کنفرانس امنیتی مونیخ ۲۰۲۰؛ حسرت امنیت در دوران ناامنی

کنفرانس امنیتی مونیخ 2020؛ حسرت امنیت در دوران ناامنی

کنفرانس امنیتی مونیخ سال ۲۰۲۰ در حالی در روزهای آینده برگزار می‌شود که جهان از ناامنی روزافزونی که حاصل یکجانبه گری قدرت‌های بزرگی همچون آمریکا است رنج می‌برد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در هفته جاری بار دیگر سران و استراتژیست ها و کارشناسانی از سراسر دنیا در مونیخ گرد هم می آیند تا درباره خطراتی که صلح جهانی را تهدید می کند گفتگو کنند.

در گزارش سالانه کنفرانس امنیتی مونیخ در سال 2020 به عقب نشینی غرب به عنوان یک کنشگر نظم سیاسی پرداخته شده است.

به نوشته نشریه "فوکوس" آلمان، کنفرانس امنیتی مونیخ معمولا بهترین مکان خارج از واشنگتن برای بدست آوردن تصویری درباره تفکر فعلی سیاست خارجی ایالات متحده است، چرا که شمار زیادی از تصمیم گیرندگان بلند پایه آمریکایی در آن حضور خواهند داشت.

به این ترتیب مونیخ فرصتی خواهد بود تا از جمله واکنش های بین المللی به طرح موسوم به معامله قرن ترامپ مورد بررسی قرار گیرد.

وولفگانگ ایشینگر"، رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ چندی پیش  اعلام کرد که انتظار می رود معاون وزیر امور خارجه کره شمالی به عنوان نماینده این کشور در معتبرترین دیدار کارشناسی بین المللی که در مونیخ و از 14 تا 16 فوریه (25 تا 27 بهمن ماه) برگزار می شود شرکت کند.

کنفرانس امنیتی مونیخ امسال برای پنجاه و ششمین بار برگزار می شود.

ایشینگر می خواهد در کنفرانس امنیتی مونیخ امسال به بحران های کنونی پرداخته و خط و مشی های مهم سیاست خارجی را شرح دهد. مسئله فروپاشی غرب هم از موضوعات مهم این نشست خواهد بود.

گلایه‌های رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ در آستانه برگزاری این نشست

ایشینگر در آستانه برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ تاکید کرد که عمیقا درباره ناکامی هایی که جلوی چشمانش قرار دارد عصبانی است.

وی این پرسش ها را مطرح می کند: چرا ما واقعا خیلی ناتوان هستیم؟ به گفته ایشینگر جهان خطرناک تر شده و انسان ها همواره شاهد بحران های بیشتر و بدتر و حوادث وحشتناک تر از آنچه می توان تصور کرد هستند.

ایشینگر بخصوص از تحولات در بحران لیبی و سوریه ابراز نگرانی کرده و به شکست غیر قابل بخشش جامعه بین المللی در مسئله سوریه انتقاد وارد کرد.

وی همچنین لیبی را یک زخم باز دانست و تاکید کرد که وقتی به تصمیمات اجرا نشده کنفرانس صلح لیبی در برلین فکر می کند حالش بد می شود.

در کنفرانس صلح لیبی در برلین بیش از 10 کشور متعهد شدند که از احزاب درگیر در لیبی حمایت نکرده و از تحریم تسلیحاتی توافق شده پشتیبانی کنند. اما با وجود این تصمیمات همچنان تسلیحاتی به لیبی وارد می شود.

در مهمترین دیدار کارشناسی درباره سیاست امنیتی در مونیخ همچنین به مسئولیت آلمان هم پرداخته خواهد شد. ایشینگر ایفای نقش آلمان در بحران های بین المللی را کافی نمی داند.

این مقام آلمانی همچنین در این باره ابراز تاسف کرد که در برخی بخش های سیاسی افرادی مسئولیت بیشتری را بر عهده می گیرند که تنها حرف های تو خالی می زنند.

ایشینگر همچنین از آلمانی ها و شرکای اروپایی خود می خواهد که از کل جعبه ابزار دیپلماسی بحران استفاده کنند. به گفته وی کسی که اعتقاد دارد جعبه ابزار دیپلماسی بین المللی بحران نباید شامل منابع نظامی باشد چیزی در این باره نفهمیده است.

در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ در 16 فوریه (27 بهمن ماه) نشست پی گیری کنفرانس صلح لیبی در برلین در مونیخ برگزار خواهد شد.

ایشینگر 3 روز را برای کنفرانس امنیتی مونیخ و پرداختن به موضوعات مهمی مانند خلع سلاح هسته‌ای، سوریه، پیش گیری از بحران ها و خلع سلاح جهانی کم دانست.

در کنفرانس امنیتی مونیخ امسال 40 تن از سران کشورها، از جمله رئیس جمهور فرانسه و همتای آلمانی وی و همچنین 60 وزیر امور خارجه و 40 وزیر دفاع از جمله وزرای امور خارجه آلمان، روسیه و ایران شرکت خواهند کرد.

وزرای امور خارجه، دفاع و وزیر انرژی آمریکا هم در این نشست شرکت خواهند کرد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon