کارفرمایان استان مرکزی نسبت به اعتیاد در محیط‌های کارگری احساس مسئولیت کنند

کارفرمایان استان مرکزی نسبت به اعتیاد در محیط‌های کارگری احساس مسئولیت کنند

گروه استان‌ها-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: کارفرمایان همان طور که در بحث بیماری‌های دیگر نسبت به کارگر خود احساس مسئولیت دارند در مقوله مبارزه با مواد مخدر هم باید خود را مسئول بدانند.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز اکرمی ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با اشاره به شیوع بالای اعتیاد و گرایش به مواد مخدر در محیط‌های کارگری اظهار داشت: از آنجا که اعتیاد هم نوعی بیماری است کارفرمایان همان طور که در بحث بیماری‌های دیگر نسبت به کارگر خود احساس مسئولیت دارند در این مقوله هم باید خود را مسئول بدانند.

وی افزود: البته اعلام آمادگی بسیاری از شرکت‌ها و کارخانجات بزرگ استان برای بهبود وضعیت و ترک اعتیاد کارگران بیانگر این است که در این زمینه مشکلی نداریم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: آموزش و پیشگیری در امر مقابله با اعتیاد بسیار حائز اهمیت بوده، البته مراد از آموزش همان آموزش موثر و کارآمد است که باید مورد توجه باشد، اما در کنار این دو بحث درمان هم باید مد نظر باشد و اقدامات مناسب انجام شود.

اکرمی بیان کرد: بنابراین لازم است که به منظور درمان با اقدامی مشترک میان دانشگاه علوم پزشکی، صنایع و اداره کار پیش برویم و دبیرخانه شورای مبارزه با مواد مخدر هم نظارت‌های لازم را داشته باشد و هر 6 ماه یک بار نتایج را اعلام کند.

وی ادامه داد: اقدامات مقطعی در مبارزه با مواد مخدر اثربخش نبوده بلکه در این حوزه نیازمند کار مستمر و همیشگی هستیم، از این رو باید هر 3 ماه یک بار گزارشی از وضعیت اعتیاد در محیط‌های کارگری ارائه شود تا بتوان براساس آن برنامه‌ریزی کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی عنوان کرد: در حوزه کارمندی هم عاری از اعتیاد نیستیم و اعتیاد در میان کارمندان امری غیر قابل کتمان است، اما آیا تاکنون در این حوزه اقدامی انجام شده؟ چه کسی متولی این امر است.

اکرمی افزود: لازم است که در این حوزه متولی مشخصی را تعریف کرد تا با رصد محیط کارمندی به آسیب‌شناسی بپردازیم.

وی تصریح کرد: متاسفانه امروز پارک‌ها اغلب به پاتوقی برای معتادان و محلی برای عرضه مواد مخدر تبدیل شده‌اند، از این رو تعریف یک چارچوب مشخص لازم است تا در قالب آن شهرداری‌ها هم موظف به ورود برای مقابله با این امر باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با اشاره به معضل حاشیه‌نشینی و تاثیر آن بر حوزه مواد مخدر در استان بیان کرد: حاشیه‌ها به محلی برای جولان خرده‌فروشان تبدیل شده‌اند که سبب گله‌مندی مردم ساکن در این مناطق شده است و باید گزارشی از فعالیت خرده‌فروشان مواد مخدر در این مناطق تهیه و در اقدامی مستمر جمع‌آوری شود و گزارش برخود با آنها در جلسه شورا ارائه شود.

اکرمی ادامه داد: مبارزه با مواد مخدر نیازمند اقدامات اثربخش بوده و اقدامات فانتزی و سمبلیک در این حوزه پاسخگو نیستند.

وی عنوان کرد: ظرفیت و توان سمن‌های فعال در حوزه مواد مخدر به کار گرفته شود، می توان هر سمن را متولی یک منطقه و محله کرد و از دیدگاه‌های آنها بهره‌مند شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی افزود: لازم است که وضعیت اعتیاد در خانواده‌های تحت پوشش نهادهای حمایتی در استان مورد ارزیابی قرار گیرد.

اکرمی تصریح کرد: همچنین اثربخشی برنامه‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی و تاثیر شیوع ویروس کرونا در حوزه اعتیاد هم باید ارزیابی شوند.

وی بیان کرد: با عطاری‌های فاقد پروانه که اقدام به فروش داروهای ترک اعتیاد می کنند نیز باید برخورد جدی شود، همین طور با عطاری‌های عرضه کننده متادون و داروی ترک اعتیاد و شناسایی منشاء اصلی فروش این داروها به عطاری‌ها هم برخورد می‌شود.

انتهای پیام/712/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon