نایب رئیس اتاق اصناف کشور: بازار بدون تحمیل هزینه به دولت ۹ میلیون شغل ایجاد کرده است
گروه استانها- نایب رئیس اتاق اصناف کشور گفت: اصناف بدون تحمیل کوچکترین هزینه به دولت ۹ میلیون شغل در کشور ایجاد کردهاند.
جلالالدین محمد شکریه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با بیان اینکه مجموعه بزرگ اصناف بدون تحمیل کوچکترین هزینه به دولت چیزی حدود 9 میلیون شغل در کشور ایجاد کردهاند اظهار داشت: برای اجرایی کردن سیاستهای اقتصاد مقاومتی باید به دنبال الزاماتی نظیر تشکیل میز صادراتی، برندسازی و امثال اینها باشیم.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور با تأکید بر اینکه نظام مویرگی اصناف در تمام شهرها و حتی روستاها توانسته خدمات لازم را در اختیار مردم قرار دهد عنوان کرد: همین الان سرمایه اصناف در کل کشور 6 هزار تریلیون تومان برآورد میشود در حالیکه دولت برای ایجاد چنین نظام و تشکیلاتی منسجم هزینهای را متحمل نمیشود.
شکریه ارائه آموزشهای لازم مهارتی به نیروهای کار را از جمله خدمات ارزنده اصناف به کشور تلقی کرد و در همین زمینه ابراز داشت: دولت برای انجام چنین اقداماتی و آموزش نیروی انسانی مورد نیاز باید در مراکز آموزش فنی و حرفهای سرمایهگذاری کند و جهت ایجاد تنها یک شغل معادل 2 تا 4 میلیارد تومان بپردازد.
وی قانون کار، تأمین اجتماعی، قوانین مالیاتی و نظامات بانکی را از جمله بخشهایی که باید در خدمت تولید و صنعت باشند تلقی کرد و گفت: نمیتوان با مقرراتی که برای 80 سال قبل است سیاستهایی مانند اقتصاد مقاومتی را در کشور اجرا کرد از طرفی دستورالعملهای هیجانی در این بخش هم کارساز نیست.
رئیس اتاق اصناف مرکز گیلان واگذاری برند در پوشاک، طلا و جواهر، مبلمان، کیف و کفش و امثال اینها را یکی از راههای تقویت بخش اصناف و توسعه اقتصادی دانست و اظهار داشت: برای زمینهسازی و فراهم آوردن مقدمات عملیاتی شدن راهبرد اقتصاد مقاومتی اصلاح شبکه تولید و توزیع ضروری به نظر میرسد.
شکریه نقشآفرینی ویژه خانواده بزرگ اصناف به ویژه در زمانی که کشور با تحریمهای اقتصادی و همهجانبه دشمن درگیر است را بسیار تعیینکننده و مهم ارزیابی کرد و بیان داشت: واحدهای صنفی و به طور کلی اصناف به عنوان بنگاههای اقتصادی کوچک قادر هستند نقش حائز اهمیتی در زمینه اجرای جهش تولید ایفا کنند.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور تأثیرگذاری اصناف در حوزه عملیاتی کردن شعار جهش تولید را نیازمند تحقق دو مؤلفه بسیار مهم دانست و ابراز داشت: نهادینه کردن فرهنگ مصرف کالاهای تولید داخل در بین خانوادهها و تولید کالاهای باکیفیت توسط بنگاههای اقتصادی کشور از جمله این عناصر اساسی بهشمار میروند.
انتهای پیام/614/ ع