کرونا در اروپا| از گسترش عواقب اقتصادی تا کاهش شدید اعتبار آلمان در ایتالیا


کرونا در اروپا| از گسترش عواقب اقتصادی تا کاهش شدید اعتبار آلمان در ایتالیا

نتایج یک تحقیق هم نشان می‌دهد که کرونا اعتبار آلمان در کشورهای جنوب اروپا و به ویژه ایتالیا را به شدت کاهش داده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم ، کرونا و عواقب آن همچنان تیتر اول بسیاری از رسانه های اروپایی است.

شکایت پلیس آلمان از حملات معترضان محدودیت‌ها به نیروهای پلیس

جدیدترین اخبار کرونایی از اتحادیه اروپا حاکی از آن است که بعد از حملات اخیر برخی معترضان به محدودیت های ضد کرونایی در آلمان به نیروهای پلیس، اتحادیه پلیس آلمان خواستار احتیاط و منطق و عقل گرایی از طرف شهروندان شده و اعلام کرد که عرصه سیاسی مسئولیت مقررات کرونایی را بر عهده دارد و پلیس فقط مسئول اجرای آن است.

این اتحادیه با اشاره به حملات ناشی از دلسردی معترضان به نیروهای پلیس خواستار توقف هر چه سریع تر این روند شد. اتحادیه پلیس فدرال آلمان همچنین تاکید کرد که پلیس قوانینی اتخاذ نکرده اما مجبور به اجرای آیین نامه ها در خیابان است و این قانونی نیست که ازاین بابت مورد حمله قرار گیرد.

درخواست اسپانیا برای واکنش مشترک اروپا به بحران خطوط هوایی

دولت اسپانیا هم خواستار واکنش مشترک اتحادیه اروپا به بحران خطوط هوایی در دوران کرونا شد. وزیر اقتصاد اسپانیا در مصاحبه ای با یک نشریه اروپایی اعلام کرد: ما به شدت از یک واکنش اروپایی در برابر این مسئله حمایت می کنیم.

وی با تاکید بر اینکه جامعه پروازی بزرگ جامعه پروازی اروپایی است تاکید کرد که دولت های اروپایی باید شرایط رقابتی برابر را برای شرکت های هواپیمایی و خطوط هوایی تضمین کنند.

کاهش محدودیت‌ها در کشورهای بلژیک، فرانسه و اسپانیا

فرانسه، اسپانیا و بلژیک محدودیت های ضد کرونایی را کاهش می دهند. در فرانسه شهروندان اجازه دارند برای اولین بار بعد از 8 هفته خانه های خود را بدون محدودیت ترک کنند. همچنین بسیاری کسب و کارها و مدارس هم در این کشور دوباره باز می شوند.

در اسپانیا هم حدود نیمی از 47 میلیون سکنه این کشور در اولین مرحله کاهش تدریجی محدودیت ها با رعایت قوانین فاصله گذاری دوباره می توانند به خیابان ها بیایند. در مادرید و بارسلونا همچنان قرنطینه برقرار است.

در کشور بلژیک هم کسب و کارها باز می شود. رستوران ها، بارها و کافه ها همچنان تعطیل خواهند بود.

کرونا عامل خسارت‌های مالی شدید برای شهروندان آلمانی

نتایج یک نظرسنجی هم نشان می دهد که حدود 2.1 میلیون شهروند آلمانی از طریق محدودیت های کرونایی در معرض تهدید خسارات مالی شدید قرار دارند. بر این اساس خانواده ها و افراد در فاصله سنی بین 30 و 39 سال بالاتر از حد میانگین تحت تاثیر این شرایط قرار می گیرند.

دبیر کل حزب دموکرات مسیحی هم درباره عواقب اعتراضات علیه الزامات دولتی برای کاهش شیوع ویروس کرونا هشدار داده است. وی تاکید کرد: ما اجازه نمی دهیم افراط گرایان از بحران کرونا به عنوان بستری برای تبلیغات ضد دموکراتیک خود سوء استفاده کنند.

درخواست حزب لیبرال دموکرات آلمان برای بازگشایی سریع مهدها و مدارس

حزب لیبرال دموکرات آلمان هم از دولت و ایالات آلمان درخواست کرده است که هر چه سریع تر شرایط برای بازگشایی مدارس و مهد کودک ها را فراهم کنند.

رئیس حزب لیبرال دموکرات آلمان اعلام کرده است که بار مبارزه با ویروس کرونا نباید به صورت یکجانبه بر دوش والدین و کودکان باشد.

وی همچنین انتقاد شدیدی در این راستا به آنگلا مرکل وارد کرده و گفت: متاسفانه زمان با ارزشی از دست رفته است، چرا که مرکل روند بازگشایی مهد کودک ها را کند کرده است.

"ساسکیا اسکن"، رئیس حزب سوسیال دموکرات آلمان هم اعتراضات علیه محدودیت های ضد کرونایی را شدیدا محکوم کرده و اعلام کرده کسی آن هایی که این بیماری واگیر را انکار می کنند و خواستار نقض قوانین حفاظتی هستند بی شرمانه از ناامنی مردم برای بی ثبات سازی و تفرقه جامعه سوء استفاده می کنند.

وی از دور نظاره گر این گونه اقدامات بودن را درست ندانسته و خواستار مقابله با آن شد.

وزیر دادگستری آلمان هم از مسئولین و مقامات سیاسی درخواست کرده که دلایل بهتری برای محدودیت حقوق اساسی شهروندان در مبارزه با ویروس کرونا ارائه دهند.

نخست وزیر انگلیس هم می خواهد محدودیت های ضد کرونایی در کشورش را تا ماه ژوئن تمدید کند.

دولت یونان هم محدودیت های قرنطینه ای برای اردوگاه های پناهندگان را تمدید می کند.

کاهش شدید اعتبار آلمان در ایتالیا در بحران کرونا

نتایج یک نظرسنجی هم نشان می دهد که آلمان در بحران کرونا اعتبار خود در ایتالیا را از دست داده است.

این نظرسنجی که به سفارش روزنامه "لا رپوبلیکا" انجام شده است نشان می دهد که تنها 26 درصد شرکت کنندگان در نظر سنجی به آلمان خیلی اعتماد داشتند. این در حالی است که در ژانویه سال 2019 42 درصد شهروندان ایتالیایی این عقیده را داشتند.

"ایلوو دیامانتی"، از کارشناسان این تحقیق بر این عقیده است که این فقدان اعتماد واکنشی به رفتار کشورهای شمال اروپا در جریان بحران کرونا است. به گفته وی کشورهای جنوب اروپا از جمله ایتالیا و اسپانیا که به شدت از بحران کرونا آسیب دیده‌اند احساس می کنند در این بحران از طرف اتحادیه اروپا و کشورهایی مانند آلمان و یا هلند تنها گذاشته شده‌اند.

نتایج نظرسنجی انجام شده توسط انجمن VDMA آلمان هم نشان می دهد که بحران کرونا به شدت بر صنعت ساخت ماشین آلات در این کشور تاثیر گذاشته است. تقریبا 90 درصد این شرکت ها عواقب اقتصادی این بحران را احساس کرده‌اند.

کاهش چشمگیر فروش شرکت فولکس واگن آلمان

بحران کرونا همچنین در ماه آوریل فروش شرکت خودروسازی مهم فولکس واگن را به شدت کاهش داده است. مدیر فروش این شرکت آلمانی اعلام کرده است که ما 67 درصد معاملات خود را در داخل نسبت به سال گذشته از دست داده‌ایم.

به گفته وی در مجموع میزان فروش به کشورهای اروپایی هم در مقایسه با آوریل سال 2019 83 درصد کاهش پیدا کرده است. در انگلیس، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا هم تقریبا هیچ فروشی در این ماه وجود نداشته است. در این کشورها ما 99 درصد فروش خود را از دست داده‌ایم.

همچنین نتایج یک نظرسنجی موسسه ایفوی آلمان هم نشان می دهد که رکود اقتصادی حاصل از کرونا به قیمت از دست رفتن تعداد زیادی از مشاغل در آلمان تمام شده است.

موارد ابتلا و قربانیان کرونا در اروپا همچنان افزایش می‌یابد

جدیدترین آمارها نشان می دهد که تا به حال در اسپانیا 264663 نفر به کرونا مبتلا شده و 26621 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم تا به حال 219183 نفر به کرونا مبتلا شده و 31855 نفر هم در اثرابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

ایتالیا هم به شدت تحت تاثیر شیوع این بیماری قرار گرفته و تا به حال 219070 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 30560 نفر م در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در فرانسه هم تا به حال 176970 نفر به این بیماری مبتلا شده و 26380 نفر هم در اثر آن جان باخته‌اند.

بر اساس جدیدترین آمارها در آلمان هم تا به حال 171879 نفر به کرونا مبتلا شده و 7569 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس اداره فدرال پلیس جنایی آلمان BKA هم در اعتراضات فعلی علیه محدودیت های ضد کرونایی تهدیدات بالقوه‌ای را می بیند.

هشدارپلیس جنایی آلمان درباره خطرات کاهش مقبولیت محدودیت‌ها از طرف شهروندان

هولگر مونش رئیس این نهاد امنیتی در آلمان تاکید کرد که با کاهش مقبولیت محدودیت ها از طرف مردم از یک طرف و خطر مسائل اقتصادی برای بسیاری از شهروندان از طرف دیگر این مسئله می تواند به مشکلی واقعی در جامعه تبدیل شود. وی افزود: این ها فاکتورهای خطری هستند که ما باید ببینیم. وی همچنین درباره تلاش افراط گرایان در آلمان برای ابزار قرار دادن این گونه اقدامات هشدار داد.

یکی از سناتورهای برلین هم درباره کاهش میزان پذیرش محدودیت ها از طرف شهروندان هشدار داده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان