وسایل بازی مستقر در پارکهای کهگیلویه و بویراحمد غیراستاندارد است
مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد گفت: هیچکدام از وسایل بازی مستقر در پارکهای شهرداریهای استان استاندارد نیست.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، بهمن رحمتی ظهر امروز در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس بازرسیهایی که امسال از پارکهای محلهای و وسایل بازی تعبیهشده توسط شهرداریها برای کودکان انجام گرفت، هیچکدام از این وسایل استاندارد نبودند که به شهرداریها ابلاغ کردیم هرچه سریعتر نسبت به استانداردسازی این وسایل اقدام کنند.
وی در رابطه با تجهیزات بازی مربوط به بخش خصوصی هم گفت: در این بخش معمولاً استعلامهای لازم انجام میشود و هیچ بهرهبردار بخش خصوصی را در شهر یاسوج پیدا نمیکنیم که بدون گواهی استاندارد از وسایل بازی استفاده کند.
مدیرکل سازمان استاندارد کهگیلویه و بویراحمد به بحث گواهی استاندارد آسانسورها اشاره داشت و بیان کرد: قبلاً هیچ آسانسور استانداردی در این استان وجود نداشت، بنابراین شهرداریها ملزم شدند که صدور پروانه پایان کار ساختمان را به دریافت گواهی استاندارد آسانسور منوط کنند که در طول دو سال گذشته برخی شهرداریها بهویژه شهرداری یاسوج در این زمینه پای کار آمدند.
رحمتی عنوان کرد: متأسفانه یکی از شهرداریهایی که در زمینه استانداردسازی آسانسورها پای کار نیست و تاکنون یک مورد هم استعلام نگرفته شهرداری دوگنبدان است که از شهردار این شهر خواهش میکنیم قانون را در این زمینه مورد توجه قرار دهند و در غیر این صورت طبق قانون، اگر شهرداری پایان کاری صادر کند و خدایناکرده حادثهای در رابطه با آسانسور آن ساختمان رخ دهد شهرداری و مالک ساختمان باید پاسخگوی این مشکل باشند.
وی با اعلام اینکه در سال 97 و از ابتدای سال 98 تاکنون بالغ بر 150 مورد گواهی استاندارد آسانسور در استان صادر شده است، ابراز کرد: در گذشته برخی ادارات نیز به این موضوع بیتوجه بودند که بعد از ابلاغ تذکرات لازم، پای کار آمدند و بهعنوان متولی ایمنی و سلامت مردم در بحث آسانسور، اگر به این نتیجه برسیم که ادارهای نخواهد گواهی استاندارد آسانسور خود را بگیرد آن آسانسور را پلمب میکنیم.
مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد واحدهای تولیدی تحت پوشش این سازمان را 230 واحد عنوان و بیان کرد: بهمنظور صدور پروانه استاندارد، 922 مورد بازرسی فنی و 730 مورد نمونهبرداری و آزمون از این واحدها انجام شد.
رحمتی همچنین از انجام بیش از 6 هزار و 600 مورد بازرسی و 220 مورد نمونهبرداری از کالاهایی که در سایر استانها تولید و در استان کهگیلویه و بویراحمد عرضه میشود، خبر داد.
وی در رابطه با برخی شائبهها مبنی بر وجود آفلاتوکسین در شیرهای تولیدی، گفت: نمونهبرداریهای از شیر عرضهشده در استان انجام شد که خوشبختانه مشکلی در این زمینه وجود نداشت ضمن اینکه کنترلهای لازم را بهصورت مرتب انجام میدهیم.
مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد گفت: در دو ماه گذشته 145 قلم کالا را که علامت استاندارد بهروی آنها جعل شده بود کشف و امحا کردیم.
رحمتی آزمون ناظر جایگاههای عرضه سوخت مایع را از دیگر وظایف سازمان استاندارد عنوان و بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 980 مورد آزمون ناظر جایگاههای عرضه سوخت مایع در استان انجام دادیم که هیچ مشکلی در این زمینه مشاهده نشد.
وی در رابطه با وسایل سنجش موجود در بازار نیز گفت: امسال بالغ بر سههزار مورد آزمون وسایل سبک سنجش انجام دادیم که مشکل خاصی مشاهده نشد.
مدیرکل سامان استاندارد کهگیلویه و بویراحمد با ابراز اینکه دستگاههای پخت نان هم مشمول استاندارد اجباری هستند، گفت: تعاملات لازم را با اصناف و صنعت و معدن انجام دادیم و مصوب شده است که تنها اجازه نصب به تجهیزات پخت نانی داده شود که دارای گواهی استاندارد باشند و تجهیزاتی هم که قبلاً نصب شده و غیراستاندارد هستند باید توسط سازمان صنعت و معدن تعیین تکلیف شوند.
انتهای پیام/543/ت+