مشکل دانشآموزان محروم از آموزشهای شبکه «شاد» در کردستان برطرف شود
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تاکید بر ضرورت حل مشکلات دانشآموزان محروم از آموزشهای شبکه «شاد» گفت: میتوان با راهاندازی پویشی، گوشیهای اضافی موجود در بین خانوادهها را جمعآوری و به دانشآموزان نیازمند کردستانی اهداء کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، جلسه بررسی مشکلات حوزههای علمیه و آموزشوپرورش با حضور نماینده ولی فقیه در کردستان و مسئولان استانی در این شهر برگزار شد.
آیتالله سیدمحمد حسینیشاهرودی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان در این جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تبریک ماه مبارک رمضان به همه مردم و اشاره به جایگاه خطیر آموزش و پرورش، بر بهرهگیری از ظرفیت مشترک کمیته همکاریها در پیگیری اقدمات و اجرای برنامههای مصوب تاکید کرد.
وی برگزاری دورههای آموزشی و توانمندسازی فرهنگیان را یکی از اقدامات اثرگذار و مشترک کمیته همکاریها عنوان کرد و خواستار تداوم برگزاری دورهها با حضور اساتید برجسته کشوری شد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان خواستار هدایت موضوع گفتمانهای دینی مدارس به سمت برنامههای امر به معروف و نهی از منکر و اتخاذ راهکارهای لازم برای گسترش معروفات در سطح واحدهای آموزشی شد.
وی با اشاره به تعطیلی مدارس بهدلیل شرایط کرونایی، بر پرداخت حقالقدم ائمه جماعت روحانی مدارس تاکید کرد و گفت: این اقدام خیرخواهانه با همکاری آموزش و پرورش، ستاد اقامه نماز استان و مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور اجرایی شده تا گوشهای از مشکلات این قشر تلاشگر برطرف شود.
آیتالله حسینیشاهرودی در بخش دیگری از سخنان خود، راهاندازی و اجرای شبکه آموزشی دانشآموز (شاد) را اقدامی جدید دانست و بر ضرورت حل مشکلات دانشآموزان محروم از آموزشهای این بستر تاکید کرد و افزود: میتوان با راهاندازی پویشی در سطح استان و بهرهگیری از کمکهای خیرین، مردم و رسانهها، گوشیهای اضافی موجود در بین خانوادهها را جمعآوری و به دانشآموزان نیازمند اهداء کرد تا از شبکه شاد استفاده کنند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تاکید بر اینکه باید نیروهای تأثیرگذار، متخصص، متعهد و انقلابی در آموزش و پرورش جذب شوند، یادآور شد: اهلسنت و اهل تشیع هیچگونه مشترکات زیادی با هم دارند و باید برای پرهیز از اختلاف و دودستگی، معلمان اصلاً به مسائل اختلافی و حاشیهساز نپردازند.
توزیع بستههای آموزشی در بین دانشآموزان مناطق محروم کردستان
رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این نشست، گزارشی از اقدامات انجامشده در خصوص راهاندازی و اجرای شبکه آموزشی دانشآموز (شاد) و میزان پوشش دانشآموزان ارائه کرد و گفت: هماکنون آموزش مجازی دانشآموزانی که به این شبکه دسترسی دارند در بستر شاد انجام میشود.
وی با بیان اینکه شبکه شاد محیطی ایزوله و قابل رصد برای فعالیت آموزشی دانشآموزان است، افزود: در ایام تعطیلی مدارس، با همت معلمان و خلاقیت فرهنگیان استان، اهتمام ویژهای در راستای آموزش مجازی دانشآموزان و راهاندازی شبکه شاد انجام شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان خاطرنشان کرد: از اسفند ماه سال گذشته برای دانشآموزان حاشیه شهر، مناطق روستایی و نقاطی که به اینترنت و فضای مجازی دسترسی نداشته، از طریق آموزش و محتوای آموزشی در قالب cd dvd، درسنامه و تکالیف مهارتمحور تهیه و تکثیر و در بین دانشآموزان توزیع شده و این برنامهها، هماکنون نیز در حال انجام و در دست پیگیری است.
توانمندسازی اولیای دانشآموزان برای التزام عملی به سبک زندگی اسلامی در کردستان
حجتالله نریمانی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کردستان در این نشست به نتایج نشست و مصوبات گردهمایی کشوری دبیران کمیتههای همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش در مشهد اشاره و گزارشی از اقدامات انجامشده در راستای اجرای مصوبات این نشست و کارگروههای پنجگانه در استان را تشریح کرد.
وی گفت: کارگروه نخست این نشست در خصوص همکاری در توسعه کمی و ارتقای کیفی مدارس وابسته به حوزههای علمیه و خرید خدمات آموزشی؛ کارگروه دوم مربوط به آموزش و توانمندسازی مدیران، معلمان، کارشناسان و اعضای کمیتههای همکاری، آموزش و توانمندسازی روحانیون شاغل، مستقر و مناسبتی و کارگروه سوم پیرامون آموزش و توانمندسازی اولیای دانشآموزان برای التزام عملی به سبک زندگی اسلامی بهویژه حجاب و عفاف بحث و تبادل نظر صورت گرفته است.
نریمانی گفت: کارگروه چهارم به بررسی طرح پیوند مدرسه و مسجد، ارتقاء جایگاه معلم توسط روحانیون و طرح تربیتی امین و کارگروه پنجم نیز به هدایت تحصیلی دانشآموزان اختصاص دارد.
وی با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در اجرای موضوعات کارگروهها اظهار کرد: در راستای توانمندسازی نیروی انسانی با همکاری کمیتهها، 70 درصد دورههای پیشبینی شده برگزار شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کردستان اجرای حفظ جزء سیام قرآن کریم و مشارکت 80 هزار نفری دانشآموزان استان و برگزاری دو جلسه ویدیو کنفرانس معاونین و رابطین کمیته همکاری را از دیگر اقدامات استان برشمرد.
نریمانی با اشاره به راهاندازی شبکه آموزشی دانشآموز (شاد) و فعال شدن بخش پرورشی و فرهنگی در شاد، اظهار کرد: محتوای این کانال از جمله تکنیکهای حفظ قرآن (ضبط برنامههای آموزشی کوتاه) آموزش صحیحخوانی و مقدمات نماز ویژه دانشآموزان اهلسنت و تشیع به استان واگذار و انجام شده است.
انتهای پیام/481/ش