سینما ماشینهای آمریکا چقدر فروش دارند؟
تعطیلی سینماهای آمریکا باعث شده است که تنها سینما ماشین و سینمای خانگی بتواند فیلمها را به فروش برساند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، اخبار تعویق اکران فیلمهای پرفروشی که سینماداران روی آن حساب باز کرده بودند باعث شده است تا تنها فیلمهای مستقل و LOW BUDGET در سینماماشینهای آمریکا و البته فیلمهای نسبتاً پرهزینه و بفروشی مانند سگ شکاری در نتفلیکس و دیگر بسترهای سینمای خانگی در حال فروش باشند.
این وضعیت باعث شده است تا در این روزهای غیر قابل انتظار تنها مرجع باکس آفیس سینمای آمریکا محلهای اجرای سینماماشینها در شهرها و اقصی نقاط این کشور باشد. فیلمهای کمهزینه و نه چندان پرفروشی که ترجیح دادهاند تا به جای انتظار برای اکران در سالنهای بزرگ زنجیرههای سینمایی مهم آمریکایی و اروپایی، در پردههای سینما ماشین فیلم خود را اکران کنند و به سود آوری برسند.
در این مدت البته تنها فیلمهای جدید هالیوودی در این شکل خاص سینمایی اکران نشد و مدتی است که صاحبان سینماماشینهای آمریکا به اکران فیلمهای قدیمی هالیوودی مانند پارک ژوراسیک نیز روی آوردند. سینماماشین به دلیل فضای باز و بزرگ و محیط گسترده پیرامون آن برای اکران فیلمهای ترسناک جذابیت خاصی دارد.
به همین جهت فیلم جدید و ترسناک «اجارهای» محصول استودیو آی اف سی تصمیم گرفت تا فیلم خود را از جمعه اکران کند. طبق اعلام رسانههای خارجی این فیلم توانسته است در میان معدود فیلمهای اکرانی سینما ماشین به فروش معادل 130 هزار دلار فروش داشته باشد و تا پایان روز سوم نیز بتواند 400 هزار دلار کسب کند. مجموع فروش این استودیو تا به امروز نزدیک به 3 میلیون دلار است. این در حالی است که عموم استودیوها از اعلام فروش خود در سینماماشینها و یا بسترهای دیجیتال خودداری میکنند. دو فیلم «تور جهانی ترولها» و «مقاومتناپذیر» از فروش سینمای خانگی خود به مبلغ قابل توجهی رسیدهاند.
نمایی از رنتال
«اجارهای» اولین فیلم بلند دیوید فرانکو در مقام کارگردان است و به تازگی در سینمای خانگی هم منتشر شده است.
در فیلم «اجارهای» که فیلمنامه آن با همکاری فرانکو و «جان سوانبرگ» به نگارش درآمده است، «الیسون بری» همسر فرانکو، «شیلا وند» و «جرمی آلن وایت» نقشآفرینی میکنند. داستان فیلم در مورد زوجی است که برای گذران تعطیلات خانهای اجاره کردهاند اما لحظات خوشی را در آن تجربه نمیکنند.
در رقابت میان دو فیلم رنجور از همین کمپانی و «تور جهانی ترولها» بسیاری گمان میکردند که فیلم رنجور صدرنشین باکس آفیس باشد اما فروش به نفع انیمیشن یونیورسال تمام شد و با این حساب این انیمیشن توانست در روزهای تعطیلی سینما به فروش خوبی از طریق سینما ماشین دست پیدا کند.
با این وجود فیلم «رنجور» موفق شده است تا روز پنجشنبه گذشته یک میلیون و 700 هزار دلار و «عتیقه» دیگر عنوان این پخشکننده 902 هزار دلار فروش کند.
بنابراین سینماماشینهای آمریکا در این سه ماه که تقریبا 306 سینماماشین در این کشور را تشکیل میدهند و با وجود آنکه بیشتر فیلمهای آرشیوی و قدیمی را به فروش میرسانند نباید مبلغ قابل توجهی نسبت به سینماهای رسمی آمریکا داشته باشند. اما در شرایط موجود تنها راه چاره برای فروش سینمایی در این کشور همین الگو است.
انتهای پیام/