کرونا ۹۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به صنعت کشاورزی قم خسارت وارد کرد


کرونا 92 میلیارد و 200 میلیون تومان به صنعت کشاورزی قم خسارت وارد کرد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: شیوع کرونا ۹۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خسارت به صنعت و تولید کشاورزی قم وارد کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، عباس پورمیدانی در جمع خبرنگاران با اشاره خسارات ناشی از کرونا ویروس اظهار داشت: کرونا تاثیر مستقیمی بر روی کشت و کار و تولید دام نگذاشت اما به دلیل کاهش مصرف مواد غذایی و عدم حضور مسافر در قم، به طور غیرمستقیم دچار خسارات جدی‌ای شدیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم افزود: در روزهای اخیر، خسارات واحدها را احصا کردیم که عمدتا واحدهای تولید دام و طیور به ویژه طیور، گل و گیاه زینتی و تولید آبزیان و پرورش ماهی‌های زینتی متحمل خساراتی شدند.

وی تصریح کرد: کارخانه‌های فرآوری مواد غذایی همچون سوسیس و کالباس نیز خسارات هنگفتی را متحمل شده‌اند به ویژه در ایامی که امکان ارسال تولیدات به استان‌های دیگر وجود نداشت این میزان خسارات افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.

پورمیدانی بیان کرد: شیوع کرونا 92 میلیارد و 200 میلیون تومان خسارت به صنعت و تولید کشاورزی قم وارد کرد که بخش زیادی از خسارات به علت کاهش قیمت و مصرف است.

وی در مورد وضعیت تامین نهاده‌ها خاطرنشان کرد: در این زمینه از وضعیت بحرانی خارج شده‌ایم و نیاز استان از نظر ذرت و کنجاله و جو و سویا در حال تامین شدن است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: در خصوص بازار مصرف مرغ با مشکلاتی مواجه هستیم و سردخانه‌ها با توجه به خرید تضمینی توسط شرکت امور دام و ذخیره‌سازی گسترده انباشته شده است.

وی افزود: در جهت حل مشکلات در تنظیم بازار مرغ، برنامه‌هایی برای صادرات در دست اقدام داریم که به زودی تحقق می‌یابد همچنین بخشی از جوجه‌ریزی را کاهش دادیم تا بازار تنظیم شود.

پورمیدانی عنوان کرد: در توزیع مرغ، جهاد کشاورزی در طرح‌های مختلف در ماه مبارک رمضان ویژه اقشار ضعیف شرکت کرده و با قیمت پایین این تولیدات را به وفور در اختیار خیرین و گروههای جهادی قرار می‌دهد تا در تامین سبد غذایی نیازمندان با مشکلی مواجه نشوند.

وی تصریح کرد: قبل از کرونا، مرغ در سبد غذایی شهروندان جایگاه مهمی داشت اما در حال حاضر میزان تولید دو برابر مصرف است و فشار زیادی به بازار می آید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم بیان کرد: پیش بینی می‌شد در عید و ماه رمضان مصرف قم افزایش یابد و ذخیره سازی نیز طبق این نیاز انجام شد اما با شیوع کرونا، بازار قم دچار رکود شدید شد و مصرف مرغ 40 درصدی پس از شیوع کرونا در قم کاهش پیدا کرد.

وی گفت: مصرف اصلی مرغ در تالارها و مراسم‌ها و مجالس ازدواج و برپایی افطاری و مراسم ختم بود که بخش زیادی از این مراسم‌ها تعطیل شد همچنین کارخانجات سوسیس و کالباس از جمله مصرف کنندگان مرغ بودند که میزان تولیدات آنها نیز کاهش چشمگیری داشته است، از طرفی عدم حضور مسافران در قم در میزان مصرف مرغ اثر زیادی داشت.

انتهای پیام/457/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon