کاندیدای سیما در رمضانِ تلویزیون/ اصرارهای نافرجام برخی برای تعطیلشدن تلویزیون و سریالسازی در ۱۳۹۹
مدیر گروه فیلم و سریال سیمافیلم از روزهای سخت و پیچیده رساندن مجموعههای نوروزی و آماده کردن سریالهای رمضانی گفت که برخی با هجمهپراکنی تلاش کردند تلویزیون در نوروز ۱۳۹۹ آنتن پرباری نداشته باشد؛ کسانی که حتی از عوامل میخواستند سر کار نروند!
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، کرونا مشکلات و محدودیتهای بسیاری را بهوجود آورد؛ دوربینهای سینما و سیما را دچار اختلال کرد اما تلویزیون بهخاطر سرگرمی و شادیبخشی و حتی آموزش و فرهنگسازی، دوربینهایش را خاموش نکرد. البته در این مسیر با هجمهها و شایعاتی مواجه شد؛ هر روزی سریال یا برنامهای را نشانه میگرفتند و نامههای متعددی هم که به رئیس صداوسیما نوشته میشد. منظور و مقصد این هجمهها هم مشخص نشد که اصرارشان برای تعطیل کردن تلویزیون چه بود؟ میخواستند که ایرانیان پای برنامهها و سریالهای ماهوارهای بنشینند!
در شرایطی که اکثر فعالیتهایی که باعث ایجاد تجمیع میشود تعطیل شد، سریالسازان و برنامهسازان حاضر به توقف کار نشدند تا کارها بدون وقفه جلو برود و دوربینهای خود را خاموش نکردند، لحظهای از تلاش برای کنار مردم ماندن عقبنشینی نکردند؛ علاوه بر تغییر کنداکتور و پخش برنامهها و سریالهای طنز، آموزش از راه دور را فراگیر در سیما بهراه انداخت. باز هم عدهای که هنوز هم با عوامل کارها تماس میگیرند و از آنها میخواهند سر کار نروند، احتمالاً همصدا با رسانههای خارجنشینیاند که اضطراب و استرس را با خبرسازیهای دروغین به خانههای مردم میبرند، در واقع این گروه از هنرمندان و دستاندرکاران برنامهساز و سریالساز در برابر فشار برخی از دوستان و همکارانشان در خانه سینما که با انتشار بیانیه همصدا با رسانههای خارجنشین بودند در مقابل خاموش کردن دوربینها مقاومت کردند.
بالاخره تلاشها به فرجام نرسید و سریالها و برنامهها با رعایت پروتکلهای بهداشتی روی آنتن رفتند؛ از "دورهمی" و "عصر جدید" که بدون تماشاگر شدن و سریالهایی مثل "کامیون" و "میانبر" که هنوز هم جلوی دوربیناند و "پایتخت" که با سختی خودش را به 15 قسمت رساند و قرار است با آرام شدن فضا، قسمت آخر را هم فیلمبرداری و در زمانی دیگر، پخش کنند؛ البته که سیروس مقدم زمان احتمالی را عید فطر اعلام کرده است.
آرامآرام مسیر تلویزیون بهسمت مهدویت و نیمه شعبان میرود؛ از پخش زودهنگام سریال "نون.خ.2" که همزمان با ولادت امام زمان(عج) پخش خودش را آغاز میکند و برنامهها و مجموعههای دیگری که در تدارکاند. البته تلویزیون خودش را با سختی دوران کرونا، آماده میکند که رنگارنگی از سریالها و برنامهها را روی آنتن داشته باشد. با نگاهی به سریالهای منتخب شبکههای سیما، حضور طنز نسبت به سال گذشته پررنگتر است.
شبکه یک؛ "پرگار" یا "زیرخاکی"
نامش "آسمان هوای باران دارد" بود و قرار است با نام "پرگار" به پخش برسد. ترافیک کنداکتوری تلویزیون، باعث شد تا پخش سریال جدید شهرام شاهحسینی در هالهای از ابهام بماند. مقطعی برای مهرماه سال گذشته در نظر گرفته شد که با آغاز سال تحصیلی روی آنتن برود و قرار بود در بهمنماه شبکه یک سیما پخش این سریال تلویزیونی را آغاز کند.
سریالی که در 29 قسمت 40دقیقهای، نحوه برخورد با فرزندان را آموزش میدهد؛ زیرا قصهاش به خانوادهای برمیگردد که برای ادامه تحصیل دختر بزرگشان در مقطع دکتری راهی تهران و خواسته یا ناخواسته درگیر موضوعاتی میشوند.
یکی از جذابیتهای این سریال، علاوه بر آموزشی و کاربردی بودن موضوع و سوژهاش، حضور برخی از بازیگران پیشکسوت و کاربلد تلویزیون است. این روزها بازیگران پیشکسوت و کاربلد تلویزیون کمتر این ریسک را میپذیرند هر فیلمنامهای را قبول کنند و جلوی دوربین هر کارگردانی بروند. مصداق بارز آن فریبا کوثری است که بارها اعلام کرده یا فیلمنامهها تکراریاند و یا سوژهها و نقشها کمتر درگیرش میکنند؛ به همینخاطر در تلویزیون کمکار شده است. او در این سریال تلویزیونی نقش مدیر مدرسه را بازی میکند که بخشی از قصه به زندگی کاری و شخصی او مربوط میشود.
مرجانه گلچین دیگر بازیگر این سریال تلویزیونی است که نقش طنز و جدی را توأمان پیش میبرد؛ این روزها درگیر "موچین" در شبکه نمایش خانگی است و چندی پیش بعد از چندین اثر طنز با "نفس گرم" به تلویزیون آمد و مخاطب را شگفتزده کرد. البته بعد از آن در نقش «آفاق» سریال تلویزیونی "زوج یا فرد" به ایفای نقش پرداخت و حالا مخاطب او را با نقش جدید و متفاوتی در سریال "پرگار" میبیند.
این سریال با نام قبلی "آسمان هوای باران دارد"، بخش دوم همان سریال سعید عالمزاده (آسمان همیشه ابری نیست)، است؛ کارگردانی ساخت این سریال را بهعهده گرفت که سریال "هشت و نیم دقیقه" را برای تلویزیون ساخت، سریالی که درام خانوادگی و اجتماعی است؛ در برخی از قسمتهایش قصه از خانواده شروع میشود و به مدرسه میرسد. در فصل نخست این سریال، برخی بازیگران همچون "لیلا بلوکات" بزرگتر از سنی بودند که دختران هنرستانی را نشان میدهد اما گویا به این موضوع در بخش دوم بیشتر توجه شده و از دختران هنرستانی که در همان دبیرستان و لوکیشن اصلی (دبیرستان دخترانه یادگار امام(ره)) درس میخواندند بهعنوان بازیگر استفاده شده است.
مرجانه گلچین، فریبا کوثری، بابک کریمی، فریبا جدیکار، بهرنگ علوی، علی عمرانی و تیما پوررحمانی از بازیگرانیاند که در این سریال نقشآفرینی میکنند.
تلاش برای رسیدن "زیرخاکی" به تلویزیون
قصه "زیرخاکی" از 30 مردادماه در شهرک سینمایی آغاز شد و درباره مردی است که دنبال "زیرخاکی" است و برای یافتن گنج درگیر ماجراهای هیجانانگیزی میشود! جلیل سامان کارگردان این سریال تلویزیونی با گذشت دو سال از پخش "نفس" آخرین ساخته تلویزیونیاش، این سریال را در 25 قسمت میسازد.
"زیرخاکی" بعد از گذشت چند ماه فیلمبرداری در لوکیشنهای متعددی چون محله باغ آذری تهران، خانههایی در مرادآباد، شهرک غزالی، بیمارستان، کلانتری، پایگاه هوایی شهید لشکری مهرآباد، جاده قم و... ، فصل اولش به پایان فیلمبرداری رسید. "زیرخاکی" جلیل سامان فصل دومی هم دارد؛ چرا که از ابتدا اعلام کردند که این سریال تلویزیونی در دو فصل و 25 قسمت ساخته میشود.
این سریال جلیل سامان علاوه بر حضور متفاوت پژمان جمشیدی و بازگشت ژاله صامتی به تلویزیون با این اثر، از چهره سینمایی پرکار و محبوبی چون هادی حجازیفر استفاده کرده است که در "زیرخاکی" تلویزیون نقشآفرینی میکند؛ همچنین گوهر خیراندیش نیز نقش متفاوتی در این سریال دارد.
در شرایط سخت کرونایی، عوامل و دستاندرکاران "زیرخاکی" میکوشند تا خودشان را به آنتن رمضانی تلویزیون برسانند. به تعبیر بهرنگ ملکمحمدی مدیر گروه فیلم و سریال سیمافیلم اگر خدا بخواهد و مشکلی نباشد با توجه به پیشرفت 95 درصدی این پروژه، به کنداکتور رمضانی تلویزیون برسد. اما هنوز شبکه آن مشخص نیست.
احتمال دارد به دلیل پخش زودهنگام سریال "نون.خ"2 که همزمان با نیمه شعبان (20 فروردینماه) که قرار بوده سریال رمضانی این شبکه تلویزیونی باشد یا "پرگار" روی آنتن برود و یا "زیرخاکی" پخش شود. باید دید که شبکههای تلویزیونی چه ترکیبی خواهند داشت و متناسب با آن سریالها روی آنتن بروند.
شبکه دو؛ قصه "بچه مهندس" یا داستان جنایت منافقین در "شاهرگ"
"بچهمهندس" در قدم اول ماه رمضان دو سال قبل به تلویزیون آمد و ماجرای پرورشگاهی به نام "خانه خورشید" را مطرح کرد. شاید این ایام برای فصل سوم این مجموعه تلویزیونی نیز دوباره تکرار شود؛ چرا که این سریال یکی از گزینههای شبکه دو برای ماه مبارک رمضان است. علی غفاری کارگردان این سریال تلویزیونی درباره زمان پخش این سریال گفت: فصل سوم "بچه مهندس" یکی از گزینههای ماه مبارک رمضان است اما به تصمیم مدیران شبکه و سیما در چیدمان کنداکتور رمضانی تلویزیون برمیگردد.
البته پیش از این سعید سعدی هم در گفتوگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم به این نکته اشاره کرده بود که پیشنهاد ما به پخش شبکه 2 ایام ماه مبارک رمضان 1399 است اما بستگی به تصمیم خودشان دارد.
* باید منتظر بمانیم و ببینیم فصل سوم "بچه مهندس" و احتمالاً آخرین ایستگاه ماجراهای جواد، در کدام کنداکتور شبکه 2 سیما، قرار خواهد گرفت؛ آیا همچون فصل اول رمضانی خواهد شد؟
این سریال، کودکی، نوجوانی و جوانی شخصیتی به نام «جواد جوادی» را مطرح میکند که به تعَبیر کارگردان سریال، جواد یا کاراکتر "بچهمهندس" در این فصل، 25 ساله میشود و مقطع فارغالتحصیلی این شخصیت را به نمایش درمیآورد.
تصویربرداری سریال در روزهای میانی تیرماه در منطقه سازمان آب آغاز شد و فرهاد قائمیان، ثریا قاسمی، کامران تفتی و اتابک نادری و همچنین روزبه حصاری در نقش جوانی جواد جوادی به ایفای نقش پرداختند.
پرویز پورحسینی، بهاره رهنما، اندیشه فولادوند، بهناز جعفری، افشین نخعی، سلمان فرخنده، سیاوش چراغیپور، فرزین محدث، سوگل طهماسبی، عباس جمشیدیفر، حمید شریفزاده از بازیگرانیاند که هم در فاز 1 و هم در فاز 2 حضور داشتند. پیش از این سیما تیرانداز، علی اوسیوند، نسرین نکیسا، مهران نائل، صحرا اسدااللهی، فرج الله گلسفیدی و سیامک اشعریون هم به این سریال اضافه شده بودند و مانی رحمانی نقش نوجوانی جواد را بازی میکرد.
کارگردان سریال درباره اینکه آیا "بچهمهندس"3 آخرین ایستگاه ماجراهای جواد خواهد بود به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: در این فصل، "بچهمهندس" تمام میشود مگر اینکه مدیران تصمیم بگیرند این قصه ادامه داشته باشد. قصه فصل سوم در سال 1391 تعریف میشود و جواد 25 ساله است. پیش از این کودکی و نوجوانی را تعریف کردیم و حالا به مقطع فارغالتحصیل شدن شخصیت اصلی داستان میرسیم. "بچهمهندس" که از سال 1367 ماجرایش به تلویزیون کشیده شد و حالا اتفاقات داستان در سال 1391 روایت خودش را دنبال میکند.
سریال 35 قسمتی "بچهمهندس" 45 دقیقهای است؛ در کنارِ روزبه حصاری بازیگر جوادی و شخصیت اصلی داستان، فرهاد قائمیان، ثریا قاسمی،کامران تفتی و اتابک نادری، سیدمهرداد ضیایی،کاوه سماکباشی، فرناز رهنما، شیوا خسرومهر و... از بازیگران جدیدیاند که در فصل سوم "بچه مهندس" حضور دارند.
"شاهرگ" گزینه رمضانی دیگر رمضانی تلویزیون
سریال "شاهرگ" ساخته سیدجلال اشکذری در 30 قسمت ساخته شده و به روایتِ داستانی از کریم لکزاده که در دهه 1360 سپری میشود، میپردازد. در سریال "شاهرگ" که برای پخش از شبکه دوم سیما تولید میشود، بازیگرانی چون نیما رئیسی، عباس غزالی، مهدی سلوکی، سیروس گرجستانی، آزاده زارعی، امید روحانی، شادی کرمرودی، افسانه کمالی، عطا عمرانی، مژگان اخلاقی، حلیمه سعیدی و فریده سپاهمنصور، سیدجواد هاشمی، سپیده خداوردی نقشآفرینی میکنند. در خلاصه داستان "شاهرگ" آمده است: در سالهای نا آرام پس از انقلاب در سال 1360 گروه ویژهای برای عملیات بزرگی فراخوانده شدند. این گروه مسئولیت بزرگی بهعهده دارند؛ چرا که عقربههای چندین بمب در تهران در حال حرکت است... .
پیش از این بازیگرانش در گفتوگوهایی اعلام کرده بودند و حتی پیگیریها از شبکه 2 هم نشان میدهد احتمال دارد ماجرای "شاهرگ" سریال رمضانی تلویزیون باشد. فریده سپاهمنصور در گفتوگویی به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: من در سریال "شاهرگ" شبکه 2 سیما، حضور دارم که قرار است در کنداکتور رمضانی تلویزیون قرار بگیرد. تا قبل از اینکه در خانه ماندن شروع شود در تماس بودم اطلاع دارم بیشتر قسمتها را حتی با شرایط ویژه بهداشتی و ضدعفونی، فیلمبرداری کردهاند.
شبکه سه؛ از "میجان" تاریخی تا طنز متفاوت "آخر خط" علی مسعودی
چندی پیش در گزارشی به پروژههایی پرداختیم که با وجود کرونا به فیلمبرداریشان ادامه دادند؛ یکی از این سریالها "میجان" شبکه سه سیما است. مرجان اشرفیزاده کارگردان سریال تاریخی "میجان" است که با حالوهوای انقلاب قرار است ایام ماه مبارک رمضان سال 1399 میهمان خانههای مردم شود، نزدیک به 2 ماه است که جلوی دوربین رفته است و از بازیگرانی همچون بهروز شعیبی، الهام کردا، امیررضا دلاوری، پرویز فلاحیپور، مریم بوبانی، رؤیا حسینی، گیتی قاسمی، سیاوش چراغیپور، رها خدایاری، وحید آقاپور، مجید پتکی، معصومه قاسمیپور، فریده دریامج، محمدعلی فرمند، شهروز آقاییپور، سونیا سنجری، مریم شعبانی، رضا جوشنی، مهدی فریضه و هاله گرجی بهره میبرد. این کارگردان با توجه به آماده شدن سریال برای تماشای مردم، همزمان با تصویربرداری متأسفانه دچار بیماری شد اما حاضر نشد تا بهبود کامل صبر کند و کار را در گیلان ادامه میدهد.
این سریال مراحل تولید خود را در سکوت خبری طی کرد و هنوز تصویری از کار نیز بیرون نیامده است.
"آخر خط" طنز متفاوتی از جنس مدافع حرم
علی مسعودی کارگردان این طنز تلویزیونی در گفتوگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم به این نکته اشاره کرد که: "فیلمبرداری آخر خط را در مشهد به پایان رساندیم و خودم نقش پزشک را بازی میکنم." او گفت: بخش مدافعان حرم را در مشهد تمام کردیم و در این راه بر و بچههای فاطمیون و استانداری ما را یاری دادند. این سریال 30 قسمتی است و برای "آخر خط" مهمترین مسئله این است که مردم خسته و غمگین را شاد کند که مردم بسیار به این فضای سریالسازی در تلویزیون نیازمندند. احتمالاً با توجه به فضا و شرایط کرونایی که وجود دارد و مردم نیازمند فضای طنز و شادیاند و از طرفی فیلمبرداری و مراحل فنیاش به پایان رسیده، گزینه اصلی رمضانی سریال شبکه 3 سیما باشد.
مجموعه تلویزیونی "آخر خط" مضمونی کمدی و طنز دارد و داستان دو پسرخاله است که بسیار شرورند و خانوادهها از دست این دو نفر به ستوه آمدهاند؛ این دو به دلیل جرمی به زندان میافتند و تصمیم به مهاجرت از کشور میگیرند. علی صبوری، شهین تسلیمی، کمند امیرسلیمانی، عباس جمشیدی فر، اشکان اشتیاق، داریوش سلیمی، علی صبوری، غزال وکیلی، مهسا باقری مهران رجبی و امیر غفارمنش در این سریال بازی میکنند.
شبکه پنج؛ ادامه "میانبر" یا رسیدن "پدر پسری"
سریال 90 قسمتی این روزهای تلویزیون در شرایط کرونایی فیلمبرداریاش را متوقف نکرده است. "میانبر" این روزها در خیابان جنتآباد تهران جلوی دوربین است و به تعبیر صالحیان تهیه کننده سریال قرار بوده تا پایان ماه مبارک رمضان روی آنتن شبکه 5 ماه مبارک رمضان باشد. حالا مصطفی رضوانی مدیر گروه فیلم و سریال شبکه 5 سیما به خبرنگار تسنیم خبر میدهد که این سریال تا ابتدای ماه مبارک رمضان روی آنتن است و جای خودش را به سریال "پدر پسری" میدهد.
غلامرضا نیکخواه، محمود جعفری، رضا شفیعی جم، شهین تسلیمی، آرش نوذری، اشکان اشتیاق، بهراد خرازی، مهران رجبی ، مرضیه صدرایی، حمید نیک نبرد، فاطمه مرتاضی، سالار کریمخانی، جابر وثوق، وحید چنانی، ترگل جعفری، وحید اسمی خانی ، ریحانه سرلک و شاهکار صالحیان از جمله بازیگران اصلی این سریال تلویزیونیاند که در این سریال ایفای نقش میکنند.
"پدر پسری" بازگشت به اپیزودسازی
سریال طنز "پدر پسری" ساخته محمدرضا حاجیغلامی و تهیهکنندگی رضا جودی در حال آمادهسازی در 40 قسمت برای پخش از شبکه 5 سیما آماده شده و بنابر گفته مدیر گروه فیلم و سریال این شبکه تلویزیونی از ابتدای رمضان جزو کنداکتور قرار میگیرد.
این سریال اقتباسی از کتاب "آخرین نشان مردی" به قلم مهرداد صدقی است که به صورت طنزگونه و اپیزودیک (هر قسمت آن قصهای مجزا دارد) پخش میشود. "پدر پسری" در قالب طنز موقعیت ساخته شده و نویسندگی آن بر عهده احسان ثقفی، حسین حقیقی و محمد پایدار است.
"پدر پسری" این روزها با حضور بازیگرانی چون مهران رجبی، عزتالله مهرآوران، مریم سرمدی، افشین سنگ چاپ، محمدجواد جعفرپور٬ کتایون بختیاری و یدالله شادمانی درحال تصویربرداری است.
تلویزیون با بازگشت به اپیزودسازی برگههای جدیدی از سبک و سیاق و شکل و شمایل سریالسازی درست و تأثیرگذار را به قاموس سیما و تلویزیون برخواهد گشت؛ اتفاقی را که "سرگذشت" رقم زد.
گفتوگوی تسنیم با بهرنگ ملکمحمدی مدیر گروه فیلم و سریال سیمافیلم
بهرنگ ملکمحمدی مدیر گروه فیلم و سریال مرکز سیمافیلم درباره سختیهای فیلمبرداری با شرایط کرونایی به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: اوایل اسفندماه و شروع کرونا، به شدت ساخت سریال در مسیر سخت و پیچیدهای قرار گرفت. پروژههایی که نوروزی و رمضانیاند؛ زمان و کنداکتور مشخصی دارند. ویروس همهگیر و فراگیری فضای همه پروژههای تلویزیونی چه برنامه و چه سریال را تحتالشعاع قرار داد. به همین خاطر با توجه ویژه بنابر پروتکلهای بهداشتی به کار ادامه دادیم؛ "زیرخاکی" تهران و "ایلدا" در خرمآباد. و البته از طرف دیگر "خانهامن" را نیز با جدیگرفتن مراقبتها و توجه به این پروتکلها جلو بردیم.
تلویزیون به شدت سربلند است
وی افزود: من اعتقاد دارم با همه هجمهها و حاشیهها و سختیها، تلویزیون به شدت سربلند است. زیرا خیلیها دوست داشتند تلویزیون نتواند آنتن سال نوی موفقی را برای مخاطبینش رقم بزند. بارها از این کلیدواژهها استفاده میکردند که تلویزیون دچار گرفتاری میشود. البته در این بین پروژههایی که برای پخش در تابستان و ایام بعد آماده میشوند پیشبینی کردیم که به کار آسیب نزند و از طرفی هم همواره در آستانه سال نو، پروژهها چند روزی را تعطیل میکردند ما هم این کار را انجام دادیم.
مدیر گروه فیلم و سریال مرکز سیمافیلم با اشاره به ماجرای رسانهای کردن ابتلای "راما قویدل" به کرونا، گفت: راما قویدل کارگردان "ایلدا" به خاطر اینکه بچه کوچکی داشت و بعد از مدتها در خرمآباد با گروه جلوی دوربین بود و میخواست خانوادهاش را ببیند به یک قرنطینه خودخواسته رفت و خودش هم گفتوگویی انجام داد و این ابتلای به بیماری "کرونا" را تکذیب کرد. البته از جایی هم شیوع کرونا به جایی رسید که ما به خاطر توجه به هنرمندان و عوامل و خانوادههایشان زودتر به استقبال تعطیلی نوروزی رفتیم. ناگفته نماند برخی گفتند تا 27 اسفندماه سرکار بودهاند و یا ما در اتاقهای ایزوله بودیم. در حالی که خودم سر پروژه "زیرخاکی" رفتم.
اصرار برخی برای تعطیل کردن تلویزیون
وی در واکنش به اصرار برخی برای تعطیل کردن تلویزیون، افزود: مگر بسیاری از اقشار مردم مثل بانکها، بیمارستانها و حتی خبرنگاران و رسانهها سرکار نبودند و در این وضعیت بسیاری مشغول فعالیت بودند؛ تلویزیون نمیتواند تعطیل شود. واقعیت این است که یکسری سریال و برنامه باید برای نوروز آماده میشد و از طرفی ماه مبارک رمضان هم نزدیک است. بالأخره برخی از کارها در پایان فیلمبرداری بودند و حتی دیدید که برخی از مجموعهها مثل "پایتخت" هم به قسمت آخر نرسید و بنابر گفته کارگردانش بعد از بهتر شدن فضا تولید و پخش خواهد شد.
متوجه نمیشویم که چرا میگویند تلویزیون باید تعطیل شود؟
ملکمحمدی درباره جدی گرفتن پروتکلهای بهداشتی، خاطرنشان کرد: خدا را شاکریم که بنابر پیگیریها به غیر از آن موردِ سریال "ایلدا" همه سالمند و مشکلی پیدا نکردند. آن فرد مبتلا شده در این سریال تلویزیونی تهران بودند و به محض اطلاع قرنطینه شدند. چرا که با جدیت بحث پروتکلهای بهداشتی دنبال میشد و جلسات متعددی هم برگزار کردیم. البته برخی از کارمندان ما در تلویزیون دچار بیماری شدند و حتی خبرنگاران، که خدا را شکر رو به بهبودیاند. اما دلیل این راه انداختن جوّ و تشویش را متوجه نمیشویم که تلویزیون باید تعطیل شود.
سریالهای رمضانی و تلاشِ "زیرخاکی"
رئیس گروه فیلم و سریال مرکز سیمافیلم در پاسخ به سؤال درباره سریالهای رمضانی، گفت: یکسری سریال آماده است و سریالهای رمضانی خوبند. یکی از آنها "زیرخاکی" است که امیدواریم به کنداکتور رمضانی برسد. هنوز شبکه آن مشخص نشده است. کاندیدای وجود دارند در همه شبکهها اما روزهای آینده توسط دوستان رسماً اعلام خواهد شد.
وی در خصوص سریال "زیرخاکی" افزود: انشاءالله خدا بخواهد سریال "زیرخاکی" در کنداکتور رمضانی تلویزیون قرار میگیرد. قرار بود سفری به خارج از کشور (ترکیه) داشته باشند اما به دلیل این بیماری، مرزها بسته شده و قرار شد با تغییراتی این سکانسها هم فیلمبرداری شود. تاکنون 95 درصد این پروژه آماده است. "زیرخاکی" به ماه رمضان تلویزیون میرسد اگر گزینه پخش باشد.
"خانه امن" و "ایلدا"
ملکمحمدی با اشاره به پخش سریال "خانه امن" و "ایلدا" گفت: "خانه امن" نیمه دوم سال آماده میشود؛ "ایلدا" برای تابستان است و خدا کمک کند مقداری از فیلمبرداری آن مانده به پایان برسد و برای هفته دفاع مقدس به آنتن سیما برسد.
برخی اعتقاد دارند که تلویزیون مخاطب ندارد
وی در پاسخ به این سؤال که با نگاهی به سریالهای نوروزی بفرمایید برای سریالسازی سال 1399 چه رویکردهایی را مدنظر دارید، توضیح داد: برنامهریزی برای مناسبتهای امسال داریم. سریالهای نوروزی با همه اتفاقاتش محل بحث و نقد قرار گرفت و در فضای مجازی بسیار دیده شد. اساساً تلویزیون رسانه مردم است و مردم همیشه سریال میبینند و از آنها استقبال کردهاند. جالب است با همه این همه استقبالها و درصدهای بالای بیننده تلویزیون برخی اعتقاد دارند که تلویزیون مخاطب ندارد.
به عوامل زنگ میزدند سرکار نروند
ملکمحمدی با اشاره به اینکه برخی با تماس با عوامل سریالها تلاش کردند تلویزیون برای نوروز برنامه و سریالی نداشته باشد، افزود: چرا آنقدر تلاش میکنید تلویزیون سریال نداشته باشد؟ حتی به عوامل زنگ میزدند سرکار نروند. در صورتیکه درصد بالای مخاطبین تلویزیون در عید نوروز، نشان میدهد که این تلاشها نافرجام بوده است. و حتی برخی از سریالهای ما را با سریالهای نمایش خانگی مقایسه میکنند و شاید به این نکته باور ندارند هر رسانهای رسالت و اهداف متمایزی دارد.
راه افتادن پروژههای تلویزیونی در سال 1399
او درباره راه افتادن پروژههای تلویزیونی در سال 1399، خاطرنشان کرد: شرایط مقداری عادی شود فکر میکنم کارها را راه بیندازیم و با حفظ پروتکلها به زودی این اتفاق خواهد افتاد. شاید پایان فروردینماه اما همهچیز بستگی به شرایط کشور و شیوع این بیماری دارد.
بازگشت طنازان قدیمی تلویزیون
مدیر گروه فیلم و سریال سیمافیلم در خصوص توجه به کمدی و طنز و بازگشت هنرمندان کمدی تلویزیون، تأکید کرد: یکی از کارها و رویکردهای ویژه ما در سریالسازی، حتماً توجه به کمدی و طنز است. برنامهریزی و رویکرد ما در مقوله طنز خواهد بود و این شرایط ها هم نیاز به سریالهای طنز و شاد کردن مردم دارد. خیلی از هنرمندان قدیمی تلویزیون در این عرصه هم به کار برمیگردند و از وجود و تجاربشان بهره خواهیم برد.
انتهای پیام/