است: "ویکتور مدویدچوک" رئیس شورای سیاسی حزب «سکوی مخالفت- برای زندگی» اعلام کرده است که بودجه مصوبه دولت برای سال 2020، اوکراین را از دوران فقر به دوران فقیرتر شدن انتقال می‌دهد.

این سیاستمدار با ابراز نگرانی از وضعیت اقتصادی اوکراین، گفت: طبق برنامه مصوبه دولت، اوکراین فرصتی برای توسعه اقتصاد نداشته، و قوانین جدید منجر به از بین رفتن  مشاغل کوچک و متوسط ​​خواهد شد و بطور خودکار کشور را از دوران فقر به دوران فقیر تر شدن منتقل می‌کند.

در ماه نوامبر گزارش شد که بودجه دولت اوکراین برای سال 2020 هزینه‌های مربوط به مزایای اجتماعی را کاهش می دهد. این در حالی است که در ماه دسامبر (سال 2019) مشخص شد که شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین، بودجه دفاعی این کشور برای سال 2020 را در سطح 9.8 میلیارد دلار تصویب کرد.

"یولیا تیموشنکو" رهبر حزب مخالف «باتکیوشینا» و نخست وزیر سابق اوکراین نیز در مصاحبه‌ای تلویزیونی اعلام کرده است که با تصویب قانون فروش زمین‌ به خارجیان، تنها قحطی در انتظار اوکراین است.

این سیاستمدار ابراز اطمینان کرد که با باز شدن بازار زمین، مراتع کشاورزی کشور به سرعت توسط شرکت‌های فراملی خریداری می شود. به گفته وی ، مهم نیست این شرکت‌ها با منشأ اوکراینی باشند یا شرکت‌های انحصاری بزرگ، مسئله مهم آن است که آنها به فکر نیازهای مردم نبوده و این وضعیت ، اوکراین را با قحطی مواجه خواهد کرد.

تیموشنکو بعنوان نمونه به کشور ماداگاسکار اشاره کرد، جایی که زمین‌های کشاورزی به شرکت‌های فراملی فروخته شد و پس از در صدر کشورهای دارای جمعیت گرسنه در جهان قرار گرفت.

اوکراین به درستی فقیرترین کشور اروپا محسوب می‌شود

"الینا لوکاش" وزیر پیشین دادگستری اوکراین نیز با این نظریه موافق است که  این کشور تا حدود زیادی در نتیجه وقایع رخ داده در سال 2014 و به اصطلاح «انقلاب میدان» به فقیرترین کشور در قاره اروپا تبدیل شده است.

به گفته وی، هنگامی که ناآرامی‌ها در میدان استقلال کی‌یف آغاز شد، این شورش به یک بحران ملی تبدیل شد و مقامات مجبور بودند تا از سخت‌ترین روش‌ها برای برقراری نظم استفاده کنند. سیاست‌های مخرب بکار گرفته شده از سوی کسانی که بعد از آن قدرت در کشور را در دست گرفتند نیز تنها باعث افزایش مشکلات اقتصادی-اجتماعی اوکراین شد.

لازم به یادآوری است در ماه نوامبر 2013، طرفداران همگرایی اوکراین با اروپا در میدان استقلال در مرکز شهر کی‌یف، به دلیل تعلیق امضای توافقنامه مربوط به توسعه همکاری‌ها با اتحادیه اروپا تجمع کردند. به زودی، این اقدام به یک شورش واقعی تبدیل شده و درگیری معترضین با نیروهای انتظامی آغاز شد که منجر به کشته شدن ده‌ها نفر از هر دو طرف گردید. در نتیجه قدرت حاکمه در اوکراین تغییر کرد. ولی رهبران جدید این کشور هم کاری برای رفع مشکلات نکرده و بدین ترتیب اوکرین همچنان در حال تجربه یک بحران اقتصادی جدی است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران