بیش از ۵ میلیارد ریال برای مراکز درمان اعتیاد استان خراسان جنوبی اختصاص یافت

بیش از 5 میلیارد ریال برای مراکز درمان اعتیاد استان خراسان جنوبی اختصاص یافت

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: تعداد مراکز حوزه درمان و کاهش آسیب اعتیاد بهزیستی استان ۲۶ مرکز  شامل ۵ مرکز کاهش آسیب و ۲۱ مرکز درمانی اعم از سرپای و اقامتی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی عرب‌نژاد صبح امروز در بازید از مراکز درمان و کاهش آسیب اعتیاد اظهار داشت: 3 هزار و 940 خدمت گیرنده از ابتدای سال جاری در مراکز حوزه درمان و کاهش آسیب پذیرش شده‌اند.

وی افزود: در زمینه طرح تحول، مدیریت و ساماندهی معتادان متجاهر 221 معتاد جمع‌آوری و در مراکز مجری تبصره 2 ماده 16 پذیرش و تحت درمان و اقدامات بازتوانی قرار گرفتند.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اعتبار به مبلغ 5 میلیارد و 189 میلیون ریال از ابتدای سال   به مراکز حوزه درمان و کاهش آسیب اعتیاد تخصیص داده شده است گفت: این مبلغ در زمینه یارانه درمان معتادین و ساماندهی معتادان متجاهر و توانمند سازی افراد درگیر مواد اختصاص و هزینه شده و یا در حال هزینه کرد است.

عرب‌نژاد با اشاره به پیشتازی بهزیستی در پیشگیری از اعتیاد یادآور شد: پیشگیری و آگاه سازی مردم درباره  مصرف مواد باعث می‌شود افراد سالم کمتری به سمت مواد مخدر بروند.

وی با بیان اینکه پیشگیری از مواد مخدر به نوعی به مقابله کمک می‌کند تاکید کرد: اگر بتوان سطح تقاضا را در جامعه کاهش داد خود به خود عرضه مواد مخدر نیز کاهش می‌یابد.

پرداخت وام خوداشتغالی به 700 مددجوی بهزیستی تا پایان امسال

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی همچنین از شرکت تعاونی تولیدی توانجویان بیرجند و شرکت تعاونی ملی فراگیر پژواک گستر نیوشا (ناشنوایان) بیرجند بازدید داشت.

عرب‌نژاد در حاشیه این بازدید گفت: در نه ماهه ابتدای امسال 400 نفر بابت خوداشتغالی به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند که 300 نفر تاکنون موفق به دریافت وام شده و بقیه در حال تکمیل پرونده بانک هستند.

وی مبلغ وام کل معرفی شدگان بابت اشتغال مددجویی و توانخواهان را 14 میلیارد تومان و مبلغ پرداختی به متقاضیان را تاکنون بیش از 11 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این وام‌ها تا سقف 500 میلیون ریال برای هر نفر تا پایان سال به 700 متقاضی پرداخت می‌شود که متقاضیان خوداشتغالی باید به ادارات بهزیستی استان مراجعه کرده و مدارک لازم را ارائه نمایند.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی عنوان کرد: نوع دیگر از اشتغال نیز توسط بهزیستی استان اجرا می‌شود که مراکز حرفه آموزی و کارگاه‌های تولیدی حمایتی است و 12 مرکز حرفه آموزی و 4 کارگاه تولیدی حمایتی در استان فعال است که 115 نفر از توانخواه در کارگاه‌های تولیدی حمایتی مشغول به کار بوده و 5 میلیون و 420 هزار ریال به ازای هر توانخواه بهزیستی پرداخت شده که این مبلغ به 6 میلیون و 620 هزار ریال افزایش یافته است.

عرب‌نژاد تصریح کرد: در مراکز آموزشی و حرفه آموزشی 685 نفر خدمات دریافت می‌کنند و برای هر توانخواه بین 400 تا 500 هزار تومان یارانه توسط بهزیستی به مراکز فوق بابت هر توانخواه پرداخت می‌شود.

وی یادآور شد؛ کارفرمایانی که افراد دارای معلولیت را به کارگیری کنند به ازای هر نفر 500 میلیون ریال و تا سقف 2 میلیارد و 500 میلیون ریال (برای پنج نفر) پرداخت می‌شود که این امر در کنار پرداخت حق بیمه مددجویان و توانجویان بهزیستی از حمایت‌های بهزیستی در راستای اشتغال پایدار جامعه هدف است.

انتهای پیام/257/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران