شناسایی گلوگاه‌های فساد در ادارات لرستان؛ بدون تعارف با متخلفان برخورد می‌کنیم


شناسایی گلوگاه‌های فساد در ادارات لرستان؛ بدون تعارف با متخلفان برخورد می‌کنیم

مدیرکل بازرسی استانداری لرستان با اشاره به شناسایی گلوگاه‌های فساد در دستگاه‌های اجرایی این استان گفت: حدود ۱۰۰ میلیون تومان پولی که به‌دور از ضوابط از دهیاری‌های کوهدشت خارج شده‌بود را رأی به برگشت داده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، خدانظر دریکوند ظهر امروز در نشست شورای اداری این شهرستان که در سالن آمفتی‌تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کوهدشت برگزار شد، اظهار داشت: هر سیستمی که در آن افراد کارآمد، اثربخش و فعال احساس کنند که کارشان دیده نمی‌شود و افراد سهل‌انگار و ناکارآمد احساس امنیت بکنند، آن سیستم فاسد است.

وی افزود: یک سیستم پویا و سالم با محوریت افراد اثرگذار، توانا،‌ برنامه‌ریز، وظیفه‌شناس و مردم‌دار باید اداره شود و افراد ناکارآمد و منفعت‌طلب باید در این‌گونه سیستم احساس ناامنی کنند.

مدیرکل بازرسی استانداری لرستان عنوان کرد: دفتر مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری این استان با دیدگاه نظارتی، هماهنگی، حمایتی و هدایتی در خدمت مدیران دستگاه‌های اجرایی در لرستان است.

وی با اشاره به ضرورت مستندسازی سوابق مدیریتی در لرستان بیان کرد: مدیران شهرستانی باید طبق قانون در ابتدای هر سال برنامه عملیاتیِ کمی قابل اندازه‌گیری خود را  در قالب تفاهم‌نامه به فرمانداران ارائه دهند و در پایان سال نیز نمره ارزشیابی فرمانداران از عملکرد مدیران به استانداری ارسال می‌شود.

دریکوند با بیان اینکه ما در سال گذشته گلوگاه‌های فساد را در دستگاه‌های اجرایی شناسایی کرده‌ایم، گفت: ما طبق این برنامه مشخص کرده‌ایم که در هر دستگاه اجرایی چه قسمت‌هایی فسادخیز است و یا امکان فساد دارد که این‌ اقدامات را تحت‌عنوان گلوگاه فساد مطرح کرده‌ایم.

مدیرکل بازرسی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: مدیران‌کل در این استان را موظف کرده‌ایم که سالانه برنامه‌های عملیاتی خود را برای رفع و انسداد گلوگاه‌های فساد ارائه دهند و حتماً این برنامه باید در اقدامات آنان باشد.

دریکوند اظهار داشت: اگر ارتشاء و فسادهای احتمالی دستگاه‌های اجرایی به مراجع بالاتر گزارش نشود، همین اعلام‌نکردن تخلف خود نوعی جرم است.

وی با اشاره به ضرورت رعایت حقوق شهروندی در ادارات لرستان افزود: همه دستگاه‌های اجرایی این استان باید در روزهای دوشنبه از ساعت 8 تا 12 ظهر در دفاتر کار خود پاسخگوی مستقیم ارباب‌رجوع باشند و گزارش هفتگی مدیران شهرستانی باید به فرمانداری‌ها ارسال شود.

مدیرکل بازرسی استانداری لرستان با بیان اینکه تمام دستگاه‌های اجرایی موظف به برپایی میز خدمت هستند، عنوان کرد: ادارات حق پیگیری اختلافات فی‌مابین خود را در دستگاه قضا ندارند و طبق قانون باید اختلافات را به مرجع ذیربط در استانداری ارائه دهند.

وی با تأکید به اینکه امکان فساد در دهیاری‌ها، بخشداری‌ها و شهرداری‌ها وجود دارد و ما به‌جد در حال بررسی اقدامات شهرداری‌های لرستان هستیم، بیان کرد: هر چقدر خدمات شهرداری‌ها و یا سایر دستگاه‌های اجرایی الکترونیکی شود، امکان فساد نیز کاهش می‌یابد.

دریکوند با بیان اینکه ما ریز‌به‌ریز اقدامات معرفی‌شده توسط شهرداری‌های لرستان را در حوزه‌های مختلف از جمله متراژ کارهای عمرانی بررسی می‌کنیم، گفت: در یک شهرستانی 800 میلیون تومان هزینه برای یک پارک اعلام کرده‌بودند، اما ما در بازدید متوجه شدیم که حتی یک میلیون تومان هم هزینه نشده‌بود!

مدیرکل بازرسی استانداری لرستان با اشاره به فعال‌کردن هیئت بدوی تخلفات اداری در این استان خاطرنشان کرد: تاکنون پرونده‌های زیادی هم طبق آن مطرح شده، به‌طوری‌که مثلاً در کوهدشت ما فقط در طی یک پرونده حدود 100 میلیون تومان پولی که به‌دور از ضوابط از دهیاری‌ها خارج شده‌بود را در امسال رأی به برگشت دادیم و متخلفان آن نیز به هیئت بدوی و دادگاه معرفی شده‌اند.

دریکوند اظهار داشت: ما هیچ تعارفی در برخورد با متخلف نخواهیم داشت و دفاع از حقوق مردم را وظیفه قانونی خود می‌دانیم.

انتهای پیام/ 644/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon