سفیر ایران در جمهوری آذربایجان: افزایش چندبرابری حجم مبادلات میان دو کشور؛ دیپلماسی اقتصادی در اولویت کاری است
گروه استانها- سفیر ایران در جمهوری آذربایجان از افزایش چندبرابری حجم مبادلات میان دو کشور خبر داد و گفت: دیپلماسی اقتصادی در اولویت کاری ما قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سید عباس موسوی عصر امروز در نشست با رئیس اتاق بازرگانی گیلان و جمعی از فعالان اقتصادی با بیان اینکه سفارتخانههای ایران در کشورهای دیگر دیپلماسی اقتصادی را مورد توجه قرار دادهاند اظهار داشت: با توجه به شرایط فعلی کشور و اعمال تحریم از سوی دشمنان، اقتصاد و دیپلماسی اقتصادی در اولویت کاری ما قرار دارد.
سفیر ایران در جمهوری آذربایجان با اشاره به اینکه سفارت کشورمان در آذربایجان در حوزه مسائل اقتصادی و تجاری نقش بهسزایی ایفا میکند بیان کرد: ایران و کشورهای همسایه آن برای یکدیگر ظرفیتها و پتانسیلهای بسیار خوبی دارند که باید از آنها به درستی بهرهمند شد.
وی با ابراز تأسف از وجود اشکالات و نواقصی در روابط اقتصادی میان ایران و آذربایجان خاطرنشان کرد: کشور آذربایجان برای ما اهمیت بهسزایی دارد زیرا گذرگاهی جهت صادرات کالا از ایران به کشورهای شمالی آسیا و اروپا محسوب میشود و رفع نواقص موجود ضروری است.
موسوی ضمن تاکید بر بالفعل کردن ظرفیتهای موجود بین ایران و جمهوری آذربایجان تصریح کرد: کشور آذربایجان بهعنوان یک مقصد صادراتی برای ایران محسوب میشود و با توجه به تحقق شعار سال باید میزان صادرات کشور را افزایش دهیم که میتوان از آذربایجان برای این منظور بهره برد.
سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه روابط اقتصادی ایران با کشورهای همسایه از جمله آذربایجان به اندازه روابط سیاسی رشد نکرده است افزود: متاسفانه نتوانستیم از ظرفیتهای موجود بهطور کامل استفاده کنیم که این موضوع به مسائل منطقهای و برخی مسائل داخلی نیز بر میگردد.
وی از افزایش فعالیتهای اقتصادی و بهرهگیری از توانمندی تجار و فعالان استانهای شمالی بهویژه استان گیلان خبر داد و ابراز داشت: بهطور حتم از تجارب، توانمندی و دانش تجار و فعالان اقتصادی استان گیلان برای ارتقاء سطح روابط بهویژه روابط اقتصادی با جمهوری آذربایجان استفاده خواهیم کرد.
سفیر ایران در کشور جمهوری آذربایجان اولویت کاری سفارتخانه کشورمان در آذربایجان را توجه به حوزه اقتصادی عنوان کرد و گفت: ایران و آذربایجان مناسبات فرهنگی، دینی و اقتصادی فراوانی با یکدیگر دارند و بنا داریم که حجم مبادلات میان دو کشور را که هماکنون 500 میلیون دلار است چندبرابر کنیم.
انتهای پیام/613/ ع