گزارش|مشکل ۲۰ ساله دفع پسماند شهرستان میاندوآب حل میشود
گروه استانها-معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجانغربی گفت: محل دفن پسماند شهرستانهای میاندوآب و اشنویه با تایید اداره کل حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی و آب منطقهای استان به تصویب رسید.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، پسماند میاندوآب از اوایل سال گذشته به یک بحران در این شهرستان تبدیل شد به طوری که در پی نبود محل مناسب، مدتی پسماندها در محل سابق کارخانه آسفالت شهرداری واقع در شهرک آیدین- مقابل دانشگاه آزاد واحد میاندوآب و بعدها در کارگاه ماشین آلات شهرداری در کوی البرز انبار شد و پس از بستهبندی، شبانه به یکی از شهرهای استان انتقال مییافت.
با گذشت مدتی، این روند نیز با اعتراض شهروندان ساکن در این منطقه مواجه شد تا اینکه هفته گذشته ماندن زباله ها در خیابان ها و کوچه های میاندوآب اعتراضات گستردهای را در فضای حقیقی و مجازی این شهر به دنبال داشت.
در بازدیدی که استاندار آذربایجانغربی از این محل داشت مصوب شد دو سایت مجزا برای بخش مرکزی و بخش باروق میاندوآب طبق پیشنهاد کارگروه پسماند شهرستان اجرایی شود که کار مطالعه سایت تلخاب در بخش مرکزی به اتمام رسیده است.
در این رابطه مقرر شد محل پیشنهای در بخش باروق پس از پایان طرح مطالعاتی و تصویب در کارگروه پسماند استان اجرا شود، تا این سایت برای دفع پسماند باروق و روستاهای حومه این بخش مورد استفاده قرار گیرد.
بوی نامطبوع زباله ما را آزار میدهد
«صادق راستی» یکی از شهروندان میاندوآبی گفت: مشکل ماندن زباله در کوچه و خیابان بسیار آزاردهنده است و بوی نامطبوع همه جا را فرا گرفته و به ویژه با توجه به کرونا باید مسئولان بیش از پیش فکری برای حل این مشکل داشته باشند.
«صالح میرابی» از دیگر شهروندان میاندوآبی اظهار داشت: زبالهها چهره شهر را به هم زده و معلوم نیست این مشکل چندین ساله دفن زباله چه زمانی به پایان خواهد رسید.
«رضا نوری» نیز بیان کرد: امیدوار هستیم که مسئولان هر چه سریعها سایتی را برای جمع آوری زباله اختصاص دهند چون این وضعیت غیرقابل تحمل بوده و بیماری را تشدید میکند.
تعیین محل دفن پسماند شهرستان میاندوآب به وسعت چهار هکتار
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجانغربی امروز در جلسه ساماندهی پسماند، با ابراز خرسندی از تصویب و تعیین محل دفن پسماندهای شهرستان میاندوآب، گفت: خوشبختانه پس از چند جلسه کارشناسی و تعیین محل دفن پسماند شهرستان میاندوآب به وسعت چهار هکتار، مشکل 20 ساله این شهرستان در دفن اصولی پسماند حل می شود.
رحمانی تصریح کرد: با توجه به اینکه دفن پسماند از اهمیت ویژهای برخوردار است بنابراین سازمان مدیریت و برنامهریزی استان باید اعتبار لازم را برای انجام مطالعات نحوه و محل دفن پسماندهای ویژه استان را تامین کند.
انتهای پیام/7548/ش