بیش از ۹۳۰۰ مرکز درمانی ترک اعتیاد در استان گیلان فعالیت دارند
گروه استانها- استاندار گیلان با اشاره به راهاندازی خانههای ورزش با هدف جلوگیری از گسترش اعتیاد گفت: بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ مرکز درمانی معتادان و کاهش آسیبهای اجتماعی در سطح استان فعالیت دارند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارسلان زارع امروز در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان گیلان با اشاره به پیشتازی ایران اسلامی در مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: بیش از 3 هزار و 800 نفر در این راه به شهادت رسیدند و 12 هزار جانباز داریم و بیش از 50 هزار باند مواد مخدر شناسایی و 12 هزار تن انواع مواد مخدر در کشور کشف شد.
استاندار گیلان جایگاه مهم شورای مبارزه با مواد مخدر را در استان مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: برای جلوگیری از گسترش اعتیاد در جامعه باید بتوانیم از ظرفیتهای تشکلها و اقشار مختلف اجتماعی، دولتی و حمایتی بهرهمند شویم و خوشبختانه برای درمان معتادان و نجات افرادی که در دام اعتیاد گرفتار شدند نیز اقدامات خوبی انجام شد.
زارع با اشاره به فعالیت بیش از 9 هزار و 300 مرکز درمانی معتادان و کاهش آسیبهای اجتماعی تصریح کرد: راهاندازی خانههای ورزش یکی از راهکارها برای جلوگیری از گسترش اعتیاد در جامعه است که در این راستا بیش از 4 هزار و 815 خانه ورزش روستایی با هدف مبارزه با معضل اعتیاد راهاندازی شد.
وی با بیان اینکه این استان دارای ظرفیتهای متعددی است و باید از ظرفیت جوانان تحصیلکرده نیز استفاده کنیم عنوان کرد: دولت برنامههای متعددی برای مقابله با مواد مخدر پیش بینی کرده و در این حوزه باید حس مسئولیت مردم و گروههای مختلف اجتماعی در امر مبارزه با مواد مخدر افزایش یابد همانطور که در بیانیه گام دوم انقلاب نیز به آن تاکید شد.
نماینده عالی دولت در استان گیلان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به مقابله با مواد مخدر در بیانیه گام دوم انقلاب بهعنوان اولویتدارترین موضوعات اجتماعی خاطرنشان کرد: گیلان دارای شرکتهای دانش بنیان و نخبگان زیادی است که در حوزه مقابله با مواد مخدر میتوانند موثر باشند و باید در این زمینه پیشرو باشیم.
استاندار گیلان به ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای دانشگاه گیلان و جهاد دانشگاهی در استفاده از فناوریهای روز جهت مقابله با مواد مخدر اشاره کرد و بیان داشت: مقابله جدی با معضل اعتیاد و کاهش گرایشهای این حوزه نیازمند گامهای جدی، موثر و ایجاد یک گفتمان واحد فرهنگی و آموزشی است.
زارع فراهم کردن بسترهای مناسب برای ورود نخبگان و جوانان باانگیزه در امر مبارزه با مواد مخدر، ورود شرکتهای دانش بنیان و استفاده از فناوریهای روز، هوشمندسازی اقدامات و فرآیندها را از جمله رویکردهای مهم دولت جهت مبارزه با مواد مخدر در گام دوم انقلاب برشمرد و افزود: با توجه به رویکردهای دولت باید بتوانیم با قدرت در این مسیر گام برداریم.
وی با اشاره به طرح یاریگران زندگی و اثرات آن در کاهش آسیبهای اجتماعی خاطرنشان کرد: این طرح قرار بود امسال در 80 درصد مدارس شهری اجرا شود که بهدلیل شیوع ویروس کرونا بهکندی پیش میرود از طرفی بسیاری از کارشناسان معتقدند که این طرح در کاهش آسیبهای اجتماعی بسیار موثر است و در سال تحصیلی جدید باید مورد توجه باشد.
استاندار گیلان افزود: با توسعه مشارکتهای مردمی و بهرهگیری از پتانسیل فعالان اجتماعی و تشکلهای مردمنهاد و اقدامات پیشگیرانه میتوان میزان گرایش ها به مواد مخدر را کاهش داد و البته کاهش گرایشهای این حوزه در استان گیلان نیز نتیجه اقدامات آموزشی، فرهنگی و اطلاعرسانیهای گسترده است البته گیلان تولیدکننده مواد مخدر نیست.
به گزارش تسنیم، در پایان این جلسه از زحمات علی باقری قدردانی شد و اسماعیل حیدریآزاد بهعنوان دبیر جدید شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان معرفی شد.
انتهای پیام/612/س