همدان| ۷۰ درصد مبلمان کشور در ملایر تولید می‌شود/ اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومانی برای افتتاح شهرک مبل و منبت

همدان| 70 درصد مبلمان کشور در ملایر تولید می‌شود/ اعتبار 500 میلیارد تومانی برای افتتاح شهرک مبل و منبت

گروه استان‌ها- شهر جهانی مبل و منبت، این روزها در تکاپوی ساخت شهرکی بزرگ و بی‌نظیر است که با بهره‌برداری از آن، افق‌های روشنی پیش چشم مردم ملایر باز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، مبل و منبت از هنرهای زیبا و چشم‌نوازی است که قدمت آن به قرن‌ها پیش می‌رسد؛ هنری که ذوق و استعداد را با سخت‌کوشی پیوند زده است.

هرچند هنر کنده‌کاری روی چوب در بسیاری از شهرهای ایران رایج است، اما تنها چند شهر به فراوانی آن شهره‌اند که نام ملایر در بین آن ها می‌درخشد.

ملایر با برخورداری از استعدادهای طبیعی و وجود انواع درختان راش، گردو و چنار و کارگاه‌های تولیدی، امروز قطب تولید مبل و منبت در کشور به شمار رفته و 70 درصد از تولید مبلمان کشور را به خود اختصاص داده است.

امروز مبل و منبت، ظرفیت بزرگ اقتصادی شهرستان ملایر به شمار رفته و 20 هزار نفر در 5 هزار کارگاه کوچک و بزرگ مشغول به کارند.

امتیازی که سبب شد این شهرستان در سال 96 عنوان «شهر ملی مبل و منبت» و در بهمن 98 با ارزیابی شورای جهانی صنایع‌دستی، عنوان "شهر جهانی" مبل و منبت را از آن خود سازد.

منبت، صنعتی اصیل است که توجه به آن در افزایش صادرات و تولید ثروت نقش مهمی دارد؛ از همین رو مسئولان شهرستان ملایر بر آن شدند تا با همکاری بخش خصوصی زمینه معرفی بیشتر هنر زیبای این خطه را فراهم سازند.

شهرک نمایشگاهی مبل و منبت، اقدام مهمی است که به همت فرمانداری ملایر پس از برگزاری جشنواره مبل و منبت کلید خورده است.

شهرکی که به گفته فرماندار ویژه ملایر در 17 هکتار ایجاد شده و نقش مهمی در رونق اقتصادی شهرستان برعهده دارد.

قدرت‌الله ولدی می‌افزاید: شهرک نمایشگاهی مبل و منبت ملایر قرار است با همکاری شهرداری، اداره اوقاف و تشکل تولیدکنندگان مبل و منبت با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ایجاد شود، اما هنوز چگونگی ساخت آن و جانمایی واحدها در حال رایزنی است.

وی بیان می‌کند: تا اعلام نظر مشاوران طرح نمی‌توان از جزئیات آن چیزی گفت، اما در برآورد اولیه مشخص شده که بیش از 500 میلیارد تومان هزینه دارد.

دست همکاری اوقاف برای ایجاد شغل و تولید ثروت

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر هم از مشارکت این مجموعه برای ساخت شهرک نمایشگاهی خبر داده و می‌گوید: زمینی به مساحت 17 هکتار در جاده سلامت از طرف اوقاف برای ایجاد شهرک اختصاص داده شده است.

پژمان جعفری می‌افزاید: ساخت این شهرک اشتغال‌زایی خوبی را به همراه داشته و سرمایه قابل‌توجهی هم وارد شهر می‌شود.

وی از آمادگی اوقاف و امور خیریه برای مشارکت اقتصادی خبر داده و مطرح می‌کند: از طرح‌هایی که توجیه اقتصادی دارد استقبال می‌کنیم.

به گزارش تسنیم، خطه تاریخی ملایر با دشت‌های سرسبز و تاکستان‌های زرخیز و قرارگرفتن در مسیر ارتباطی مرکز به غرب کشور، ظرفیت‌های مهمی را در خود نهفته کرده است.

ظرفیتی چون صنعت ماندگار مبل و منبت که با برندسازی، افق‌های روشنی را پیش چشم مردم ملایر گشوده و آینده اقتصادی فرزندان آن‌ها را تأمین می‌کند.

انتهای پیام/744/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon