جلوه‌های ایثار و همدلی برای شکست کرونا در همدان؛ زیبایی‌هایی که در سختی‌ها ظهور کرد‌


جلوه‌های ایثار و همدلی برای شکست کرونا در همدان؛ زیبایی‌هایی که در سختی‌ها ظهور کرد‌

گسترش کرونا هرچند تلخی‌های بسیاری به همراه داشت، اما زیبایی‌هایی جلوه‌گر شد که برخاسته از دل جامعه بود و صحنه‌هایی شیرین و بدیع در دل تلخی‌ها ظهور کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، هرچند کرونا روزها و لحظه‌های تلخی را با خود به همراه آورد، اما در کنار همه دلواپسی‌ها، صحنه‌‌های زیبایی ترسیم شد که صحنه‌گردانانش همین مردم نگران بودند.

کرونا که آمد؛ شهر یک باره به هم ریخت؛ قلب‌ها به تپش افتاد و بازار فروش ماسک و دستکش داغ داغ شد؛ برخی ماسک‌ها را با قیمت‌های نجومی فروخته و به دل‌نگرانی‌های هم‌وطنانشان خندیدند.

روزهای سختی بود؛ همه نگران بودند و اضطراب بدجوری در دل مردم جولان می‌داد؛ روزهایی که سختی‌اش برای جوان‌ترها که روزهای موشک‌باران را تجربه نکرده بودند؛ بیشتر بود.

روزهایی که مردم زیر موشک باران و هجوم دشمنی که شب و روز نمی‌شناخت؛ دست در دست یکدیگر، سختی‌ها را پشت سر گذاشته و از جبهه نبرد پشتیبانی کردند.

حالا این روزها هم حس جامعه شبیه حس ماه‌های آغازین جنگ بود با همان دل‌نگرانی‌ها و دل‌مشغولی‌ها و کمبودهایی که بی‌تدبیری و کم‌کاری‌ها به آن دامن می‌زد.

کاستی‌هایی که این بار هم به دست مردم برطرف شد و وقتی پای مردم به جبهه نبرد باز شد؛ ورق اوضاع برگشت و حس جامعه عوض شد. حالا دیگر صحبت از خود و خانواده و منفعت‌طلبی نبود که همه افراد جامعه، حکم اعضای خانواده را برای جهادگران داشته و برای حفظ سلامت آن‌ها سر از پا نمی‌شناختند.

حالا جهادگران سلامت روزهاست که بی‌وقفه تلاش می‌کنند تا با تأمین نیازهای جامعه از نگرانی و پریشان‌احوالی مردم بکاهند. تولید ماسک و لباس بیمارستانی، ضدعفونی کردن معابر شهری، غربالگری، اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، پرستاری از بیماران، کمک به مشاغل آسیب‌پذیر و حتی تهیه آبمیوه برای پزشکان و پرستاران از مهم‌ترین کارهایی است که در سایه جهاد و همدلی انجام می‌شود.

زنانی به استواری الوند؛ از دوخت ماسک تا حمایت از بیماران کرونایی

در این بین زنان هم دوشادوش مردان پای در رکاب گذاشته و راهی میدان شدند تا کرونا را شکست دهند. مسئول واحد خواهران ستاد مردمی مقابله با کرونا در استان همدان گفت: از مهم‌ترین کار این بانوان، دوخت ماسک، لباس حفاظتی برای پزشکان و پرستاران و لباس بیمارستانی در 8 کارگاه و اهدای بسته‌های غذایی به صاحبان مشاغل تعطیل شده و خانواده بیماران کرونایی نیازمند بود.

جمیله علی بخشی افزود: 80 کیلو عسل هم به همت بانوان خریداری شده و برای افرادی که در واحد عملیات، کار ضدعفونی کردن معابر را انجام می‌دهند؛ شربت عسل تهیه می‌کنند.

وی بیان کرد: برای دانشجویان رشته پرستاری و افرادی که تمایل به انجام امور بیمارستانی داشته و داوطلب حضور در مراکز درمانی هستند هم دوره آموزش برگزار و داوطلبانه به بیمارستان‌ها اعزام می‌شوند.

عزم راسخ بسیجیان بهار برای شکست کرونا

در شهرستان بهار هم 2 هزار و 500 بسته غذایی با هدف کمک به مشاغل آسیب‌پذیر در روزهای مقابله با کرونا بین صاحبان مشاغل تعطیل شده توزیع شد.

فرمانده سپاه ناحیه بهار گفت: هزار و 580 نفر از بسیجیان شهرستان بهار در لبیک به ندای مقام معظم رهبری به یاری جامعه شتافتند تا کرونا را شکست دهند.

سرهنگ پاسدار مهدی هندی ورکانه افزود: این افراد با انجام کارهای متعدد به مقابله با کرونا برخاسته و اقداماتی چون غربالگری، فاصله‌گذاری اجتماعی، تولید ماسک و لباس بیمارستانی و کمک به قشرهای نیازمند را انجام داده‌اند.

وی، کمک به نیروی انتظامی در کنترل ورودی و خروجی شهرها، ضدعفونی معابر شهری و روستاها و توزیع بسته‌های بهداشتی را از دیگر کارهای بسیجیان شهرستان بهار برای مقابله با کرونا عنوان کرد.

هندی ورکانه از تولید 100 هزار ماسک در هر روز خبر داد و گفت: از این تعداد 10 هزار عدد ماسک و تعداد زیادی لباس کرونا را بسیجیان در 4 کارگاه تولید می‌کنند.

همت بلند بسیجیان کبودراهنگ؛ از تولید ماسک تا توزیع بسته‌های غذایی

فرمانده سپاه ناحیه کبودراهنگ هم با اشاره به حضور هزار و 800 جهادگر برای مقابله با کرونا گفت: بسیجیان این شهرستان ضمن تولید 700 هزار عدد ماسک 850 بسته معیشتی را بین خانواده‌های نیازمند توزیع کرده‌اند.

سرهنگ پاسدار محمود بداغی اعلام کرد: 140 نفر از بسیجیان هم با مشارکت در طرح غربالگری به کمک شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمده‌اند تا آموزش‌های لازم به مردم داده شود.

پرداخت اجاره‌بها و تهیه بسته‌های غذایی

مؤسسه خیریه نجف اشرف هم در لبیک به مقام معظم رهبری، نخستین گام برای اجرای رزمایش کمک مؤمنانه را برداشته و اجاره‌بهای منزل 10 خانواده نیازمند را پرداخت کرد.

این مؤسسه 225 سبد غذایی، 220 بسته گوشت گرم و 1500 لیتر مواد ضدعفونی کننده را هم بین خانواده‌های نیازمند توزیع کرد.

اهدا 5 تن پرتقال برای حمایت از بیماران و پزشکان

جمعی از جوانان هم به طور خودجوش، اقدام به تهیه و توزیع آبمیوه طبیعی برای بیماران و کارکنان بیمارستان‌ها کردند. حامد صیفی، جهادگر مدافع سلامتی است که به کمک دوستانش، هر روز بیش از 250 بطری آب میوه را برای یکی از بیمارستان‌های همدان تهیه می‌کند.

وی گفت: همه افرادی که در این کار با ما همکاری می‌کنند نسبت به رعایت بهداشت فردی و محیط سخت‌گیر بوده و بیشتر از بچه‌های هیئت بیت‌الاحزان حضرت فاطمه(س) هستند.

صیفی بیان کرد: میوه‌ها از محل کمک‌های مردمی تهیه شده و 5 تن پرتقال رایگان هم از طرف اتحادیه میوه و تره‌بار اهدا شده است.

حضور داوطلبان هلال احمر برای شکست کرونا

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: امدادگران و اعضای داوطلب هلال احمر، طرح غربالگری کرونا را برای 433 هزار نفر اجرا کرده و 569 خیابان را ضد عفونی کرده‌اند.

بهروز کارخانه‌ای بیان کرد: 569 خیابان، 163 خودرو و 273 درب خانه به وسیله هلال احمر ضدعفونی و 51 هزار و 638 عدد ماسک، 150 جفت دستکش، 16 هزار و 34 عدد بطری مواد ضد عفونی کننده و 6 هزار و 930 لیتر مواد شوینده را بین مراجعه‌کنندگان به ایستگاه‌های سلامت توزیع کرده‌اند.

تلاش پاکبانان خستگی‌ناپذیر

پاکبانان هم در صف نخست مقابله با کرونا قرار داشته و در کنار کارهای همیشگی، شهر را به‌طور مرتب ضدعفونی می‌کنند.

علی ضمیر، معاون خدمات شهری شهرداری همدان گفت: معابر و خیابان‌های شهر همدان، روزانه در 3 نوبت ضدعفونی شده و تاکنون 3 میلیون لیتر محلول ضد عفونی کننده در سطح معابر شهر همدان پاشیده شده است.

انتهای پیام/744/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon