گیلان| «تفکر جهادی» مشکلگشای مسائل؛ حل معضلات «فرهنگیان» ضروری است
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان گیلان با بیان اینکه با تفکر جهادی اقدامات بزرگی را میتوان رقم زد گفت: مشکلات جامعه فرهنگیان باید هر چه سریعتر حل و فصل شود.
سرهنگ پاسدار حسن حبیبی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با بیان اینکه بسیج فرهنگیان بهویژه در ایامی که با شیوع ویروس کرونا در کشور و استان گیلان مواجه بودیم با تفکر جهادی و بسیجی اقدامات و کارهای بسیار بزرگی را رقم زدند اظهار داشت: جامعه فرهنگیان مشکلاتی دارد که انتظار داریم هر چه سریعتر حل و فصل شود.
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان گیلان با تأکید بر اینکه این مجموعه توانمندیها و پتانسیل بسیار بالایی دارد و باید از آن در بخشهای مختلف جامعه استفاده شود عنوان کرد: کمبودها و مشکلات نباید زندگی شرافتمندانه فرهنگیان را تحت تأثیر قرار دهد و انتظار داریم مسئولان به این بخش از جامعه توجه ویژهتری داشته باشند.
حبیبی معلمان را بنا به فرمایش مقام معظم رهبری در دیدار با فرهنگیان پایهگذار تمدن نوین اسلامی تلقی کرد و با بیان اینکه فرهنگیان رسالتی بسیار خطیر و مهم بر دوش دارند ابراز داشت: بسیج فرهنگیان با هدف ایجاد شبکه معلمان مؤمن از سال 98 "شبکه معلم آینده ساز" را راهاندازی کرده است و مجموعه اهدافی را در آن دنبال میکند.
وی سازمان بسیج فرهنگیان را مجموعهای بسیار فعال و پای کار در تمام عرصههای مورد نیاز انقلاب اسلامی تلقی کرد و اظهار داشت: سازماندهی اعضای تیم مدارس شامل مدیر مدرسه، معلم پرورشی، فرمانده واحد بسیج دانشآموزی، یکنفرمعلم منتخب، شاخص و نماینده اولیاء مربیان از جمله اقدامات سازنده بسیج فرهنگیان به شمار میآید.
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان گیلان رویکرد مدیریت مشارکتی را به عنوان یک راهبرد جهت تقویت بنیه علمی و آموزشی دانشآموزان دانست و با تأکید بر اینکه بسیج فرهنگیان به این هدف مهم دست یافته است افزود: کاهش آسیبهای اجتماعی که دانشآموزان و خانوادههایشان را تهدید میکند از جمله رسالتهای این سازمان است.
حبیبی افزایش سرمایه اجتماعی را لازم و ضروری خواند و با بیان اینکه شبکه معلم آینده ساز حرکت به سوی مدرسه محوری را فراهم میکند خاطرنشان کرد: ارتقاء معرفت و بصیرت دینی و انقلابی معلمان، کمک به کاهش آسیبهای اجتماعی در مدارس از جمله اعتیاد، طلاق و نظایر آن اهدافی است که سازمان بسیج فرهنگیان به دنبال تحقق آنها است.
وی برقراری پیوند بین دانشآموزان و مدرسه، خانواده و مسجد را مورد توجه قرار داد و با اشاره به اینکه آموزش و پرورش زیربنای آینده و یکی از گستردهترین نهادها در کشور محسوب میشود اظهار داشت: آموزش و پرورش به نوعی زیرساخت این کشور است که نیازمند کمک همه بخشها و دستگاههای فرهنگی به ویژه خانوادهها است.
حبیبی یکی از ویژگیهای مهم و برتر جامعه اسلامی و دینی را احساس مسئولیت، روحیه تعاون و فرهنگ نوعدوستی و همبستگی اجتماعی میان مردم تلقی کرد و ابراز داشت: این روحیه همواره در کشورمان زنده است و مردم نسبت به وضعیت همنوعان خود بسیار حساس هستند و نشان دادهاند که آگاهانه در جهت خدمترسانی همت میکنند.
انتهای پیام/614/ی