"شاد"؛ برنامه‌ای که دغدغه والدین دانش‌آموزان کاشانی شده است/کیفیت پایین آموزش چگونه جبران می‌شود؟


"شاد"؛ برنامه‌ای که دغدغه والدین دانش‌آموزان کاشانی شده است/کیفیت پایین آموزش چگونه جبران می‌شود؟

برنامه شاد برنامه کاربردی است که در روزهای اخیربرای آموزش در فضای مجازی مطرح شده و برای والدین دانش‌آموزان کاشانی دغدغه‌های را ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، با شیوع ویروس کرونا مدارس سراسر کشور تعطیل شد و با تداوم تعطیلی مدارس دولت با برنامه‌ریزی صورت گرفته سعی در جبران عقب افتادن دانش‌آموزان از درس و کلاس داشت و بر همین اساس یکی از اقدامات ارائه مطالب از پایه‌های مختلف توسط معلمان از طریق رسانه ملی است.

"شاد" برنامه کاربردی بود که دولت با طراحی آن سعی دارد تا ارتباط میان معلم و دانش‌آموز هرچه بیشتر نزدیک و نزدیک‌تر شود و بر همین اساس تمرکز آموزش به سمت برنامه کاربردی هرچه بیشتر شد.

این برنامه کاربردی اگرچه با قدرت طراحی شد اما وجود نواقص و معایب آن باعث شده است تا بر کیفیت آموزش تاثیر بگذارد و این موضوع نگرانی والدین را به همراه داشته باشد.

مرضیه لطفی، یکی از والدین دانش آموزان است؛ وی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن اشاره به طراحی اپلیکیشن شاد ویژه آموزش دروس دانش‌آموزان اظهار داشت: از زمان مطرح شدن برنامه کاربردی شاد برای ارائه مطالب آموزشی از آنجا که برنامه دارای نواقص متعددی است کیفیت آموزش تا حد قابل توجهی پایین آمده است و بر همین اساس نگرانی‌هایی را به وجود آورده است.

این والدین دانش‌آموز کاشانی با بیان اینکه برنامه شاد با توجه به آنکه در بستر اینترنت برنامه نویسی شده بسیار قطع و وصل می‌شود، افزود: ممکن است برنامه شاد نیم ساعت قطع باشد و بعد از وصل شدن پیام‌های متعددی آمده باشد و این موضوع باعث می‌شود تا برای والدین و دانش‌آموز دچار سردرگمی شوند.

مهسا قائم پناه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه برخی از افراد و خانوارها امکان استفاده از برنامه شاد را ندارند، اظهار داشت: خانوارهایی را می‌شناسم که امکان استفاده از برنامه کاربردی شاد را ندارند؛ وزارت آموزش و پرورش برای این خانوارها به ویژه دانش‌آموزان آنان چه برنامه و تمهیداتی پیش‌بینی کرده است؟

این مادر دانش‌آموز کاشانی با بیان اینکه فرزندم به صورت شایسته مطالب دروس خود را فرا نمی‌گیرد، افزود: ضعیف بودن دانش‌آموزان چگونه می‌تواند جبران شود در حالی که صحبت از برگزاری امتحانات و یا پایان سال تحصیلی است و فرزندان ما مطالب پایه فعلی را به خوبی یاد نگرفتند.

یکی دیگر  از والدین دانش‌آموز کاشانی  از عدم دسترسی به برنامه شاد نگران است؛ وی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه شرایط فعلی ما به گونه‌ای است که امکان استفاده از اپلیکیشن شاد وجود ندارد، اظهار داشت: برای آنکه فرزندم از تحصیل عقب نماند با یکی از همکلاسی‌هایش مشترکا از برنامه شاد استفاده می‌کند و از آنجا که همیشه این برنامه در دسترس نیست در فراگیری دروس خود بسیار با مشکل مواجه است.

وی دانش‌آموز کاشانی با بیان اینکه فرزندم در مقطع ابتدایی چگونه می‌تواند با نقص در آموزش مقطع تحصیلی بالاتر را تجربه کند، افزود: وزارت آموزش و پرورش لازم است تا تدابیری در این زمینه اتخاذ کند و برای جبران کلاس‌هایی که تعطیل شده راهکاری بیندیشد تا فرزندانمان در ادامه تحصیل با مشکل رو به رو نشوند.

حمزه چاوشی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه اپلیکیشن شاد در مراحل اولیه طراحی است، اظهار داشت: یقینا این برنامه در ابتدای کار دارای نواقصی است که به مرور رفع می‌شود و این مطلب را باید در نظر داشت که چند میلیون دانش‌آموز در این برنامه قصد فعالیت دارند و بر همین اساس بروز برخی اختلالات در ابتدای طراحی نام افزار شاد طبیعی است.

مدیر روابط عمومی اداره آموزش و پرورش کاشان با بیان اینکه اگر دانش آموزان نمی‌توانند از برنامه شاد استفاده کنند، مطالب آموزشی را از رسانه ملی دنبال کنند، افزود: این برنامه در دقایق 90 طراحی شده است و در ابتدا دانش‌آموزان ابتدایی و سپس دبیرستانی به این برنامه اضافه می‌شوند.

گزارش از مرتضی نجف‌زاده

انتهای پیام/801/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon