فضای مجازی برای غنی سازی اوقاتِ "در خانه ماندن" بهکار گرفته میشود
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری از غنی سازی اوقات "در خانه ماندن" و انتقال نشاط اجتماعی به کودکان و نوجوانان و آموزش خود مراقبتی به کودکان از طریق فضای مجازی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، با شیوع ویروس کرونا و تدابیر وزارت بهداشت برای اعمال پویش "در خانه بمانیم" و پرهیز از خروج بیدلیل از منزل، باعث شد ذوق کودکانه فرزندان در رسیدن بهار و عید نوروز و دید و بازدید و مسافرت کور شود و قرنطینه خانگی پیش روی خانواده ها قرار گرفت.اما تدبیر والدین، ارگانها و نهادهای دولتی، رسانه ها و ... تاحدودی بر کنترل این دوران شکل گرفت.
آخرین اخبار کرونا در چهارمحال و بختیاری| از فعالیت 23 کارگاه تولیدی سنگر سلامت تا استریل رایگان تولیدات
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هم با اتخاذ تدابیری سعی خود را برای حفظ روحیه کودکان و نوجوانان و مشارکت آنها در اجرای برنامههای فرهنگی در جهت غنیسازی اوقات "درخانه ماندن" به کار بست.
انتقال نشاط اجتماعی از طریق فضای مجازی
فرزاد رحیمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد اظهار داشت: پیرو فراخوان کشوری پیک امید مجازی، مربیان مراکز فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان به عنوان جهادگران جبههی فرهنگی برای تقویت امید و عزت نفس و آموزش خود مراقبتی به کودکان و انتقال نشاط اجتماعی فعالیتهای گستردهی خود را در فضای مجازی آغاز کردند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری افزود: با تشکیل گروهای مجازی با خانوادهها و اعضا، آثار فرهنگی هنری و ادبی در رشتههای انیمیشن، قصه گویی، هنرهای نمایشی کاردستی، نقاشی، شعر خوانی، داستان گویی، معرفی کتاب، نقالی، موسیقی، ساخت فیلم مستند کوتاه، عکاسی، سفال و خطاطی تولید شد.
وی تصریح کرد: پوشش بیش از دو هزار عضو وخانواده در فضای مجازی با برگزاری کارگاهها و انجمنهای متنوع فرهنگی هنری و ادبی، تولید 220 فیلم توسط مربیان با هدف امید افزایی و فرهنگ سازی، تولید 288 اثر توسط اعضا با هدف خود باوری ملی و نشاط اجتماعی، برگزیده شدن 7 اثر از آثار و تولیدات مربیان استان و انتشار آن در کشور و استان و سایت پیکامید، از مهم ترین دستاوردهای فعالیت مجازی کانون پرورش فکری استان از اسفند سال گذشته تا کنون است.
رحیمی خاطرنشان کرد: پیرو تفاهم نامه با صدا و سیمای استان، تولیدات منتخب از نمایهی این رسانه و شبکهها و کانالهای اجتماعی نیز به صورتگسترده منتشر خواهد شد.
آموزش اصول بهداشتی به کودکان
سجاد ترابی فارسانی، یکی از برگزیدگان پیک امید در سطح کشور و مربی کانون پرورش فکری واحد فارسان و عضو مرکز ملی تئاتر کودک و نوجوان و عضو مرکز بین المللی نمایشگران عروسکی در گفتگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در تهیه این اثر برگزیده در قالب کلیپ تلاش شد به کودکان آموزش داده شود که درصورت رعایت بهداشت جای هیچگونه استرسی برای مقابله با ویروس کرونا وجود ندارد.
وی با اشاره به ساخت عروسک این کلیپ با کمترین امکانات، گفت : نحوه انتقال ویروس کرونا و روش صحیح شستشوی دستها در این کلیپ با کمک همسر و فرزندم با یک شعر آهنگین کرونایی به نمایش کشیده شد.
شعله ایلبیگیپور یکی دیگر از مربیان برگزیده پیک امید هم به خبرنگار تسنیم گفت: برای عمل به پویش درخانه ماندن، ساخت کاردستیِ ماهی با دستکش یکبارمصرف که این روزها کاربرد فراوانی دارد در یک کلیپ آموزش داده شد.
وی افزود: مشارکت کودکان برای ساخت و رنگآمیزی ماهی سفره هفت سین و سپس قصه گویی با ساخته دست خود از اهداف این ایده بوده است.
پریا باقری 13 ساله هم در گفتگو با تسنیم گفت: با راهنمایی مربیان کانون در ایام قرنطینه مسابقاتی در رشتههای مختلف هنری، روش ساخت انواع کاردستی، انشانویسی و... برای ما از طریق یکگروه مجازی آموزش داده میشود و هر یک از ما تمرینها و ساختههای خود را برای اعلام نظر و رفع اشکالات در گروه به اشتراک میگذاریم.
نرگس عالیپور که سابقه 7 سال عضویت در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز سورشجان را دارد به خبرنگار تسنیمگفت: با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس، گروهی از طرف کانون ایجاد شد که برای لحظاتی استرس و نگرانی را از ما دور میکند و باعث میشود لحظات مفید و شادی را در خانه تجربه کنیم.
وی افزود: فعالیت هایی مثل طراحی چهره، کاردستی با وسایل دورریختی، نوشتن نمایشنامه و اجرای نمایش عروسکی با خانواده ، سایه بازی در نمایشها، آموزش داستاننویسی و معرفی کتاب باعث پر کردن اوقات فراغت ما و استفاده از نظرات مربیان و بقیه اعضای کانون در گروه شده است.
سپیده طاهری از گندمان شهرستان بروجن نیز گفت: مربیان کانون در گروههای مجازی با ارائه موضوع برای نوشتن متن ادبی و سوژه عکاسی و آموزش ساخت کاردستی باعث شدند ما اوقات درخانه ماندن را مفید سپری کنیم.
انتهای پیام/7540/ی