نوشیدن هیچ نوع الکلی باعث پیشگیری از کرونا نمیشود/ کودکان قربانی باورهای غلط درباره الکل!


نوشیدن هیچ نوع الکلی باعث پیشگیری از کرونا نمیشود/ کودکان قربانی باورهای غلط درباره الکل!

یک فلوشیپ سم‌‌شناسی بالینی با بیان اینکه به دلیل باورهای غلط درباره پیشگیری از کرونا کودکان نیز دچار مسمومیت الکلی شده‌‌اند، گفت: الکل متانول در کوتاه‌‌مدت باعث بروز کوری و مرگ و الکل اتانول در بلندمدت باعث بروز کبد چرب و سیروز الکلی می‌‌شود!

دکتر پیمان عرفان‌‌طلب اوینی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم  با بیان اینکه مسمومیت‌‌های الکلی از زمان شیوع کرونا در کشور به شدت افزایش یافته است، اظهار کرد: 3 عامل عمده باعث افزایش مسومیت با الکل متانول شده است.

وی ادامه داد: یکی اینکه الکل‌‌های اتانول در داروخانه‌‌ها کاهش یافته و افراد به اشتباه به استفاده از الکل متانول روی آورده‌‌اند؛ دوم آن‌‌که به دلیل افزایش قیمت الکل، افراد شیاد الکل‌‌های سمی را به‌‌عنوان الکل اتانول ارائه می‌‌دهند و سوم اینکه باور غلطی بین مردم رایج شده است و مردم فکر می‌‌کنند مصرف الکل باعث ایجاد ایمنی در مقابل کرونا می‌‌شود در حالیکه نوشیدن الکل باعث از بین رفتن کرونا در بدن نمی‌‌شود.

این متخصص اورژانس هشدار داد: این باور غلط باعث شده که حتی به کودکان نیز الکل خورانده شود! و تصور اشتباهشان این بوده که مصرف الکل باعث ایجاد ایمنی در مقابل کرونا می‌‌شود؛ این کار باعث مرگ و نابینا شدن کودکان می‌‌شود.

وی اضافه کرد: نوشیدن هیچ نوع الکلی (چه متانول و چه اتانول) باعث پیشگیری و درمان کرونا نمی‌‌شود؛ الکل متانول در کوتاه‌‌مدت باعث بروز کوری و مرگ و الکل اتانول در بلندمدت باعث بروز کبد چرب و سیروز الکلی و در نهایت حتی مرگ فرد می‌‌شود.

عرفان‌‌طلب درباره عوارض ناشی از مصرف متانول تصریح کرد: مصرف بین 5 تا 15 سی‌‌سی از الکل متانول باعث ایجاد کوری در انسان می‌‌شود و در صورتی که بیش از این مقدار، مصرف شود ممکن است منجر به مرگ فرد شود؛ برخی از بیماران مسموم‌‌شده با الکل نیز ممکن است فوت نکنند اما دچار عوارض شدید مغزی و بینایی شوند و ممکن است این افراد تا آخر عمر خود زندگی نباتی داشته باشند.

این فلوشیپ سم‌‌شناسی بالینی با اشاره به اینکه اپیدمی کرونا باعث افزایش مسمومیت در تمام گروه‌‌های سنی و جنسی شده است، خاطرنشان کرد: باورهای غلط باعث شده کودکان نیز دچار مسمومیت الکلی شوند در حالی که تا پیش از این، شاهد چنین مسئله‌‌ای نبودیم؛ همچنین مواردی از مسمومیت افراد مسن نیز که پیش از این کمتر شاهد آن بودیم، گزارش شده است.

انتهای پیام/

 

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon