تهران| تعیین تکلیف مسکن کارگران پاکدشت پس از ۱۸ سال انتظار در هاله‌ای از ابهام + فیلم

تهران| تعیین تکلیف مسکن کارگران پاکدشت پس از 18 سال انتظار در هاله‌ای از ابهام + فیلم

کارگران شهرستان پاکدشت ۱۸ سال پیش به امید صاحبخانه شدن، در تعاونی مسکن کارگران این شهرستان عضو شدند، غافل از اینکه باید یک عمر در انتظار تعیین تکلیف زمینی باشند که تنها روی کاغذ به نام آن‌ها ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پاکدشت، در سالی که با نام «جهش تولید» با رویکرد حمایت از جامعه کارگری و تسهیل در روابط کار و تولید نامگذاری شده، در شهرستان پاکدشت یکی از ابتدایی‌ترین مطالبات کارگران پس از گذشت سال‌ها به واسطه غفلت مسئولان روی زمین مانده است.

18 سال پیش کارگران شهرستان پاکدشت به امید صاحبخانه شدن هر آنچه داشتند را به حساب تعاونی مسکن کارگران واریز کردند تا شاید با خرید قطعه زمینی بتوانند خانه‌ای برای رفاه خانواده خود ساخته و از زیربار پرداخت اجاره‌بهای سنگین رهایی یابند، غافل از اینکه پس از گذشت این همه سال‌ همچنان درگیر تحویل زمین هستند.

مشاهدات میدانی خبرنگار تسنیم گویا این است که برخلاف صحبت‌های اولیه مسئولان تعاونی مسکن کارگران، اکنون زمینی بیابانی در منطقه «حصار امیر» به نام کارگران دریافت داده شده است که باز هم بنا به آنچه در پیگیری‌های فراوان کارگران به آن‌ها گفته شده، به دلیل مشکلات محیط زیستی و سطح ارائه خدمات امکان ساخت‌وساز در آن وجود ندارد و کارگران همچنان سرگردان ادارات مختلف برای دریافت حق خود هستند.

18 سال انتظار در پاسخ به مطالبه کارگران

رحمانی یکی از کارگران جوانی که همه زندگی‌اش را برای خرید زمین تعاونی فروخته است ضمن گلایه از بی‌توجهی مسئولان به معیشت کارگران به خبرنگار تسنیم می‌گوید: «کارگران برای نظام جان می‌دهند اگر امروز می‌بینید در اینجا جمع شدیم به خاطر بی‌توجهی 18 ساله به وضعیت معیشتی کارگران از سوی مسئولان است».

وی در ادامه بیان کرد: «ما به 2 دلیل اینجا جمع شدیم نخست تحویل زمینی که فقط از آن کاغذی به اسم سند تک‌برگ داریم، دوم در اعتراض به وضعیت تعاونی کارگران که دارای اساسنامه نادرستی است، که چرا خریدار جدید زمین جز اعضای تعاونی به حساب نمی‌آید».

مهدی اکبری یکی دیگر از کارگران نیز با بیان اینکه بارها برای پیگیری این موضوع به تعاونی مسکن و اداره کار مراجعه کرده و هیچ پاسخی دریافت نکرده است گفت: «در فاز نخست به بیش از 4 هزار نفر زمین‌هایی را فروختند که سند تک‌برگ نیز برای آن صادر شد اما این فقط روی کاغذ است و در واقعیت هیچ چیزی مشاهده نمی‌شود».

وی تصریح کرد: «ما را سر می‌دوانند و تعیین تکلیفی برای زمین‌های ما نیست، در فاز دوم هم ساختمان‌های نامرئی کارگران را برای فروش آماده کردند و تعداد اندکی نیز با قیمت‌های نجومی به فروش رسیده؛ حال چه کسی پاسخگو است؟».

تحویل زمین‌ کارگران منوط به توافق با راه و شهرسازی و محیط زیست است

حسین شیرازی معاون سیاسی انتظامی فرمانداری پاکدشت روز پنجشنبه در دیدار با کارگرانی که با ناراحتی مقابل درب فرمانداری تجمع کرده بودند، از برگزاری جلسه برای ظهر امروز خبر داد و گفت: با حضور مسئولان اداره کار، محیط زیست و راه و شهرسازی و تعاونی کارگری امیرالمؤمنین(ع) جلسه‌ای برای تعیین تکلیف زمین‌های کارگران برگزار می‌شود.

وی با اشاره به مشکل محیط زیستی این اراضی تصریح کرد: در ابتدا مهّم‌ترین مشکل، عقب‌نشینی محدوده منطقه نظامی پارچین بود که 3 سال گذشته برطرف شد و اکنون با توافق با راه و شهرسازی و محیط زیست امیدواریم بتوان به عنوان یک شهرک مستقل و الحاق به شهر چون شهرک حصارامیر این زمین‌ها را تحویل کارگران دهیم.

حال پس از این همه سال بلاتکلیفی و سرگردانی در ادارات مختلف شهرستانی و استانی حدود 3 هزار عضو تعاونی کارگران شهرستان پاکدشت در انتظار جلسه ظهر امروز فرمانداری پاکدشت هستند که آیا بالاخره وضعیت این زمین‌ها تعیین تکلیف و مشکل آنان برطرف می‌شود؟

گزارش از معصومه محمدی

انتهای پیام/220/ف

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon