طرحهای "یاریگران زندگی" و "نما" با محوریت مبارزه با مواد مخدر اجرا میشود
گروه استانها- مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: با موضوع مبارزه با مواد مخدر دو طرح «یاریگران زندگی» در ۴۵۰ مدرسه و طرح «نما» در این مرکز اجرا میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، فرحناز قائدامینی ظهر امروز در نشست اعضای ستاد مبارزه با مواد مخدر با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه آموزش و پرورش دو تفاوت اصلی با سایر سازمانها دارد اظهار داشت: آموزش، پیشگیری و فرهنگسازی اهداف این اداره است.
وی ادامه داد: با موضوع مبارزه با مواد مخدر دو طرح «یاریگران زندگی» در 450 مدرسه و طرح «نما» در این مرکز اجرا میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: دو هزار مدرسه با 210 هزار دانش آموز که بیشتر آنها ابتدایی هستند و 15 هزار همکار فرهنگی در استان وجود دارد که فعالیتهای آموزشی ویژه سه رکن دانش آموزان، معلمان و اولیا در نظر گرفته شده است.
وی افزود: برنامه تشکلهای دانشآموزان با هدف تربیت دانشآموزان مطالبهگر و مسئولیتپذیر در مدارس اجرا میشود زیرا اگر دانشآموزی مطالبهگر و مسئولیتپذیر شود، بسیاری از مشکلات را میتواند حل کند.
قائدامینی ادامه داد: جاذبه درآمدزایی موادمخدر انگیزه قوی برای فعالیت در این عرصه است و علت موفق نبودن ارگانها با همه تلاشها در این حوزه نیز همین انگیزه قوی است.
وی تصریح کرد: متأسفانه آموزش و پرورش استان در رشتههای فنی و کار و دانش خوب رشد نکرده است و نسبتی پایینتر از میانگین کشوری دارد. با این وضعیت اشتغال بهدنبال تقویت این دو رشته هستیم اما تجهیزات لازم و مکان مناسب برای گسترش این رشته ها وجود ندارد.
سلیمان ریاحی، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری، در ادامه این نشست با بیان اینکه اجرای طرحهای پاکسازی محلات، کنترل محورهای مواصلاتی استان، اقدامات آموزشی و پیشگیری از مصرف مواد مخدر با همکاری آموزش و پرورش در دستور کار قرار گرفته است اظهار داشت: خردهفروشان در محلات از جمله محله 32 شهرکرد یکی از دغدغههای مهم مردم است که در سال گذشته 59 طرح پاکسازی در این محل انجام شده و 124 نفر دستگیر و بالغ بر 10 کیلوگرم مواد مخدر صنعتی از این محل جمعآوری شده است.
ریاحی گفت: ارتباط استان با استانهای فارس و کهگیلویه و بویراحمد آسیبهای زیادی را در زمینه مواد مخدر به استان زده است که اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.
مهشید سلیمانی، معاون پیشگیری و درمان بهزیستی چهارمحال و بختیاری در ادامه این جلسه اظهار داشت: در امر مبارزه با مواد مخدر و حوزه پیشگیری و درمان در قالب NGO و تیمهای اجتماعمحور، فعالیتهای گستردهای صورت گرفته است که این تیمها در محلات شهری و روستایی مستقر و مشکلات آن محل را حل میکنند که بیشترین فعالیت، حوزه پیشگیری تقویت همین تیم ها است.
وی ادامه داد: 7 مرکز امامتی خصوصی و یک مرکز دولتی ویژه افراد دهک پایین با محوریت درمان دارویی در استان فعالیت میکنند.
سلیمانی با بیان اینکه یک مرکز تخصصی جهت کاهش آسیب بیماریهای پرخطر از جمله ایدز و هپاتیت در نظر گرفته شده است گفت: مرکز اجتماع درمان که یک مرکز اقامتی بلند مدت است بهزودی افتتاح خواهد شد که تاکنون 40 نفر برای درمان در این مرکز ثبت نام کردهاند.
انتهای پیام/7540/ر/ش