پارلمان آلمان: طرح الحاق جدید اسرائیل نقض قوانین بینالمللی است
فراکسیونهای پارلمان آلمان طرح الحاق بخشهایی از کرانه باختری به اسرائیل را نقض قوانین بینالمللی دانسته و از دولت خواستند برای جلوگیری از اجرای این طرح، رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، رژیم صهیونیستی می خواهد با حمایت آمریکا بخش هایی از کرانه باختری را به سرزمین های اشغالی ملحق کند.
پارلمان آلمان هم با این برنامه رژیم صهیونیستی مخالفت کرده است. یک پیشنهاد مربوطه احزاب سوسیال مسیحی، دموکرات مسیحی و سوسیال دموکرات آلمان در این باره بدون رای مخالف پذیرفته شد.
در درخواست احزاب پارلمان آلمان آمده است که دولت آلمان باید در درخواستی فوری به رژیم صهیونیستی تاکید کند که از الحاق بخش هایی از کرانه باختری و گسترش بیشتر شهرک ها خود داری کند. این طرح رژیم صهیونیستی نقض قوانین بین المللی است.
این درخواست با موافقت اتحادیه احزاب متحد مسیحی، حزب سوسیال دموکرات و فراکسیون حزب لیبرال دموکرات واقع شده و حزب افراطی جایگزینی برای آلمان، چپ ها، سبزها و برخی نمایندگن حزب لیبرال دموکرات هم به آن رای ممتنع دادند.
دلیل این تصمیم پارلمان آلمان اجرای احتمالی طرح خاورمیانهای بحث برانگیز رئیس جمهور آمریکا است که به اسرائیل چراغ سبز برای الحاق بخش هایی از کرانه باختری را داده است.
در لایحه پیشنهادی پارلمان آلمان آمده است: طرح الحاق رژیم صهیونیستی خطر بی ثبات سازی بیشتر منطقه را ایجاد می کند. همچنین در این طرح در این باره هشدار داده شده است که اعلام یکجانبه حاکمیت اسرائیل پایانی بر راه حل دو دولتی خواهد بود. این طرح خاورمیانه ای می تواند تاثیرات زیادی بر روند صلح خاورمیانه و پایداری منطقه داشته باشد.
فراکسیون های پارلمان آلمان از دولت درخواست کردند همچنان برای یک راه حل اختلافات منطقهای بر مبنای راه حل دو دولتی کار کند.
فراکسیون های پارلمان آلمان همچنین تصمیم تشکیلات خودگردان فلسطین برای پایان دادن به همه توافق های سیاسی با اسرائیل را در یافتن راه حلی مفید ندانستند.
تصمیم اسرائیل برای الحاق بخش هایی از کرانه باختری با حمایت آمریکا با انتقادهای شدید بینالمللی مواجه شده است. سازمان ملل و بسیاری از کشورهای عربی درباره اجرایی کردن چنین طرحی به رژیم صهیونیستی هشدار داده اند.
آلمان و فرانسه هم برای انصراف از اجرای چنین تصمیمی به اسرائیل فشار می آورند. جامعه بینالمللی نگران این مسئله است که اجرای چنین طرحی به تشدید خشونت ها در منطقه بیانجامد.
انتهای پیام/