فرحزاد: "تقیّد به تقوا" عصارۀ تمام توصیه‌های اهل‌بیت(ع) به شیعیان است

فرحزاد: "تقیّد به تقوا" عصارۀ تمام توصیه‌های اهل‌بیت(ع) به شیعیان است

کارشناس مسائل دینی، تقوا را برترین صفت برای دستیابی به خیر دنیا و آخرت دانست و گفت: تمام وصیت‌های اهل‌بیت(ع) در یک عبارت خلاصه می‌شود: تقیّد به تقوا.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام حبیب‌الله فرحزاد کارشناس مسائل دینی شب گذشته در ویژه‌برنامه‌ای در حرم حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها طی سخنانی گفت: خدا روزه را سپر قرار داد تا حائلی به وسیلۀ آن میان ما و آتش جهنم ایجاد شود.

وی با طرح این سؤال که به راستی پایان کار گناه و در مقابل پایان کار تقوا چیست؟ اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) در حدیثی فرمود: خصلتی هست که اگر در کسی باشد خیر دنیا و آخرت در اوست و آن تقواست و کسی که متقی باشد در بهشت مهمان خداست. 

این کارشناس مسائل دینی خاطرنشان کرد: تقوا برترین صفت برای دستیابی به خیر دنیا و آخرت است. خدای متعال می‌فرماید: «إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ؛ گرامی‌ترین شما نزد منِ خدا باتقواترین شماست. رسول خدا(ص) نیز در حدیثی فرمود: هر کسی می‌خواهد آقا و سرور عالم باشد، اهل تقوا باشد.

حجت‌الاسلام فرحزاد یادآور شد: حضرت یوسف ترک گناه و عفت پیشه کرد، و پایان کارش شد عزیز مصر، اما برادرانش به او حسادت ورزیدند و در نتیجه دچار قحطی و بحران شدند و به خدمت سویف نبی رسیدند و عرضه داشتند: «یَا أَیُّهَا الْعَزِیزُ مَسَّنَا وَأَهْلَنَا الضُّرُّ وَجِئْنَا بِبِضَاعَةٍ مُزْجَاةٍ؛ ای عزیز مصر، ما با همه اهل بیت خود به فقر و قحطی و بیچارگی گرفتار شدیم و با متاعی ناچیز و بی‌قدر (حضور تو) آمدیم.

وی اضافه کرد: خدا همه امت‌ها را به تقوا توصیه کرده است، در زیارت جامعه کبیره می‌خوانیم: «وَ أَمْرُکُمْ رُشْدٌ وَ وَصِیَّتُکُمُ التَّقْوَی» تمام وصیت‌های اهل‌بیت علیهم‌السلام در یک عبارت خلاصه می‌شود: تقیّد به تقوا. روزی پیغمبر اکرم(ص) فرمود: آیه‌ای در قرآن هست که اگر همه امت به این آیه چنگ بزنند، همه را کفایت می‌کند: «وَ مَنْ یتَّقِ اللَّهَ یجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً وَ یرْزُقْهُ مِنْ حَیثُ لایحْتَسِبُ وَمَنْ یَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ...»

این کارشناس مسائل دینی خاطرنشان کرد: مرحوم آیت‌الله بهاءالدینی می‌فرمود همانطور که به خیلی از نسخه‌های دارویی و ... عمل می‌کنیم، باید نسخه‌های قرآنی نیز عمل کنیم.

حجت‌الاسلام فرحزاد گفت: اگر می‌خواهیم بندگی خدا را کنیم کلام خدا را به کلام و سلیقه خود و دیگران مقدم کنیم، اگر کسی فرمایش خدا را مقدم بر هر چیزی قرار داد، خدا دو پاداش مهم به او عطا می‌کند؛ اول راه برون‌رفت و خروج از همه بن‌بست‌ها  رابرایش قرار می‌دهد و دوم؛ از جایی که گمان نمی‌کند به او روزی می‌رساند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon
گوشتیران