ارائه مشاوره تلفنی تغذیه از طریق سامانه ۴۰۳۰
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در شرایط فعلی که به دلیل بیماری کرونا مراجعه حضوری مردم باید محدود شود، سامانه مشاوره تغذیه تلفنی ۴۰۳۰ آماده پاسخگویی به مردم است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ زهرا عبداللهی از کووید ١٩ به عنوان یک مشکل جهانی یاد کرد و با بیان اینکه این ویروس همه کشورهای دنیا را درگیر کرده است، یکی از اقدامات حائز اهمیت برای پیشگیری و کنترل این بیماری، رعایت تغذیه صحیح با پیروی از دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه که در عملکرد سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماریها از جمله کووید 19 نقش مهمی دارند، است.
عبداللهی خاطرنشان کرد: به طور کلی عادات نامناسب غذایی از جمله مصرف زیاد قند، نمک و چربیها و همچنین دریافت ناکافی هر کدام از ریزمغذیهای مورد نیاز بدن از برنامه غذایی روزانه، میتواند با تضعیف سیستم ایمنی بدن، خطر ابتلا به انواع بیماریها و از جمله بیماری کووید 19 را افزایش دهد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: رعایت برنامه غذایی مناسب در افراد سالم و همچنین بیماران مبتلا به کووید 19 و در دوره نقاهت، نقش به سزایی در پیشگیری از ابتلا، تسریع در بهبودی و کاهش شدت بیماری دارد.
وی عنوان کرد: یکی از اقدامات مهم در قالب طرح تحول سلامت بکارگیری کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت در کشور است که خدمات مشاوره تغذیه را برای جمعیت تحت پوشش ارائه میدهند.
عبداللهی ادامه داد: در شرایط فعلی که به دلیل بیماری کرونا امکان مراجعه حضوری مردم عزیز کشور به این مراکز باید محدود شود، سامانه مشاوره تغذیه تلفنی 4030 با راهبری دفتر بهبود تغذیه جامعه و مشارکت کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز جامع سلامت و نظارت مدیران واحد بهبود تغذیه معاونتهای بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی کشور و به کمک شرکت احسان برکت در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از روز یکشنبه 31 فروردین ماه راه اندازی شد.
وی درخصوص سامانه مشاوره تلفنی 4 ٣ بیان کرد: این سامانه از دو طریق آماده پاسخگویی به سوالات هموطنان در حوزه تغذیه است. یک شیوه استفاده از پیامهای صوتی است که پس از شماره گیری 4030 و انتخاب کلید 1 که مربوط به پیشگیری از کرونا است، میتوان از لیستی از پیامهای صوتی در زمینه تغذیه بهره مند شد.
وی افزود: در این پیامهای صوتی سعی شده است اطلاعات لازم و کلی در زمینه غذا و تغذیه به مردم داده شود، این توصیهها مطابق با نیازهای مردم در طول زمان به روز رسانی میشود.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پایان تاکید کرد: در صورتی که مراجعه کنندگان به سامانه 4030 نیاز به مشاوره و راهنمایی بیشتر داشته باشند، میتوانند با استفاده از کلید 6 به مشاورین تغذیه که پشت خط هستند متصل شده و پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.
انتهای پیام/